Wilt u met een medium of paragnost praten?

Dag in het leven van een helderziende

Wanneer een paragnost zich in een sociale situatie bevindt, een feestje, misschien een potluck bij een vriend thuis, komt steevast het onderwerp van zijn of haar werk ter sprake. Sommige mensen maken er een grapje over; anderen willen onmiddellijk een reading of advies. Dit gebeurt ook met dokters en advocaten. Het noemen van hun beroep leidt tot discussies over medische symptomen en recente juridische dilemma's. Helderzienden zijn vaak de gewoonste mensen. Een helderziende kan zelfs meer gefascineerd zijn door uw baan of achtergrond dan u enthousiast bent over het feit dat u in de aanwezigheid bent van een gedachtenlezer.

Sommige helderzienden zullen hun gave omschrijven als "een gave", terwijl anderen hun gaven net zo nonchalant terzijde schuiven als iemand die een moedervlekje in zijn of haar nek negeert. Veel mensen met deze gave zijn er trots op en lijken arrogant, maar evenveel of meer zullen het er niet over hebben totdat er direct naar gevraagd wordt. Een typische dag in het leven van een helderziende is schokkend gewoon, met een paar kleine openbaringen onderweg. Hoewel er geen vaste wakkere tijd is voor paragnosten, schijnt een verbinding met voedsel een constante te zijn in de meesten van hen. Wanneer men het lichaam de geest laat beheersen om zich af te stemmen op wat er staat te gebeuren, wordt het voeden van dat lichaam een prioriteit.

Wanneer gevoed en voorbereid, is de eerste Enkele uren van de dag van een helderziende zijn ongewoon actief en productief. Veel paragnosten houden een droomdagboek bij en het bekijken van wat er vannacht tijdens een onderbreking van de slaap is opgeschreven, is een gebruikelijke bezigheid. Veel paragnosten bewerken of typen hun droomdagboek. Dit proces helpt hen eigenlijk behouden diepere herinneringen van wat er werd ervaren in de droom en verhoogt de details. Dromen zijn belangrijk voor een helderziende als ze kunnen worden vergeleken met een bulk levering van visioenen voor de nabije toekomst. Alternatieve activiteiten naast journaling die populair zijn bij zieners zijn meditatie, schilderen en andere creatieve bezigheden.

Klanten kunnen beginnen te bellen of aankomen na deze periode van bewustzijnsontmoeting. Op een vrije dag genieten helderzienden van het leven zoals ieder normaal mens dat zou doen. Ze kopen loten en verliezen net als iedereen. Het is bijna onmogelijk om hoop en paranormale visioenen van elkaar te scheiden en daarom heeft uw paragnost dezelfde 13 miljoen tegen één kans om de winnende lotnummers te kiezen als u.

Klinkt het niet erg saai? De incidentele uitbarstingen van inzicht komen in informele, non-descripte settings. Een bezoek aan het stadscentrum kan een visioen opleveren van een toekomstige gebeurtenis, een interactie die een cliënt zal hebben - een rinkelende bel in de verte kan een paranormaal kanaal openen naar de connecties begrijpen die een vriend moet maken om een zielsverwant te ontmoeten. Het is onvoorspelbaar tijdens de alledaagse bezigheden van de dag, maar de helderheid kan vaak opzienbarend zijn. Een ervaren paragnost weet dat hij met deze visioenen moet meegaan, omdat ze meestal binnen een dag of twee tot uiting komen in een gesprek met een cliënt of een ander contact.

Zoals veel mensen hebben ook veel paragnosten een andere dagtaak. Uw collega heeft misschien visioenen over uw datingleven die duidelijker zijn dan uw eigen besef van waar een mogelijke fling naartoe gaat. Doorkomen van de drukte en de vergaderingen is de norm voor iedereen, ongeacht hoe duidelijk visioenen van de toekomst zijn in hun hoofd. Als een paragnost met zijn gave werkt, wordt het gemakkelijker om tussen de cliënten door scherp te blijven in een comfortabele ruimte.

Veel paragnosten genieten van kleine maaltijden tussen de sessies door terwijl ze met cliënten werken. Natuurlijk zijn er altijd klusjes te doen en boodschappen te doen. Helderzienden kunnen hun vuile was niet wegwuiven of het postkantoor naar hen laten komen. Vaak zorgt de preoccupatie met paranormale verschijnselen ervoor dat een helderziende zich op de meest verstrooide manier gedraagt. Wat lijkt op een luchthartige manier die geen voeling heeft met het gewone leven, is in feite de geest van een helderziende die op twee niveaus bestaat - ons materiële niveau en de ether van het

Als de dag ten einde loopt - en voor veel paragnosten duurt de "dag" tot diep in de nacht, maar voor heel wat paragnosten volgt hij het gewone ritme van opstaan en ondergaan - kan een paragnost een pauze inlassen om televisie te kijken of op het internet te surfen voor amusement. Er lijkt een rustgevende, afgeleide stilte voor een uitbarsting van psychische intake op het moment van hun meest casual unwinding zijn. Veel paragnosten houden een dagboek bij de hand voor dit deel van de avond.

Geloof het of niet, paragnosten daten! Ze worden nerveus bij de voorbereiding van dat eerste of tweede uitje en komen thuis met dezelfde opwinding en/of teleurstelling als ieder ander. Ze merken hoe hun afspraakje zich in een restaurant gedraagt en ja - vaak hebben ze moeite om zich voor te stellen hoe hij of zij over dingen denkt. Nogmaals, hoop vertroebelt hun visie; bezorgdheid vertroebelt hun vermogen om te zien wanneer het henzelf betreft. Menig paragnost maakt dan ook een afspraak met zijn of haar eigen paragnost voordat hij of zij naar bed gaat.

Gerelateerde artikelen