Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Zijn wij voor elkaar bestemd? tarot kaarten die relatie uitkomsten voorspellen

Waar gaat het heen met je relatie? Moet je wel proberen om iets nieuws te beginnen met je huidige liefde? Als je je afvraagt wat er in het verschiet ligt voor een (bestaand of theoretisch) partnerschap, kan de Tarot je vragen beantwoorden met slechts één enkele kaart. Hier zijn enkele van de meest veelzeggende kaarten van het Tarot deck om naar uit te kijken in uw romantische lezingen:

De Twee van Bekers: Soms ook wel de "soulmate card," de Twee van Bekers komt in uw spread om u te informeren dat uw match heeft het beeld ingevoerd. Dit is geen gewoon partnerschap - je bent echte gelijken die elkaar nodig hebben, heel hard. U kunt een onmiddellijke verwantschap voelen met deze persoon, alsof u hem of haar al uw hele leven kent (of zelfs in een vorig leven), en u kunt er zeker van zijn dat die verbinding nooit zal vervagen. Ongeacht de uitkomst van jullie relatie, je zult je deze persoon altijd blijven herinneren.

De Drie van Zwaarden:Drie zwaarden doorboren een hart in het traditionele Rider-Waite artwork voor deze kaart-heb je echt om je af te vragen wat dat voorspelt? Als je de Drie van Zwaarden trekt, is de vraag niet, "Zullen de dingen naar het zuiden gaan?" Wat je je moet afvragen is: "Hoe erg zal het hartzeer zijn?" Er staat je misschien een breuk te wachten die je tot op het bot zal verwonden. De drievoudige zwaarden worden soms ook geïnterpreteerd als een waarschuwing voor een driehoeksverhouding. Je zou je relatie kunnen verliezen aan een indringer, of je zou zelfs degene kunnen zijn die vreemdgaat. In elk geval is dit een veelbetekenende kaart die niet lichtvaardig moet worden opgevat - vraag wat je kunt doen, als er al iets is, om zo'n pijnlijk einde af te wenden.

De Tien van Bekers: Dit is het! Je hebt de jackpot gewonnen, en we zouden allemaal erg jaloers op je moeten zijn. Liefde, familie en veiligheid zijn onderweg.

De Duivel: Er zijn twee liefdesgerelateerde interpretaties van deze kaart. In een donker licht is dit een waarschuwing voor verslaving en misbruik. Het is een disfunctionele relatie waar je maar niet uit kunt komen, en meestal voel je je ellendig en gekwetst. Aan de andere kant interpreteren veel Paganen de Duivel als de Gehoornde God, een natuurlijke, welwillende en mannelijke kracht. In deze visie, voorspelt het terug te keren naar je meest basale, een relatie die je helpt contact te maken met je diepste zelf. Welke interpretatie de juiste is, kan worden vastgesteld door een ervaren lezer of door de omringende kaarten.

De Vijf van Pentakels: Onder de somberste kaarten in het deck is de Vijf van Pentakels, die traditioneel twee eenzame zielen afbeeldt die door een verlaten woestenij dwalen. Maar wat betekent dit sombere tafereel eigenlijk? In termen van een relatie, is het eigenlijk een positief voorteken: door de donkerste, meest beproevende periodes van je leven, zal je partner dicht aan je zijde zijn. En u zult hem of haar steunen met een even onwrikbare loyaliteit. Misschien heeft u het momenteel moeilijk om rond te komen, deze kaart vertegenwoordigt een persoon die onbaatzuchtig de last met u draagt. Verwacht grootse dingen wanneer de storm onvermijdelijk gaat liggen.

De Acht van Bekers: Deze kaart heeft een eenvoudige interpretatie: Je zult uiteindelijk genoeg krijgen van deze relatie. Je dromen en hoogste aspiraties zullen je ergens anders heen leiden. Maak het u niet te gemakkelijk.

De Geliefden: Is de meest typisch romantische kaart van het kaartspel een garantie voor blijvende liefde? Niet noodzakelijkerwijs. De Geliefden-kaart is een kaart van alles verterende vurigheid die begint met de kracht van de natuur - het betekent dat je het soort verliefdheid ervaart dat je wakkere uren bedekt met een heerlijke waas. Het lijkt misschien alsof je goddelijk voorbestemd bent om bij je nieuwe minnaar te zijn - het moet immers een voorteken zijn dat jullie allebei een sproet op je linkerenkel hebben. En je voelt je waarschijnlijk het beste (en krijgt het minst gedaan op het werk) wanneer je in het rooskleurige gebied van deze kaart bent. Maar het is niet te zeggen waar de dingen heen gaan. Net als een onverschillige zon, zal elke betovering van passie uiteindelijk vervagen, en dan zul je gedwongen worden om de inhoud van je relatie onder ogen te zien. Is er voldoende band om door te gaan wanneer vluchtige aanrakingen je niet langer met onmiddellijke extase vervullen?

Dood: Kalmeer! Je relatie is niet noodzakelijkerwijs kapot als de Dood in een lezing naar voren komt. Dit is een kaart van natuurlijke verandering en progressie. Dus als je al een tijdje een relatie hebt, kan het gewoon een indicator zijn van evolutie en het loslaten van slechte gewoontes. Je moet alleen bezorgd zijn als de Dood omringd door gewelddadige kaarten, zoals De Toren of de Negen van Zwaarden.

Wanneer je leest over de toekomst van een relatie, is het van vitaal belang om in gedachten te houden dat de toekomst niet vastligt - het is iets wat je creëert. Wanneer je naar de Tarot kijkt voor antwoorden, vertelt het je wat er zou kunnen gebeuren als je op hetzelfde pad blijft. Dus als het je niet bevalt wat je ziet, heb je de macht om je huidige situatie te veranderen. Een relatie die volgens een lezing gedoemd lijkt te mislukken, is niet absoluut gedoemd te mislukken, maar u moet zorgvuldig evalueren waarom de spreiding zo negatief is en of u de zaken echt wilt herstellen.

Wilt u antwoorden over uw relatie? De consulenten van KEEN.com, waaronder Tarot lezers en paragnosten, kunnen u in.