Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Top 8 professionele tarot lees vaardigheden

Stel je voor dat je je intuïtie kunt gebruiken om mensen te helpen met hun meest uitdagende zorgen en vragen. Jezelf en anderen helpen antwoorden en richting te vinden in het leven. Misschien die dagbaan opzeggen en vanuit huis werken of een ruimte die speciaal is ontworpen om uw Tarotcliënten te ontvangen.

Zou dat niet geweldig zijn?

Sprekend als professioneel Tarotlezer, kan ik getuigen dat het geweldig is! Hoewel het soms ook zwaar kan zijn. Zoals elke baan zijn er uitdagingen, met zowel mooie als lelijke dagen. Ik ben begonnen met professioneel lezen voordat ik er waarschijnlijk klaar voor was - en hoewel dat jaren geleden was en de reis echt geweldig is geweest, wil ik graag wat tips geven als je erover denkt om van Tarot lezen je beroep te maken.

8 Vaardigheden die je nodig hebt om een professionele lezer te worden

1. Ken de Tarotkaartbetekenissen!

Dit ligt voor de hand, toch? Maar u moet elke kaart gemakkelijk kunnen lezen - zelfs die vervelende hofkaarten - zonder te aarzelen of in een boek te kijken. Na verloop van tijd zal je intuïtie en ervaring groeien en zal je unieke relatie met de kaarten tot bloei komen. Maar eerst moet je de nuances van de betekenis van elke kaart begrijpen op verschillende plaatsen en in relatie tot verschillende onderwerpen. Hoewel je er bent om de kaarten te interpreteren, hebben ze hun eigen specifieke betekenissen die gerespecteerd moeten worden.

2. Je trekt zelden een blanco kaart als je een reading doet.

Hey, soms zijn zelfs de besten van ons niet in staat om een verband te leggen tussen kaarten, of gebruiken we een kaart op de verkeerde manier. Het zal gebeuren, maar je moet voorbij het punt zijn waar dat vaak gebeurt. Je moet je eigen technieken en strategieën hebben die je kunt toepassen wanneer die lege plekken zich voordoen en je een cliënt aan de telefoon hebt of tegenover je zit.

3. Je moet ten minste drie spreads hebben waarmee je gemakkelijk kunt werken.

Het is niet genoeg om alleen bekend te zijn met het Keltisch Kruis. Ik spreek uit ervaring: die spreuk is niet geschikt voor elke situatie. Je moet een heleboel spreads in je Tarot portfolio hebben, van ingewikkelde lay-outs voor langere lezingen en complexe vragen tot korte, drie-kaart spreads voor een 15-minuten lezing. En je moet weten welke spreiding geschikt zal zijn op het moment dat de sessie net begonnen is. Ik raad ook aan om Ja/Nee spreads achter de hand te hebben omdat mensen dit soort vragen zullen stellen.

4. Je moet in staat zijn om de kaarten samen te vatten.

De ware kunst van een reading is wanneer de lezer alle kaarten neemt, in al hun posities, en het verhaal vertelt van de lay-out in relatie tot de vraag. Dit is veel meer dan alleen maar de betekenis van elke kaart opnoemen zonder ze aan elkaar te rijgen. Dat is geen lezing, dat is een waslijst! De synthese is waar je intuïtie en je ervaring met de kaarten samenkomen om je klant te helpen de bredere reikwijdte van zijn vraag te begrijpen. Dit geldt voor alle spreads, geen uitzonderingen!

5. Weet hoe je een volledige lezing moet doen.

Opnieuw, dit lijkt vanzelfsprekend, toch? Maar zelfs de meest ervaren Tarotlezer kan vergeten dat een Het lezen begint op het moment dat uw potentiële klant uw website bezoekt of contact met u opneemt. Als je dit professioneel gaat doen, moet je je eigen manier hebben om klanten in te schrijven en in te gaan op hun eerste vragen. Dan is er de reading. Hoe begroet je je klanten? Stel je ze op hun gemak? Kom je tot de kern van hun probleem? En hoe sluit je een sessie af nadat je de kaarten hebt gelezen? Houd je contact? Beantwoord je vervolgvragen? Als je klant overstuur weggaat, hoe ga je daar dan mee om? Een professionele Tarot lezer zijn is een vak en de meest succesvolle lezers behandelen het als zodanig.

6. Weet wat voor soort Tarot lezer je bent.

Dit betekent dat je je fundamentele relatie tot de kaarten moet begrijpen. Wat voor soort lezingen geeft u graag? Misschien bent u heel goed in het lezen van complexe zaken of misschien blinkt u uit in een snelle en vieze lezing. Misschien heb je een persoonlijke filosofie over Tarot die anderen niet hebben - geloof je in het lot, of vrije wil, of een combinatie? Wil je bepaalde onderwerpen behandelen, zoals zwangerschap, ziekte, of dood? Om het soort klanten aan te trekken dat goed bij je past, moet je inspelen op je persoonlijke sterke punten als lezer.

7. Heb strategieën voor moeilijke en teleurgestelde klanten.

Hoe hard we ook proberen, en hoe graag we het onze klanten ook naar de zin willen maken, er zullen altijd lastige mensen door je praktijk lopen. Tarotlezers trekken soms verontruste mensen aan en ook een behoorlijk aantal sceptici die een kick krijgen van om iemands ongelijk te bewijzen. Je kunt ook iemand krijgen die een bepaald antwoord wil horen. Als ze dat antwoord niet krijgen, kunnen ze zich op jou afreageren! Je moet je eigen methoden hebben om kalm te blijven en situaties te ontwarren als je een onstabiel persoon tegenover je hebt zitten. Het zal niet vaak gebeuren, maar je moet er klaar voor zijn.

8. Oefen met vreemden.

Van het lezen voor je vrienden en familie naar het oefenen met vreemden is een grote sprong, maar wel een die nodig is. Zoek een manier om gratis lezingen aan te bieden en hou tijd bij om te lezen voor willekeurige mensen die u niet kent. Dit zal je helpen om de vragen en reacties van mensen te begrijpen, te identificeren wat voor type lezer je bent (of niet), en het zal je helpen om vertrouwen en intuïtie te ontwikkelen. Probeer eens te lezen op een braderie, in een café of op een vakantiefeestje... zorg er wel voor dat je eerst toestemming krijgt!

Tarot lezen op een professionele manier is de moeite waard op een manier die ik niet in woorden kan uitdrukken. Als je de bovenstaande tips volgt, zul je het zelfvertrouwen opbouwen om een geweldige lezer te worden die goed wordt betaald voor zijn tijd. En absoluut, investeer in professionele lezingen van anderen. U zult veel leren over leesstijlen, uw eigen voorkeuren, en manieren van omgaan met klanten. Waarom probeert u het niet met een Tarot-adviseur op Keen vandaag?