Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon in ram: wedergeboorte & nieuw begin

Tien weken na en vijf weken na het Chinees Nieuwjaar is het tijd voor het astrologisch nieuwjaar. Laten we hopen dat je wat champagne hebt bewaard, want dit is de kans om een nieuw begin te vieren met het volle gewicht van de zon achter je!

Ram begint elk jaar op 20 maart als de zon op één lijn staat met de evenaar op haar reis naar het noorden, waar ze zes maanden boven staat. Als eerste teken van de dierenriem tijdens het bezoek van de zon aan het noordelijk halfrond, is Ram het teken dat heerst over het hoofd, het begin, een sprong voorwaarts en andere acties die je voor het eerst onderneemt. Zie de komende 31 dagen als een kans om een nieuw hoofdstuk in je leven te schrijven voordat de Zon op 20 april de Ram verlaat. Als je klaar bent voor een nieuw pad, is de intrede van de Zon in Ram het signaal dat het beginnen aan iets nieuws de hulp van het universum zal krijgen. Als je tevreden bent met waar je nu bent in de wereld en met de relatie die je nu hebt, dan is de Ram het teken dat het tijd is om naar het volgende niveau te gaan.

Lees hieronder je sterrenbeeld om te zien wat de op handen zijnde mogelijkheden kunnen brengen.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Op zoek naar een nieuw begin: De Zon in jouw sterrenbeeld is de beste indicatie dat jij je eigen lot in handen hebt. Voor de komende maand kun je in de richting gaan van een relatie of een carrière positie die je al lang begeert; de weg is vrij. Belangrijk waar je bent:Een naam vestigen zoals een adverteerder een merk zou promoten, brengt je naar nieuwe hoogten.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Op zoek naar een nieuwe start:Als je vastzit in een professionele of persoonlijke sleur, moet je afstand nemen van de rigiditeiten die je de afgelopen jaren in het leven hebt toegepast. Het is misschien tijd om je minder te richten op het altijd maar handhaven van alle regels. Inhoud waar je bent:Probeer om verder te gaan dan eenvoudige taal en communiceer met een geliefde door middel van kunst of muziek. In plaats van je adoratie uit te leggen, laat je je speciale iemand zien hoeveel liefde je te geven hebt.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Op zoek naar een nieuw begin:Je hebt veel zicht terwijl de zon in Ram staat. Wil je een geliefde lokken of een specifieke baan krijgen? Zo ja, dan is dit het moment om de hint te geven aan de persoon die de macht heeft. Belangrijk waar je bent: Door in het middelpunt van de belangstelling te staan, kun je een paar vrienden in hun eigen comfortabele positie krijgen en je status voor de komende jaren verstevigen.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Op zoek naar een nieuwe start:Een carrièresprong kan in het begin niet zijn wat het lijkt. De aanvankelijke veronderstellingen over de richting van uw werk zullen op de proef worden gesteld wanneer de zon in Ram een werkbelasting oplevert die veel uitdagender is dan u veronderstelde. Belangrijk waar je bent:Het is moeilijk om in je huidige machtspositie te blijven als je zo vaak van je werk weg bent. Er zijn zoveel afleidingen dat u overuren zult moeten maken om de status quo te handhaven.

 • Leeuw Juli 23 - 22 Augustus

  Op zoek naar een nieuwe start:Als uw vrienden u hebben verteld over deze geweldige plek om te wonen, is het misschien toch de moeite waard om er een bezoekje aan te brengen nu de Zon in Ram staat. Je hebt het vermogen om op te vallen en gewaardeerd te worden op plaatsen ver van je wortels. Inhoud waar u bent:Uw specialisme is plotseling in trek en u kunt met heel weinig moeite een beetje bijverdienen. Als expert op dit gebied geven uw jaren van voorbereiding aan dat u deze betaaldag verdient.

 • Maagd August 23 - September 22

  Op zoek naar een nieuwe start:U zult een geweldige tijd hebben op het plezier van iemand anders. Het zal deze persoon een eer zijn om u te ontvangen. Geniet van uw rondleiding door het landhuis, maar wees duidelijk over het feit dat u een gast bent, geen bewoner. Content waar u bent:Een paar feestuitnodigingen meer dan normaal zullen verschijnen terwijl de zon in Ram staat en het zou goed voor u zijn om uit te gaan en zich te mengen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Op zoek naar een nieuwe start:Iemand met zakelijke knowhow zal zich tot u wenden voor inspiratie. Kun jij na zo lang over succes te hebben gepraat? Natuurlijk, maar daarvoor moet je misschien wel je bed uit en op tijd komen. Content waar u bent:Het voortzetten van een reeks projecten zal gemakkelijker worden nu de obstakels die de zaken hebben opgehouden plotseling uit de weg zijn geruimd. Nieuwe mensen lijken te willen helpen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Op zoek naar een nieuwe start: U kunt de Ram energie gebruiken door u te organiseren om een grote stap te zetten. Stel dat je een oogje op iemand hebt - dit is het moment om je verleiding te plannen. Een carrièreboost is waarschijnlijk door uw beste gewoonten te tonen. Inhoud waar u bent:Uw tevreden partner kan wel wat zelfgenoegzaamheid gebruiken met een avontuurlijk voorschot. Breng de verleiding terug naar de slaapkamer waar ze thuishoort.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Op zoek naar een nieuwe start:Een romance kan je van je voeten doen vallen, maar veilig en stabiel landen is iets voor een andere keer. Je hebt iets van een sensatiezoeker in je en de Zon in Ram brengt dat naar boven. Inhoud waar je bent:Je kunt veel belangstelling voor je werk krijgen door wat creatieve flair toe te voegen aan een anders saai project. Een beetje poëzie komt een heel eind.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Op zoek naar een nieuwe start:Je gaat misschien onvrijwillig verhuizen, en als dat het geval is, begrijp dan dat de kosmos die je vooruithelpt naar grotere en grootsere dingen, zelfs als je tegen je wil in wordt geduwd. Vast waar je bent:Een groot opknapproject en andere opbeurende herschikkingen in je persoonlijke ruimte zullen aangenaam therapeutisch werken.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Op zoek naar een nieuwe start:Praat met de vrienden die je het meest bewondert en krijg wat tips over succes op het gebied waarin jij het meest geïnteresseerd bent. U leert snel en kunt uzelf in een goede positie praten of een begeerlijke minnaar aan uw zijde krijgen terwijl de zon in Ram staat. Belangrijk waar u bent:Uw status in de buurt krijgt een boost en u kunt de beslissende stem zijn in een kwestie die voor uw omgeving veel gewicht in de schaal legt.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Op zoek naar een nieuwe start:Een financiële gok zal zich later dit jaar uitbetalen, dus geef nu vol vertrouwen geld uit. Een geliefde die de wereld net zo ziet als jij komt in je leven, dus reserveer niet te veel op het gebied van afspraakjes. Vast waar je bent:Voel je vrij om een diepgaand gesprek met je partner te hebben over hoe jullie samen de toekomst zien. De nadruk kan liggen op financiën, maar ook op het versterken van de dingen waarin jullie beiden geloven.

Zonvoorspellingen van 2010