Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat moet ik doen als ik ontevreden ben over mijn helderziende lezing?

Het leven is onzeker! Dat weten we allemaal, en toch maken we plannen, hebben we verwachtingen en hechten we ons eraan. Veel mensen hopen op een bepaald antwoord of resultaat bij hun paranormale lezingen. Ze willen weten dat hun ex terugkomt, dat ze dit jaar de ware liefde zullen vinden, of dat hun geldzorgen eindelijk zullen eindigen. Door deze hoop en vrees hebben cliënten misschien geen realistische verwachtingen, en soms zijn ze zelfs ontevreden over de reading.

De meeste lezingen bieden echter een belangrijk stukje wijsheid, zelfs als de persoon niet het gevoel heeft dat de hele lezing resoneert. En als u de tijd neemt om de reading te integreren, zult u merken dat uw aanvankelijke teleurstelling plaatsmaakt voor begrip en dankbaarheid.

Wat gebeurt er als uw reading u niet bevalt?

Natuurlijk willen al onze adviseurs dat u tevreden bent met uw reading. Daarom zijn ze er tenslotte: om u te helpen! Maar als u om de een of andere reden vindt dat uw lezing niet naar wens was, dan willen wij dat graag weten. U kunt in aanmerking komen voor een tegoed op uw Keen account, in Keen dollars, voor de gesprek. Kredieten zijn maximaal €25 Keen dollars, en u mag één onbevredigend gesprek per 30 dagen vergoeden.

Om een krediet aan te vragen, dient u binnen 72 uur na het gesprek waarvoor u een krediet wilt ontvangen een formulier in te dienen bij de klantenservice. U moet de details van de transacties vermelden, dus houd de naam van de adviseur, de datum, het tijdstip en het bedrag in dollars van de lezing bij de hand. We zullen het verzoek bekijken en u binnen 72 uur antwoorden. Keen behoudt zich het recht voor om een verzoek goed te keuren, te weigeren of gedeeltelijk te crediteren.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat ontevredenheid niet hetzelfde is als teleurstelling. Soms komt een voorspelling bijvoorbeeld niet uit, of hoort u niet wat u wenst te horen. Dit betekent niet dat u per se een krediet krijgt. Als u vond dat uw helderziende ongepast of onprofessioneel was, is dit een meer legitieme overweging. Hoewel dit natuurlijk zelden voorkomt, zijn mensen - ook paragnosten - niet perfect!

Ik heb lezingen gekregen waar ik niet veel van vond, maar omdat de lezer zijn tijd, energie en eerlijke inspanning met mij heeft doorgebracht, heb ik het maar opgevat als "soms win je, soms verlies je". Het kan zijn dat je niet 100% van de tijd een geweldige ervaring hebt. In gevallen waar mijn eigen klanten ontevredenheid uitte, moedig ik hen aan om diep te graven waarom ze zich ongelukkig voelen - en wat ze eigenlijk verwachtten. Het kost tijd om een reading te integreren, en ik vraag hen om een paar dagen de tijd te nemen om na te denken. Natuurlijk, als ze niet een pasvorm voor mij of mijn stijl, moeten ze elders kijken voor diensten of eventueel heroverwegen of het werken met een psychische is geschikt voor hen. En vergeet niet dat een andere lezing op een andere dag heel andere resultaten kan opleveren.

manieren om ervoor te zorgen dat u een succesvolle reading krijgt

Om uzelf de best mogelijke kans te geven op een reading waar u van houdt, is het belangrijk dat u zich grondig voorbereidt op de reading, kies de juiste paragnost voor u, en stel realistische verwachtingen. Zorg er ook voor dat u het medium waarmee u werkt begrijpt, want een lezing in persoon zal een andere ervaring zijn dan een chat of . Voorbereid zijn zal u helpen verwachtingen te managen en weten de soorten vragen en onderwerpen die u kunt vragen over (er zijn een aantal onderwerpen raden wij u niet aan een psychische contact over).

Een lezing is een organisch proces gemaakt door twee mensen, en als zodanig, de energie die je brengt aan de tafel is van groot belang. Als u sceptisch bent, in een crisis verkeert, of overstuur bent, wilt u misschien wachten tot u ontvankelijker bent om een reading te krijgen. Open en nieuwsgierige cliënten zullen de meest succesvolle ervaringen hebben omdat een helderziende gemakkelijker met hun energie kan werken.

Het begrijpen van hoe paranormale begaafdheid werkt en weten over de verschillende hulpmiddelen die adviseurs gebruiken, is ook nuttig. Sommige mensen houden van astrologie, anderen geven de voorkeur aan een eenvoudige intuïtief lezen. Het bekijken van adviseursprofielen en beoordelingen is de sleutel tot het krijgen van een goede match, dus zorg ervoor dat je de tijd neemt om rond te snuffelen voordat je belt. Net als bij elke relatie kan het zijn dat je bij de ene persoon een goede energie hebt en bij de andere niet.

Ten slotte is het goed om in gedachten te houden dat een paranormale lezing geen magische kogel is. Een helderziende kan geen beslissingen voor je nemen of al je problemen oplossen. Het zijn meelevende, getalenteerde gidsen die in contact staan met de meest liefdevolle en welwillende energieën die er zijn. Een paranormale lezing is een hulpmiddel om je te helpen groeien en je leven uit te breiden, zodat je meer kunt creëren van wat je wilt. Het kan gebeuren dat je een reading krijgt die je niet leuk vindt of waar je geen inspiratie uit haalt - zo is het leven nu eenmaal! Maar als u uw hart en geest openhoudt, weet ik zeker dat u vaker tevreden zult zijn dan niet.

Ga naar de profielpagina van de adviseur om de adviseur te vinden die bij u past. Keen beschikt over getalenteerde paragnosten die klaar staan om u te helpen uw beste leven te leiden. Bel vandaag!