Wilt u met een medium of paragnost praten?

Kan een helderziende mij vertellen of mijn ex terugkomt?

"Komt hij terug?"

"Ik kan niet zonder hem leven! Ik moet weten wat er gaat gebeuren!"

Deze vragen en eindeloze variaties hierop komen vaak voor wanneer klanten bellen voor liefdesadvies. Het is normaal om te willen weten of een hereniging mogelijk is, vooral in de eerste stadia van een ongewenste relatiebreuk. Ik help cliënten altijd graag bij relatieproblemen, omdat ik die zelf natuurlijk ook heb gehad, en ik weet hoe het voelt om gewoon antwoorden te willen.

Maar hoewel sommige paragnosten beweren dat ze je definitief kunnen vertellen of een ex wel of niet terugkomt, geloof ik niet dat dat echt mogelijk is. Het is zelfs voor de meest begaafde paragnost een uitdaging om de vrije wilskeuzes van iemand van moment tot moment te doorzien. Toch kan paranormaal begaafden enorm nuttig zijn in alle fasen van de relatie - vooral die tedere break-up tijd. We kunnen kijken naar ziel overeenkomsten, , blokkades voor succes, groeimogelijkheden, en nog veel meer. Een intuïtief kan in staat zijn om u te helpen begrijpen wat er fout is gegaan, en u helpen manieren te vinden om dezelfde fouten te voorkomen. En - mijn favoriet - we kunnen mensen helpen te genezen en verder te gaan.

"Maar ik moet het weten!"

Soms kunnen cliënten niet eens beginnen te kijken naar het grotere plaatje van hun relatiepatronen zonder eerst deze vraag over de terugkeer van de ex aan de orde te stellen.

Rhonda was al zo'n vijf jaar samen met Jake. Ze hadden het over trouwen, kinderen, al dat soort dingen. Maar toen verbrak Jake de relatie zonder enige waarschuwing. Rhonda kwam op een dag thuis en zijn spullen waren weg. Er lag een briefje dat hij verder moest gaan. Hij belde een maand lang niet terug, en toen, langzaam, begon hij contact op te nemen. Toen ik naar hun karmische overeenkomst keek, zag ik dat ze meer dan één vorig levensverhaal van verraad en verdwijning hadden. Ze waren in een oneindige lus terechtgekomen van actie en reactie in elk leven, waarbij ze een zielsverwantschap uitspeelden die niet langer nuttig was. In het licht van deze informatie, vroeg ik haar of ze het contract wilde houden of het wilde ontbinden. Als ze ervoor koos om het te beëindigen, zou ze tenminste vrij zijn om nieuwe keuzes voor zichzelf te maken. Zo niet, dan zouden zij en Jake waarschijnlijk het patroon blijven herhalen-zelfs als hij terug zou komen.

"Als je het oplost, zou je kunnen merken dat hij dat energetisch aanvoelt. Hij zou kunnen proberen je weer terug te trekken. Hoe zou je het vinden om alle contact minstens enkele maanden te verbreken?"

We spraken ook meer over de dynamiek van hun relatie en wat er nog meer tot Jake's vertrek had kunnen leiden. Rhonda werd eerlijker tegen zichzelf en erkende dat veel van hun discussies over huwelijk en kinderen door haar waren begonnen en dat hij altijd een beetje ontwijkend was geweest. Ze nam wat tijd om erover na te denken, en kwam toen terug om mij haar te laten helpen het contract op te lossen.

In dit voorbeeld liet mijn begeleiding zien dat hij misschien terug zou komen, maar dat hij vanwege hun patroon waarschijnlijk weer zou vertrekken en nog meer pijn zou veroorzaken. Rhonda had de vrije wil om te beslissen wat ze wilde doen. Ze was verdrietig, maar kon ook haar keuzes duidelijk maken en verder gaan met haar leven.

"Ik kan niet zonder ze leven!"

Ik hoor dit heel vaak, en het is een veelvoorkomend gevoel na een relatiebreuk. Maar ik moet deze cliënten streng aanpakken, want natuurlijk kunnen ze zonder die ander leven! Wanneer iemand het gevoel heeft dat een ander cruciaal is voor zijn eigen leven, geluk, reden om te leven, etc., dan is er een afhankelijkheidsdynamiek aan het werk. De

Jona kwam naar me toe met precies dit gevoel. Haar jarenlange partner, Anna, had haar verlaten voor een andere vrouw. Ze vertelde me dat ze alles zou doen om Anna terug te krijgen, omdat ze zich geen leven zonder haar kon voorstellen. Zij was niet bereid naar enig ander deel van de situatie te kijken totdat ik zou lezen of Anna terug zou komen. Ik waarschuwde haar dat nauwkeurigheid niet waarschijnlijk was in dit soort scenario's, maar ze stond erop, dus ik deed een Tarotspreiding voor de relatie.

Het grootste deel van de lezing gaf aan dat de relatie inderdaad codependent was geweest en dat er sprake was van een onevenwichtige machtsverhouding. De uitkomstkaart was de Negen van Zwaarden, en Jona ging door het lint toen ze die zag. Maar ik wees erop dat ze in dit geval al in de Negen van Zwaarden leefde - een toestand van wanhoop en zelfmarteling gebaseerd op haar eigen gedachten. Het leek mij dat zelfs als Anna zou terugkeren, Jona niet in staat zou zijn om weer vertrouwen te hebben en hoe dan ook in pijn zou eindigen.

We trokken nog twee kaarten: één voor de uitkomst als ze niet zou proberen Anna terug te krijgen en één voor als ze het zou blijven proberen. De eerste was de Acht van Bekers. Door Het loslaten van een stagnerende emotionele situatie, zou ze in staat zijn om vooruit te gaan naar het grotere geluk beloofd door de Negen en Tien van die kleur. De tweede kaart was de opgehangen man. In dit geval zou er sprake zijn van wachten, chaos, en haar wereld zou op zijn kop blijven staan en frustrerend blijven aanvoelen. De Gehangen Man gaf aan dat er geen timing was waar ze op kon vertrouwen, en dat haar leven "opgeschort" zou worden van normale activiteit zolang ze deze kant op ging. Ze wist niet zeker wat ze zou doen.

Zoals ik haar waarschuwde, kon ik Jona niet precies vertellen wat er zou gebeuren. Uiteindelijk heeft ze een aantal maanden geprobeerd om haar partner tot een verzoening te bewegen. Toen ze terugkwam, vertelde ze me dat het leven verschrikkelijk was in deze afwachtende houding. Uiteindelijk was ze klaar om het los te laten en verder te gaan.

"Alleen zijn kan niet zo erg zijn als waar ik mee te maken heb gehad," zei ze.

Toen ik Jona een jaar later opnieuw sprak, begon ze langzaam aan een nieuwe relatie, maar met een heel andere oriëntatie op haar emotionele onderlinge afhankelijkheid en macht.

Een paranormaal adviseur kan u helpen uw weg te vinden in de einde van een relatie en kan kijken naar wat er kan gebeuren. Maar het is het beste als u realistisch bent over uw verwachtingen. Vrije wil is krachtig, en we maken allemaal keuzes elk moment. Het beëindigen van relaties is ingewikkeld, net als het genezingsproces. Een paranormaal consulent kan u helpen begrijpen wat er achter de schermen allemaal speelt (zoals contracten of beperkingen uit het verleden), zodat u zelf verder kunt of op een gezondere manier als uw ex terugkeert.

Zit u in een relatiecrisis? Heb je hulp nodig bij het begrijpen van een relatiebreuk of bij het vinden van een manier om verder te gaan? Adviseurs van Keen kunnen je meelevende begeleiding bieden. Bel vandaag!