Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot to go: three fabulous three card spreads

"Ik heb maar een half uurtje," zei Molly. "Kunnen we in die tijd een reading doen over mijn relatie?"

"Ik denk niet dat ik een grote reading aankan," zuchtte Janae. "Kunnen we niet gewoon wat minder kaarten gebruiken om mijn probleem te bekijken?"

"Ik heb nog nooit een Tarotlezing gehad," zei Patrick. "Hebben jullie een beginnerslezing?

Het antwoord op al deze vragen is: ja! Of je nu weinig tijd hebt, je niet bezig wilt houden met ingewikkelde indelingen of je Tarot-tenen net nat begint te worden, drie kaartspreidingen zijn de perfecte oplossing. En als je leert kaartlezen, is het spelen met drie kaartspreidingen een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen en vertrouwd te raken met de kaarten.

Drie kaartspreiding voor relaties

Hoewel ik vaak werk met complexe spreidingen voor relaties, hadden we in Molly's geval gewoon geen tijd om met tien of meer kaarten te werken. Deze spreiding stelt je in staat om ter zake te komen en is een geweldige manier om te beginnen voordat je later dieper op de relatie ingaat.

De spreiding is eenvoudig. Je gebruikt drie kaarten die de volgende posities aanduiden:

Molly's vraag luidde: We ruziën de hele tijd, net als mijn vader en moeder. Hoe kunnen we beter met elkaar opschieten?

De eerste kaart, die haar voorstelt, was de Vijf van Bekers. Dit toonde aan dat ze inderdaad verdriet en spijt had van de ruzies, maar er was ook een gevoel van opgeven. Ze moest zich realiseren dat er nog steeds potentieel in de relatie zat, en hoewel het goed was om haar verdriet te erkennen, zou het nuttiger zijn om verder te gaan en oplossingen te vinden.

De tweede kaart, die haar vriend voorstelde, was de Zeven van staven. Deze kaart laat niet zien wat de ander zal doen, maar meer de energie die ze in de situatie brengen. Deze kaart liet duidelijk zien dat hij de behoefte voelde om zijn positie in de relatie te verdedigen. Dit was de wortel van de ruzies, vanuit zijn perspectief, en was heel waarschijnlijk gerelateerd aan een gevoel van ontevredenheid over de richting van de relatie of zijn rol daarin.

De derde kaart was de Ace of Cups. Ik voelde dat dit een goed teken voor hen was, omdat het liet zien dat ze een nieuwe manier moesten vinden om met emotioneel geladen situaties in hun relatie om te gaan. En, als zij bereid was haar eigen intuïtie en gevoeligheid aan te spreken, zouden de oplossingen gemakkelijk in haar gevonden kunnen worden. Beiden moesten meer emotioneel open te stellen en hun communicatiepatronen aan te pakken met de geest van een beginner. De relatie bood potentieel voor emotionele groei als ze bereid waren dit te omarmen.

Driekaartspreiding voor problemen

Janae was een vaste klant van mij en ik wist dat ze vaak overweldigd werd door de enorme hoeveelheid energie die we in één reading konden verzamelen. De spreads met drie kaarten waren perfect om haar goede begeleiding te geven in verteerbare brokken.

Janae had een vraag over het omgaan met hardnekkige geldproblemen. De drie kaarten die we trokken betekenden:

De eerste kaart die we trokken was de Acht van Zwaarden. We spraken over hoe ze misschien in ontkenning was over haar financiële situatie en, als ze niet bereid was om de realiteit onder ogen te zien, dan zou ze haar weg niet vinden uit een schijnbaar hopeloze situatie. De blinddoek voor de vrouw in mijn deck symboliseerde, in Janae's geval, haar onwil om haar geldsituatie te zien voor wat het was.

De tweede kaart was de Acht van Bekers. De oorzaak van haar geldproblemen was een stagnerende relatie met geld zelf, die waarschijnlijk terugging tot haar kindertijd. Janae gaf toe dat ze veel beperkende overtuigingen had rond geld, maar dacht niet dat ze de macht had om ze te veranderen. Het trekken van deze tweede Acht was ook een hint dat, in het algemeen, de geldkwestie een plaats van oude energie was die opgeruimd moest worden.

De derde kaart was de Dood. De oplossing hier was dat ze haar beperkende overtuigingen moest loslaten en haar oude manier van omgaan met geld volledig moest laten sterven, zodat ze een wedergeboorte van overvloed kon hebben. Ze gaf toe dat ze meer coaching nodig had op dit gebied, dus we stelden een pakket sessies voor me samen om haar te helpen haar geldovertuigingen te doorgronden.

Drie-kaarten-spreiding voor het maken van een keuze

Voor nieuwelingen in de Tarotwereld is het prettig om te beginnen met een drie-kaarten-spreiding om verwarring tot een minimum te beperken. Patrick was verlegen met het stellen van vragen, en hij nam genoegen met het krijgen van begeleiding voor een keuze die hij moest maken over zijn baan. De drie kaarten die we trokken stelden voor:

De eerste kaart was de Zeven van Bekers-tricky omdat deze kaart inherent over keuze gaat. In dit geval adviseerde ik hem om duidelijk te zijn over welke voordelen optie één hem werkelijk zou opleveren en ervoor te zorgen dat hij geen fantasieën verzon over de mogelijke promotie. Hij moest met beide benen op de grond blijven staan en de rede met de emotie laten samenwerken wanneer hij hierover nadacht optie.

De tweede kaart was de Vier van Schijven. Hier lag een kans om zijn machtsbasis te vergroten en enige stabiliteit te vinden. Het gevaar was dat, als hij beter gediend zou zijn met risico's, deze keuze misschien te conservatief zou zijn en hem niet de breedte van kennis zou brengen die hij echt nodig had.

De derde kaart was de koning van zwaarden. Om de beste keuze te maken, moest hij vertrouwen op zijn wijsheid en intellect door emotionele weerstand tegen succes te doorbreken. Welke keuze zou winnen als hij alle ervaring van zijn jaren en zijn kritisch denkvermogen zou toepassen?

Drie kaartspreuken zijn echt geschikt voor een verscheidenheid aan kwesties en vragen. En laat je niet beperken door de lay-outs hier! Je kunt de drie kaarten alles laten betekenen wat je maar wilt; zorg er alleen voor dat je je referentiekader voor de reading helder voor ogen hebt voordat je begint.

Door dit soort lezingen te doen, bouw je vertrouwen als lezer op. Als klant kun je zien hoe de drie kaarten zich concentreren op de kwestie en duidelijke, eenvoudige instructies geven over hoe je verder moet gaan. Drie kaarten spreuken kosten minder tijd om op te stellen, te lezen en te interpreteren, dus ze zijn de perfecte keuze als je weinig geld of tijd hebt, maar toch antwoorden.

Adviseurs op Keen hebben zeker drie kaartspreuken in hun gereedschapskist. Krijg de duidelijkheid die je nodig hebt, snel, zodat je verder kunt. Bel een Tarot-adviseur vandaag!