Wilt u met een medium of paragnost praten?

Ben ik helderziend? 17 stappen naar het kanaliseren van je innerlijke helderziende vermogen

Heeft u zich ooit afgevraagd: "Ben ik helderziend?" Je weet wel, wanneer je het gevoel hebt dat je wist dat er iets op komst was - was het een voorgevoel of het bewijs van het bestaan van je paranormale begaafdheid? De meeste deskundigen zijn het erover eens dat ieder mens een paranormale gave heeft. Vertrouwen op ingevingen is in feite de ware menselijke aard.

De wet van de jungle is de zuiverste logica, maar naarmate onze samenlevingen zich hebben ontwikkeld, zeggen we tegen onszelf dat we met de stroom mee moeten gaan voor het grotere sociale welzijn, in plaats van onze innerlijke stem te volgen. Als we opgroeien, zijn deze gaven waarmee we zijn uitgerust vaak moeilijk te horen boven het lawaai van het dagelijks leven. Maar dat lawaai is niet noodzakelijkerwijs wat je denkt dat het is. Het kan een tijdje duren om te leren vertrouwen op je paranormale begaafdheid, maar als je het onderstaande advies opvolgt, ben je een stap dichter bij het aanboren van je spirituele gaven.

Stel uzelf enkele belangrijke vragen

Als u niet zeker weet hoe u op uw paranormale begaafdheid kunt vertrouwen, stel uzelf dan enkele belangrijke vragen die u duidelijkheid kunnen verschaffen.

Geeft u uzelf voldoende vrije tijd?

De belangrijkste stap die u moet nemen om uw innerlijke stem te kunnen horen, is het creëren van een rustige, consistente tijd en plaats, weg van alles en iedereen. Je hoeft geen expert in meditatie te zijn om gewoon alleen te zijn en te ontspannen. Je geest leegmaken kan net zo gemakkelijk zijn als een dutje van twintig minuten in de namiddag, maar je moet er zeker van zijn dat de tijd en de plaats die je kiest de jouwe alleen zijn. Wanneer u uw heilige plek hebt ingericht en er regelmatig alleen bent, kunt u er nu op vertrouwen dat deze tijd en plaats uw paranormale gaven weer tot leven brengen.

Heeft u duidelijkheid over uw paranormale gaven?

Psychische gaven komen vaak in de vorm van ingevingen. Bezoeken van geestengidsen, astrale projectie en helderziendheid zijn allemaal talenten die in de loop der jaren zijn aangescherpt. Veel mensen die deze gaven hebben, willen ze niet en werken hard om hun aanwezigheid te vermijden. De helderheid om in contact te staan met je eigen paranormale begaafdheid is eigenlijk een discipline, een ambacht. Een kunstenaar met enig talent moet jarenlang zijn teken- en kleurvaardigheden aanscherpen voordat een meesterwerk kan worden geschilderd. Hetzelfde geldt voor het zien van de toekomst - helderheid komt pas na jaren leren hoe je de mist kunt laten optrekken.

Vertroebelt hoop je paranormale begaafdheid?

Hoop is de geest die ons in leven houdt. Een situatie waarin je hoopvol bent, zorgt voor een betere ervaring. Echter, het is ook het moment waarop je paranormale begaafdheid het zwakst zal zijn. Zodra je hoop hebt, is je geest al bezig met het visualiseren van de manier waarop je wilt dat een uitkomst zal zijn. In tegenstelling tot een heldere geest is hoop een luid, aanstekelijk deuntje dat langzaam je hele psyche overtuigt van de richting die nodig is om op de best mogelijke bestemming uit te komen.

Terwijl echte paranormale begaafdheid de visie is van wat er zal gebeuren, is hoop het creëren van een realiteit gebaseerd op een visie van wat je wilt. Het is bijna onmogelijk paranormaal begaafd te zijn over je eigen situatie. Voor degenen die dicht bij je staan, degenen voor wie je hoop en dromen hebt, zullen paranormale visioenen alleen komen in magische korte uitbarstingen wanneer je het het minst verwacht. Het is onmogelijk uw paranormale gaven te controleren met betrekking tot zaken waarin u persoonlijk bent geïnvesteerd.

Bent u een piekeraar?

Piekeren is het tegenovergestelde van hopen. Alles waar u zich zorgen over maakt, zal nooit verschijnen in een paranormaal inzicht. Helderheid en focus zijn de eerste slachtoffers van piekeren. Natuurlijk, als je ergens niet in geïnvesteerd bent, zul je je er ook geen zorgen over maken. Misschien maakt u zich zorgen over de toekomst van de aarde - dit is een teken dat u een verantwoordelijk lid van de mensheid bent. Verwacht geen psychische visie over de toekomst van onze

U maakt zich misschien zorgen over hoe uw sportteam het gaat doen. Denk niet dat je visioen van een overwinning een echte paranormale ervaring is, want elk team heeft fans met paranormale gaven die elk een kampioenschap voor ogen hebben. Je zorgen maken over hoe je team het gaat doen is normaal. Hoewel je actief een rol kunt spelen in het verbeteren van het leven van je kind, en de zorgen kunt bestrijden door actie te ondernemen, kun je niet actief iets doen aan het lot van je team, en dus leidt het piekeren ertoe dat je gelooft dat elke overwinning was voorzien.

Heb je het juiste gereedschap?

Terwijl een meditatieve trance kan worden gezien als de meest zekere methode om tot een paranormaal visioen te komen, kan het hebben van een deck tarotkaarten en enige kennis van de i-ching, astrologie en numerologie je helpen bij het hebben van een paranormale ervaring. Zelfs als je geen expert bent op deze gebieden, kan het simpelweg gebruiken ervan als een portaal naar een visioen helpen bij het tot stand brengen van een legitiem paranormaal visioen of ervaring. In plaats van op details te letten, associeer je de dingen die je ziet met je eigen gevoelens over de zaak. Als je je gevoelens laat samensmelten met wat er voor je ligt, kan er een visioen verschijnen. Als je je regelmatig ritueel inzet voor deze onderzoeken, zal een waar paranormaal visioen of ervaring visioenen kunnen vaker voorkomen.

Weet u hoe u een toeval kunt herkennen?

Het spotten van toevalligheden is bijna belangrijker dan het herkennen van paranormale patronen. Echter, wanneer dingen te mooi blijken om waar te zijn, gaat er vaak een mist op van een paragnost die perfectie heeft gespot. Als je ergens je zinnen op had gezet en alles lukte, dan kreeg je wat je wilde. Maar als je ergens je zinnen op had gezet en je innerlijke instinct zegt plotseling dat je het moet laten gaan - dat voorgevoel duidt op paranormale verschijnselen.

Dus je denkt dat je paranormaal begaafd bent - wat nu?

Nu je ervan overtuigd bent dat je een gave hebt, is het tijd om je paranormale begaafdheid te verbeteren door regelmatig de volgende tips uit te voeren:

- Neem de tijd om te ontspannen

- Geloof in jezelf

- Los verschillen tussen jou en je omgeving op

- Misbruik je paranormale gaven niet voor persoonlijk gewin

- Overwin je angsten

- Behoud te allen tijde een positieve instelling

- Om je paranormale vaardigheden te verbeteren, zoek voorwerpen met een geschiedenis die u niet kent

- Verruim uw verbeelding om uw vaardigheden op het gebied van remote viewing te verbeteren

- Versterk uw telepathie door te proberen om de gedachten van anderen te lezen

- Oefen regelmatig (dagelijks is het beste)

- Gebruik uw paranormale talenten op basis van uw