Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in vissen: mystieke achtervolgingen

Elk jaar bezoekt de zon elk astrologisch teken gedurende ongeveer 30 dagen. In die tijd beïnvloeden de tendensen van dat teken iedereen hier op aarde. Het dierenriemteken Vissen is het meest mystieke en etherische teken in de hele astrologie. Vissen is het teken dat het grote geheel ziet tot het punt dat het zich zo ver terugtrekt dat alle details vervagen. Soms brengt dit een krachtige synergie teweeg waarbij een begrip van de gehele machinaties iemands bewustzijn bereikt. Maar vaak blijkt de mistige illusie van het begrijpen van waarheden het gebrabbel van cirkelredeneringen te zijn.

De energie van Vissen is altijd om naar verlichting toe te zwemmen. Als de zon in Vissen staat, hebben we allemaal een drang om de waarheid te vinden en er op een dieper niveau tevreden mee te zijn. Lees hieronder wat jouw dierenriemteken is en welk effect het bezoek van de Zon in Vissen zal hebben op jouw mystieke streven. De Zon bezoekt dit mystieke dierenriemteken vanaf 18 februari en blijft daar tot 20 maart.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Beste streven: Zelfverbetering om vooruit te komen. Je hebt een maand om naar binnen te kijken en de dingen te zien die gerepareerd moeten worden. Er is een grote leugen die je tegen jezelf vertelt en een kleine leugen die je tegen alle anderen vertelt. Waarom zou je die niet rechtzetten? Kus van de maand: Komt in een auto, met lieve, geruststellende woorden.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Beste bezigheid: Opkomen voor een groep die een stem nodig heeft. Je natuurlijke staat is te leven en te laten leven, maar als het in de loop van menselijke gebeurtenissen te veel wordt om iemand anders te zien lijden, neem je een maand vrij om de machthebbers op de hoogte te stellen. Kus van de Maand: Komt op een ochtend voor de koffie.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Beste Achtervolging: Carrièrekansen die zich niet vaak voordoen. Je hebt de beste combinatie van talent voor een positie en je weet toevallig inside informatie en de juiste mensen om mee te praten. Focus terwijl de Zon in Vissen staat om de baan te krijgen. Kus van de Maand: Zou kunnen plaatsvinden net nadat je moeder vertrekt.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Beste bezigheid:Reizen om de gaten in je kennis en ervaring op te vullen. De Zon in Vissen is de beste gelegenheid om je geest op te rekken en lang gekoesterde overtuigingen uit te dagen. Als u uw weerstand kunt verlagen, zou u uw filosofieën kunnen versterken. Kus van de Maand: Is beter dan je dacht, maar korter en zoeter.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Goedste Bezigheid:Het vinden van een investeerder voor je grote project. Vissenergie stelt je in staat je natuurlijke charisma te gebruiken om iemand te vinden die zo in je gelooft dat hij of zij bereid om te investeren in wat je aan het doen bent. Kus van de Maand: Komt van je nieuwste grote fan.

 • Maagd August 23 - September 22

  Best Pursuit:Het verstevigen van een partnerschap om jullie beider leven te verrijken. Kijk om veel voordeel te halen uit de dichtste één-op-één relatie die je hebt. Vind een connectie met je soulmate en hij zal je verbinden met een nieuwe en opwindende wereld. Kus van de Maand: Is net na een workout in de sportschool of een ander zweterig moment.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Beste Achtervolging:Het wegwerken van een achterstand in het werk helpt bij het oplossen van de puzzel. Duidelijkheid scheppen in uw leven wordt gemakkelijker als de Zon door Vissen reist. De rommel en verouderde organisatorische systemen moeten weg! Kus van de Maand: Komt op het hoogtepunt van passie, wanneer het er het meest toe doet.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Beste bezigheid:Romantiek of poëzie terwijl de kinderen aan het spelen zijn. De Zon in Vissen betekent de hitte van passie voor de Schorpioen; de inspiratie die een partner in je leven speelt, zal je kunst en ambachtelijke output doen borrelen van potentieel. Kus van de Maand: Is een nieuw hoofdstuk in een doorlopend drama van passie.

 • Zagtman November 22 - December 21

  Beste bezigheid:Het opruimen van je kamer tot het brengt je rust in plaats van onrust. De spanning die om een doorbraak vraagt, zit in je eigen leefomgeving. Het grote plaatje van helderheid is verstopt met oude, nutteloze dingen. Maak een doorbraak om efficiënt te worden. Kus van de Maand: Zal na het eten zijn en beter dan het toetje.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Beste streven:De buurt opruimen zal een verschil maken. De mensen die u dagelijks omringen zullen uw aandacht voor detail waarderen als u deze Vissen-energie gebruikt om een harmonieuze woon- en werkomgeving te creëren. Uw leiderschap doet wonderen. Kus van de Maand: Doet je alleen nog maar meer denken aan de ontmoeting van vorige maand.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Beste Achtervolging:Het vinden van iets waar je van houdt zal een financiële meevaller zijn. Waarom zou je leven om werk draaien als werk datgene kan zijn waar je van houdt? Dan kan je leven over leven gaan! Het geld volgt vanzelf als je datgene nastreeft waarvan je houdt. Kus van de Maand: Leidt je af van de televisie en zorgt ervoor dat je de afstandsbediening uitzet.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Gezellige bezigheid: Genieten van je verjaardag kan iets zijn om met iedereen te delen. Jezelf verliezen in het nastreven van de wensen en behoeften van een ander is de zegen en vloek van de Vissen. Wat betere manier om van energie in je sterrenbeeld te genieten dan het te delen. Kus van de Maand: Is beter dan het glazuur op je verjaardagstaart en heter dan de kaarsjes voordat je ze uitblies.

Zonvoorspellingen van 2010