Wilt u met een medium of paragnost praten?

Essentiële feiten over dierlijke spookontmoetingen

Sommige van onze sterkste banden zijn niet met andere mensen maar met onze huisdieren. Kunnen die banden zelfs de dood overleven? Zou je je huis kunnen delen met de geesten van vorige huisdieren? Mediums, paragnosten en parapsychologen-onderzoekers die spooklocaties onderzoeken-zeggen: "Ja."

Waarom spoken dieren rond?

De meeste spookpraktijken draaien om een trauma-een tragedie of plotselinge dood creëert een emotionele "blauwe plek" die geesten in tijd en ruimte gevangen houdt. Daarom zijn slagvelden en historisch gewelddadige plaatsen, zoals de Tower of London, vaak de plaatsen van paranormale activiteit. Dierlijke geesten daarentegen zijn minder vaak het resultaat van kwelling of pijn in het leven.

Vind uw helderheid met een paranormale lezing. Klik hier om te beginnen.

Het merendeel van de dierlijke geesten in huis blijft rondwaren om meer welwillende redenen. Hun gehechtheid heeft niets te maken met trauma's uit het verleden, maar met een levendige emotionele band met hun baasjes of hun huizen. De band tussen baasje en huisdier kan tijdens het leven zo krachtig zijn dat het grenst aan telepathie. Na de dood, die spirituele gehechtheid niet vervagen. Dat is waarom de geest van een huisdier kan fungeren als een beschermengel, een goddelijke beschermer. Bijvoorbeeld, dieren die loyaal en defensief zijn in het leven, zoals Rottweilers, zien de dood misschien niet als een voldoende reden om hun post te verlaten. In de paranormale gemeenschap doen verhalen de ronde over spookblaffen die indringers afschrikken; waarschijnlijk zijn deze kreten het verweer van een oud huisdier.

Dierlijke beschermengelen wachten natuurlijk niet altijd met in actie komen tot het gevaar nabij is. Net als in het leven kunnen ze de last van een emotionele strijd verlichten met kusjes en knuffels. De vraag is of de eigenaar van een dierlijke geest zijn genegenheid bewust kan waarnemen. Niet iedereen is even gevoelig voor paranormale verschijnselen, dus niet iedereen kan de aanwezigheid van een dierlijke geest ervaren.

Er zijn geen grenzen aan wat voor soort dieren kunnen rondspoken. Honden en katten liggen voor de hand, maar er zijn ook geesten van paarden, schapen, koeien, vissen en knaagdieren gerapporteerd. In landelijke gebieden zijn er soms meldingen van paarden in antieke zadels die langs de kant van de weg rijden en dan plotseling verdwijnen. Ook eigenaars van historische boerderijen horen soms geblaat, geblaf, geloei, gehinnik en gemiauw.

Hoe lang duren dierengeesten?

Sommige dierengeesten totdat hun baasjes het gevoel hebben dat ze er klaar voor zijn om alleen verder te gaan. Sommige eigenaren van huisdieren ervaren een warme plek op de plaats waar hun pas overleden hond of kat sliep, en dit gebeurt slechts een paar dagen of weken. Dierenmediums interpreteren dit over het algemeen als een bevestiging van de geest van het huisdier dat het het hiernamaals heeft gevonden.

Andere dieren blijven langer - ze kunnen het gevoel hebben dat hun baasje hen nog nodig heeft, of ze kunnen heel comfortabel en gelukkig zijn in hun oude huis. Als een gezin verhuist, gaat de geest van het huisdier soms met het gezin mee. Ongetwijfeld zal de gehechtheid van de dierlijke geest aan het oude huis afnemen zonder de aanwezigheid van het baasje, en de intensiteit van dergelijke achtervolgingen zal meestal afnemen. Dit is geen slechte zaak - het betekent dat de dierlijke geest verder is gekomen op zijn spirituele reis. Spookverschijningen die relatief laag-energetisch zijn kunnen alleen verschijnen als verschijningen op dezelfde plaats, als een video die wordt afgespeeld. Als je voortdurend een spookachtige tabbykat door je woonkamer voelt rennen, is dat misschien de volledige omvang van de achtervolging.

Nieuw huis, nieuwe achtervolging

Als je onlangs in een nieuw huis bent getrokken, kun je te maken krijgen met een hoop mysterieuze geluiden en warme plekjes als de vorige eigenaar een kleine dierentuin had. Tenzij de Als de activiteit escaleert tot een hinderlijk niveau, bieden deze geesten meestal positieve energie. De meeste huiseigenaren die een welwillend spook erven, vinden het in het begin zenuwslopend, maar uiteindelijk wennen ze aan de aanwezigheid van geesten en omarmen ze de situatie zelfs.

Hoewel het zelden voorkomt, zijn er ook dierlijke geesten die in hun leven pijn hebben geleden of zijn misbruikt. Deze geesten zijn waarschijnlijk lastiger en beangstigender dan de geest van je oude golden retriever. Zoals bij alle geesten die problemen hebben, is de beste manier om hun negatieve energie de kop in te drukken begrip en acceptatie. Een medium kan je helpen om in contact te komen met de dierlijke geest om te ontdekken wat hij nodig heeft om verder te gaan. Maar voordat je een medium inschakelt, moet je er wel zeker van zijn dat het medium weet dat het om een dier gaat - niet alle mediums zijn even bedreven in dierencommunicatie.

Verbinden met een dierlijke geest

Als je denkt dat je leeft met de geest van een voormalig huisdier (van jou of van iemand anders), kun je jezelf misschien beter afstemmen op de energie van de geest. Hoewel je misschien niet zo duidelijk met hem kunt communiceren als een ervaren medium, kun je misschien harmonie en begeleiding vinden in zijn aanwezigheid. Er zijn een paar manieren om je verbinding te verbeteren. Elke psychic training zal je gevoeligheid voor paranormale activiteit versterken. Het bewust verwelkomen van de geest in je huis zal ook je band versterken en eventuele spanningen wegnemen - vooral als je werkt met de geest van het huisdier van een vorige huurder. Wanneer je te maken hebt met een dierlijke geest, onthoud dan dat je werkt met een opmerkelijke geest die in staat is tot genegenheid, bescherming en zorgzaamheid.

Kan er een dierlijke geest in je huis zijn? Een adviseur van KEEN.com kan u helpen en zelfs contact met u leggen.