Wilt u met een medium of paragnost praten?

10 manieren om je helderziende vermogens te verbeteren

De meeste mensen zijn opgeleid om hun intuïtie te negeren, dus laten ze hun paranormale potentieel onbenut. Weinigen beseffen dat iedereen paranormale gaven heeft, sommigen meer dan anderen, maar iedereen toch. Deze spirituele vaardigheden kunnen ontwikkeld en geperfectioneerd worden; helderzienden hebben weinig meer nodig dan innerlijke rust en meditatie om hun vermogens sterk te houden. Zonder het volgen van bepaalde stappen, echter, zouden zelfs helderzienden in spanning leven. Deze tien stappen die hen ooit hielpen om hun paranormale gaven te verbeteren, en die nu ook jou kunnen helpen:

1. Geloof in jezelf

Negatieve gedachten belemmeren paranormale gaven. Hoe lang het ook duurt, heb vertrouwen en blijf optimistisch. U zult uw doelen op den duur bereiken. Zoek inspiratie waar en wanneer u maar kunt. Lees verhalen over anderen die hun paranormale gaven hebben verfijnd, en blijf manieren leren om in hun voetsporen te treden. Laat elke vorm van scepsis die je hebt los. Sta jezelf toe te vertrouwen op je eigen natuurlijke kracht, evenals op de kracht van het bovennatuurlijke. Alles minder dan 100% inzet is onaanvaardbaar. Er is geen plaats voor twijfel tijdens je spirituele ondernemingen.

2. Neem de tijd om te ontspannen

Om in een diepe staat van ontspanning te geraken, mediteren de meeste mensen of ademen ze langzaam terwijl ze zich concentreren op het niets. Niet alleen maakt dit uw geest helder, maar meditatie verandert ook de hersengolfpatronen. Dit verlaagt de stofwisselingssnelheid en verlicht spanning. Het heeft hypertensie genezen en de gezondheid van het hart verbeterd. Meditatie verandert ook tijdelijk de prefrontale cortex, waardoor een betere mentale prestaties en zelfs het energieniveau te verhogen - precies wat mensen nodig hebben om in contact te komen met de spirituele kant van het leven. Laat uw stress los. Haal gewoon adem.

3. Los meningsverschillen op tussen jezelf en je omgeving

Mensen kunnen niet in harmonie zijn met hun mystieke gaven als ze geen vrede hebben met zichzelf en anderen. Vermijd ruzie in het algemeen, en los conflicten in uw leven snel op. Leer constructief te ruziën en naar een definitieve oplossing toe te werken. Elkaar alleen maar pijn willen doen in woede maakt een probleem alleen maar erger. Mediteren is nog moeilijker als je de last van een persoonlijk drama op je schouders draagt; hoe kun je dan in vredesnaam je hoofd leegmaken?

4. Misbruik je paranormale gaven niet voor persoonlijk gewin

Je door God gegeven gaven zijn altijd bedoeld om mensen te helpen. Je moet de keuze maken om ze ten goede te gebruiken. Mensen die egoïstisch worden met hun speciale vaardigheden hebben de neiging ze te verliezen. Als je bijvoorbeeld geld inzet door helderziend te voorspellen wie bokswedstrijden zal winnen, bereid je dan voor om je spirituele talenten te verspelen. Macht als deze wordt niemand gegeven om geld te winnen of iets dergelijks. Overweeg altijd of je je gaven al dan niet voor het algemeen belang gebruikt.

5. Overwin je angsten

Psychisch contact en andere bovennatuurlijke fenomenen kunnen beangstigend zijn, maar angst belemmert je vermogens nog meer dan negativiteit. Als je in contact wilt komen met je spirituele kant, mag je niet bang zijn voor de gevolgen. Je kunt nieuwe dingen voorzien wanneer je het het minst verwacht. Dat is deel van de ervaring, dus omarm het geschenk dat je hebt gekregen. Denk aan al het goede dat je met zo'n kracht kunt doen en het lijkt misschien niet meer zo eng.

6. Heb altijd een positieve instelling

Doe wat je moet doen om tevreden te zijn met je leven. Dat kan betekenen dat u af en toe tijd voor uzelf moet nemen of dat u een hobby moet vinden die u leuk vindt. Het komt allemaal neer op wat een glimlach op uw gezicht houdt. Stress en negativiteit staan volledige ontspanning in de weg, waardoor je je aandacht op het bovennatuurlijke kunt richten. Je moet je spiritueel vrij voelen voordat je je paranormale vermogens kunt verbeteren; je moet je zorgen loslaten voordat je in een diepere staat van bewustzijn komt.

7. Om je helderziende vaardigheden te verbeteren, zoek voorwerpen met een geschiedenis die je niet kent

Raak deze voorwerpen aan totdat je sterke gevoelens krijgt. Probeer echt contact te maken met hun verleden. Concentreer je zo lang als nodig is. Kun je iets voelen over de geschiedenis van de voorwerpen of hun eigenaars? Forceer je visioenen niet. Raak het voorwerp gewoon aan en voel je weg door de oefening. Voorkom dat je te veel druk op jezelf legt. Blijf uit de buurt van frustratie als je niets voelt. Niet elk voorwerp heeft een interessant verhaal.

8. Vergroot je verbeeldingskracht

Remote viewing is het paranormale vermogen om plaatsen mentaal te bezoeken zonder er fysiek te zijn. Oefen door je elke plaats voor te stellen die je de volgende dag wilt bezoeken. Alles van de supermarkt of het huis van je vrienden zal werken. Stel je voor dat je op die plaats bent voor je gaat slapen. Let op de mensen, voorwerpen en kleuren die je in je droom ziet. Noteer welke overeenkomen als je er daadwerkelijk heen gaat en rondkijkt. Schrijf je dromen op om ze vers in je geheugen te houden.

9. Versterk je telepathie door te proberen de gedachten van anderen te lezen

Je kunt je gedachten ook in volledige stilte aan anderen overbrengen. Oefen waar mogelijk door te raden wat mensen denken. Laat iemand tekeningen maken of willekeurige speelkaarten kiezen. Ga dan na wat die persoon tekent of welke kaart uit het spel werd getrokken, maar zonder enige aanwijzingen. Blijf dit soort oefeningen dagelijks doen. Telepathie zal in het begin diepe concentratie vergen, en het kan jaren duren om het te ontwikkelen, maar het wordt gemakkelijker en betrouwbaarder met de tijd en oefening.

10. Als je het gevoel hebt dat je alles al geprobeerd hebt, met weinig of geen succes, ga dan nog eens na of je wel alle adviezen hebt opgevolgd die hier zijn gegeven. Alles wat de moeite waard is om te hebben, is de moeite waard om te verdienen, dus oefen waar u ook gaat. Het kan echt hard werken zijn voordat u uw vaardigheden tot in de perfectie hebt aangescherpt. Zelfs als ze zich pas na jaren ontwikkelen, vertrouw er dan op dat ze uiteindelijk naar boven zullen komen. Geloof in jezelf! Tenslotte, onthoud dat paranormale gaven worden gegeven aan hen die ze verdienen, en dat ze net zo gemakkelijk weer kunnen worden afgenomen. Gebruik uw gaven altijd voor het grotere goed van allen.

Gerelateerde artikelen