Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Moet je helderziend zijn om tarot kaarten te lezen?

Heeft u ooit een goede Tarot lezing gehad en u vroeg zich af of u deze geweldige bron zelf zou kunnen gebruiken? Veel van mijn cliënten hebben de wens geuit om kaarten te lezen, en in één adem gezegd: "Maar ik ben niet helderziend, dus ik denk dat ik dat niet kan." Dit is niet waar! Als je het geduld en de discipline hebt om de kunst van het Tarot lezen te leren, kun je het absoluut in je eentje doen.

Wat je nodig hebt om Tarot effectief te kunnen lezen is een relatie met de kaarten. Dit komt door ervaring, studie en het ontwikkelen van je intuïtie. Niemand, hoe paranormaal begaafd van nature ook, gaat voor het eerst met een stapel Tarotkaarten zitten en leest ze foutloos.

De ontwikkeling van intuïtie

Intuïtie is die deur naar ons hogere zelf, of wijze zelf, waartoe we allemaal toegang hebben. De meeste mensen besteden niet echt aandacht aan hun intuïtie, maar kunnen desgevraagd wel een moment noemen waarop ze ergens een gevoel over hadden en vervolgens gelijk kregen door de omstandigheden die zich ontvouwden. Dit is basis intuïtie aan het werk. Het lezen van kaarten vereist dat we daadwerkelijk weten hoe onze intuïtie tot/door ons spreekt en hoe we in de hoofdruimte kunnen komen om het te ontvangen.

Psychische begaafdheid is een verfijnde vorm van intuïtie en kan ontstaan als gevolg van je beoefening met de kaarten. Intuïtie en paranormale begaafdheid zijn twee zijden van dezelfde medaille, en geen van beide is echt beter dan de andere. Om uw intuïtieve vermogens te ontwikkelen, moet u tijd besteden aan het experimenteren met het ontvangen ervan. Hieronder volgt een korte checklist met oefeningen die je kunt doen om je intuïtie wakker te maken:

- Mediteer of doe een andere oefening om je te helpen je geest tot rust te brengen.

- Onderzoek verschillende soorten paranormale gaven, zoals clairsentience, clairvoyance, clairaudience, of claircognizance om te zien of uw intuïtie misschien doorkomt in deze vormen.

- Beoefen visualisatie of geleide meditatie om uw verbeelding te leren focussen.

- Luister naar uw ingevingen, ideeën en inspiraties - begin gewoon meer aandacht te besteden aan uw "eerste gedachte, beste gedachte"-reactie op situaties.

Studie

Er is een enorme hoeveelheid kennis rondom de Tarot. Het is de moeite waard om bestudeer de geschiedenis, theorieën over Tarot, en de . Ik raad aan een goed Tarot woordenboek aan te schaffen, omdat je verder zult moeten gaan dan het kleine boekje dat bij de kaarten wordt geleverd. Ik stel ook voor dat studenten beginnen met een conventioneel kaartspel voordat ze overgaan op orakelkaarten of variaties op de Tarot. Op deze manier kun je jezelf eerst vertrouwd maken met de basissymbolen. Maar denk niet dat je de definitie van elke kaart uit je hoofd moet leren voordat je begint te lezen.

U kunt met Tarot-professionals studeren, een cursus of online cursus volgen, en uit "how-to"-boeken leren. Dit is allemaal waardevol. Maar blijf niet steken op dit onderdeel. U moet daadwerkelijk ervaring opdoen met de kaarten om echt de sprong te maken van nieuwsgierig naar bekwaam met de Tarot.

Ervaring met de kaarten

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van het leren lezen van de Tarot, en het zal samengaan met de andere twee. Je moet tijd doorbrengen met de kaarten! Ik raad mijn klanten de volgende praktijken aan:

- Trek elke dag een kaart. Breng tijd door met het schrijven van uw indrukken van de kaart (kijk niet in het boek). Wees u bewust van hoe de kaart in uw dag speelt.

- Houd een Tarot-dagboek bij. Noteer hier uw oefenlezingen, de kaart van de dag en andere inzichten over de Tarot.

- Leer hoe u een spreiding met één kaart kunt doen. Door het eenvoudig te houden, leert u kaarten toe te passen op verschillende situaties. Kies gebieden uit uw leven om kaarten over te trekken. Oefen met het stellen van vragen over situaties in het verleden, het heden en de toekomst.

- Leer hoe u een verdeling met drie kaarten kunt maken. Doe het bovenstaande maar dan met drie kaarten. Speel met verschillende betekenissen op de kaarten toe te passen, zoals "verleden, heden, toekomst" en "geest, lichaam, ziel."

- Doe ten minste één lezing om de paar dagen waarbij u niet in het boek kijkt. Schrijf uw intuïtieve indrukken op, zelfs als ze niet logisch zijn. Speel met hoe de kaarten eruit zien en voelen voor u.

Psychische vaardigheid is een prachtige vaardigheid om te ontwikkelen, maar het is niet nodig om jezelf te beschouwen als een psychische om effectief kaarten te lezen voor jezelf of voor je vrienden. Professioneel tarot lezen vereist wel dat je je spel verbetert, maar de meeste mensen willen gewoon een zinvolle, persoonlijke relatie met de Tarot hebben in plaats van het lezen als een baan. Je kunt leren Tarotkaarten te lezen, en je zult daarbij zoveel meer intuïtief inzicht krijgen voor je hele leven.

Wil je Tarot leren lezen? Het krijgen van professionele lezingen is een geweldige plek om te beginnen. Het Keen-team van adviseurs heeft veel Tarot-lezers waaruit u kunt kiezen. Bel vandaag!