Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe test ik een helderziende om te zien of ze echt zijn?

"Dus, um, kun je me iets vertellen? Zoals, ik weet het niet, wat voor huisdier ik als kind had?" Isabelle was nerveus, misschien een beetje sceptisch. Het was de eerste keer dat ze met mij belde.

"Waarom zou je willen dat ik dat doe?" vroeg ik haar. Ik wist natuurlijk dat ze wilde dat ik bewees dat ik paranormaal begaafd was, of wat zij als paranormaal begaafd zou beschouwen, maar ik wilde dat zij het zei.

"Maar je wordt verondersteld dingen te kunnen weten. Dan weet ik dat je echt bent."

"Isabelle, is dit het belangrijkste onderwerp dat je vandaag wilt bespreken? Is dit waarom je hebt gebeld? Moet je contact maken met dit verloren huisdier?" Ik glimlachte zodat ze zou horen dat ik haar zachtjes aan het plagen was.

Isabelle lachte. "Natuurlijk niet, ik ben gewoon, je weet wel, nerveus. Wat als je een oplichter bent? Ik bedoel, niet kwaad bedoeld, maar..."

Dit is een veel voorkomende situatie voor paragnosten. Het is begrijpelijk dat mensen een helderziende willen testen om te zien of hij echt begaafd is. Dat is ook eerlijk. Maar er is geen manier om dat op een betrouwbare manier te doen, behalve door echt te vertrouwen op wie je hebt gekozen. Helderzienden werken op verschillende manieren, en velen van ons hebben niet de mogelijkheid om je dat soort feiten te vertellen omdat het kunnen "zien" van iemands verleden, hun zonneteken, of de meisjesnaam van hun grootmoeder geen deel uitmaakt van wat we eigenlijk doen. Sommige helderzienden kunnen dat wel, maar de meesten van ons richten zich op het werken met informatie die echt nuttig zal zijn voor onze klanten. Maar hoewel het spelen van "test de helderziende" niet de beste besteding van uw tijd is, zijn er stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u een helderziende kiest die u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen.

Maak een weloverwogen keuze

Ik besteedde nog een paar minuten aan een praatje met Isabelle om haar te helpen zich op haar gemak te voelen, en toen kwamen we eindelijk toe aan de reden waarom ze had gebeld. Ze wilde in contact komen met haar broer die de zomer daarvoor was omgekomen bij een motorongeluk. Ik legde Isabelle uit dat ik niet werkte als een medium, en terwijl ik kon de kwesties die onopgelost waren in haar na zijn dood aan te pakken, zou ze beter af zijn door te werken met een echt medium om zijn geest te contacteren. Ze was teleurgesteld. Ik nam het haar niet kwalijk, maar ik vroeg haar of ze onderzoek had gedaan voordat ze besloot contact op te nemen met een helderziende. "Ik bedoel, ik dacht dat jullie allemaal met dode mensen konden praten en zo."

Dat is ook een veelvoorkomende misvatting - denken dat alle paragnosten dezelfde gaven hebben. Dus hier is mijn punt: doe je onderzoek! U zou nooit een tandarts kiezen, een auto kopen of een cateraar kiezen zonder eenvoudig marktonderzoek te doen, dus waarom zou u diezelfde regels van slim winkelen niet toepassen op het kiezen van uw paranormaal begaafde of spiritueel adviseur?

Paragnosten hebben specialiteiten, zoals een medium, dat zich richt op contact met overgegane zielen of een feeënken, die met feeën werkt en wij zijn echte mensen met verschillende persoonlijkheden. De meeste professionele paragnosten hebben hun eigen website of een profiel op een site zoals Keen dat u kunt lezen om meer over hen te weten te komen. Meestal zal er een foto, getuigenissen, en een review sectie van vorige cliënten. De tarieven en alle andere zaken die u voor uw geld krijgt, zoals een opname of download, moeten duidelijk worden gepubliceerd.

Een snelle gids voor succes

Hier volgen een paar ideeën die u kunnen helpen bij het kiezen van een succesvolle adviseur:

- - Wees duidelijk over waar u hulp bij nodig hebt. Op die manier kunt u meteen aan de slag zonder u zorgen te maken over een eventuele tijdslimiet.

- Neem de tijd om profielen, getuigenissen, recensies en de "over" pagina's van uw prospect paragnost website te lezen. Kijk naar hun foto. Voelt u zich comfortabel met de informatie en het beeld dat ze presenteren? Zo niet, ga dan verder.

- Ben er zeker van dat het werken met een helderziende is wat u nodig hebt en wilt. Als het uw eerste keer is, sta er dan voor open. Er is niets om bang voor te zijn! Vaak bellen mensen een helderziende als ze een echte raadgever of zelfs een crisis hotline nodig hebben. Als u in een crisis verkeert, is een helderziende misschien niet gekwalificeerd om u te helpen - neem contact op met een geliefde of de juiste Maak vóór uw sessie tijd vrij om u voor te bereiden op de lezing. Neem na afloop de tijd om het geleerde te integreren en na te denken.

- - Als u met een service per minuut werkt, moet u een timer instellen voor de tijd/het geld dat u wilt besteden. Het is niet de taak van de adviseur om dat voor u te doen. Tijd kan vliegen, dus als u zich zorgen maakt over de kosten of uw eigen tijdslimiet hebt, houd het bij!

- Als u of een chatdienst gaat gebruiken, bel dan niet als u overstuur bent. U zult niet uw beste keuze van de lezer, zult u waarschijnlijk niet in staat zijn om te nemen in wat ze zeggen objectief, en je kan zelfs besteden het grootste deel van de lezing proberen te kalmeren. Helderzienden zijn geweldige, meelevende mensen, en we zijn blij dat we er voor je zijn, maar je haalt meer uit een reading als je in een rustige, open stemming bent.

- Stel realistische verwachtingen over je reading en erken de grenzen van paranormale gaven, vooral als het gaat om het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Als u deze gids volgt, hebt u een goede kans op een positieve ervaring met uw helderziende. Als u een afspraak hebt gemaakt met een intuïtief of een site als Keen hebt bezocht, dan je hebt al enige nieuwsgierigheid en geloof. In plaats van te proberen uw helderziende te ondervragen om er zeker van te zijn dat hij of zij legitiem is, laat u er voor open staan en kijk wat er gebeurt. U zult waarschijnlijk aangenaam verrast zijn!

Als u klaar bent om een reading te krijgen, ga dan naar onze profielsectie voor adviseurs. Werk met de succes tips hierboven en waag dan de sprong! Adviseurs op Keen staan klaar om je te ondersteunen vandaag.