Wilt u met een medium of paragnost praten?

Moet ik proberen in contact te komen met overleden dierbaren?

Anne Marie kwam naar onze lezing met het doel contact te maken met haar pas overleden moeder. Haar moeder was in coma geraakt na een beroerte, en Anne Marie was in die laatste dagen bij haar geweest om wat pijn uit het verleden goed te maken. Maar haar moeder kwam nooit meer bij bewustzijn.

"Ik weet niet of ik het wel moet proberen," zei Anne Marie. "Is het schadelijk voor haar? Haar belemmeren om verder te gaan? Of zal het wel mogelijk zijn? Ik dacht dat ik het goed zou vinden als ze zou sterven, maar ik moet gewoon weten dat ze me gehoord heeft, weet je, toen ik aan haar bed stond. Dat het goed is tussen ons."

"Dit is niet mijn vakgebied," zei ik tegen haar, "maar ik wil het wel proberen, en als ik geen contact kan leggen, zal ik je doorverwijzen naar een vriend die gespecialiseerd is in het werken met overgegane zielen. "

Het vragen om te spreken met of te horen over overleden dierbaren is een veelvoorkomend thema in paranormale lezingen. Vaak krijgen we niet de kans om goed afscheid te nemen of de afsluiting te vinden die we nodig hebben. Het maken van dat contact van "gene zijde" kan vaak nuttig zijn voor beide zielen, het creëert vrede en de mogelijkheid voor beiden om verder te gaan.

Het kiezen van de juiste helderziende

Het is belangrijk om de juiste soort helderziende te kiezen voor het maken van dit soort connecties. Hoewel het mogelijk is voor elke paragnost om contact te maken met uw overleden dierbaren, zijn er mensen die gespecialiseerd zijn in dit soort lezingen. Meestal noemen zij zichzelf Mediums en zullen zij duidelijk zijn over hun diensten. Met Anne Marie kon ik wat algemene informatie over haar moeder krijgen, maar zij wilde zien of zij haar rechtstreeks kon spreken. Voor deze taak verwees ik haar naar een collega van mij, Claudette, die een Medium is.

Mediums ontwikkelen hun gaven net als alle andere paragnosten, maar Claudette heeft al sinds haar vroege jeugd de gave om met de doden te spreken. Zij is helderhorend en hoort meestal de stem van de overgegane ziel in haar gedachten. Ze zoekt de persoon op met wie haar cliënten willen spreken, en als die beschikbaar is, vraagt ze hem of haar namens de cliënt te spreken.

Andere mediums channelen daadwerkelijk de doden, wat een beetje zenuwslopend kan zijn als je het nog nooit hebt meegemaakt. Dit betekent dat de overleden zielen in feite via het Medium spreken en dat u als cliënt met de ziel kunt communiceren via het lichaam van het Medium (denk aan de film Ghost, maar dan niet zo dramatisch).

Wanneer is het gepast om contact op te nemen met een dierbare?

Niemand weet precies hoe zielen na de dood overgaan. Uit mijn eigen ervaring en die van anderen die contact hebben gehad met zielen die in een andere richting zijn gegaan, blijkt dat de meeste zielen vrij snel overgaan, meestal binnen een paar dagen. Als er een plotselinge of schokkende dood is geweest, als de persoon vrij jong was, of als er andere ongewone omstandigheden zijn, is het mogelijk dat de ziel verward raakt en onduidelijk over hoe/of ze verder moet gaan. Als er veel onafgemaakte zaken zijn, zoals als wrok, langdurige pijn of gebrek aan vergeving, kan een ziel zich ook terughoudend voelen om over te gaan naar hun volgende fase. Als deze omstandigheden uw situatie beschrijven, kan het gepast zijn om te proberen contact op te nemen met uw overleden dierbare.

Als u alleen maar nieuwsgierig bent of probeert contact op te nemen met iemand die al lang dood is, is er minder zekerheid of reden dat de overgegane ziel zou rondhangen en beschikbaar zou zijn voor communicatie. Veel spirituele tradities hebben het over boodschappen van "de voorouders", maar dit is een andere situatie dan wanneer u contact probeert te krijgen met uw betovergrootmoeder. U kunt natuurlijk proberen wie u maar wilt te bereiken, maar ik adviseer mijn cliënten dat de resultaten in het beste geval pover kunnen zijn.

Contact opnemen met de doden is geen gegarandeerd proces. Het kan zijn dat u ze niet kunt bereiken; dit is meestal een goed teken dat de ziel verder is gegaan - en dat is het beste voor hen.

Wat u kunt verwachten

Als ik één ding heb geleerd, dan is het wel dat er geen "typisch" contact is met een overleden dierbare. Maar je kunt wel een aantal algemene voorbereidingen treffen.

Wees duidelijk over waarom u contact wilt opnemen. Houd uw eigen berichten eenvoudig en to the point; dit is niet het moment voor een babbeltje over de goede oude tijd! Het zal waarschijnlijk ook niet op een gewoon gesprek lijken, zelfs niet als het medium de ziel kanaliseert.

Ben open over wat u kunt verwachten. Hoewel de meeste mensen (uit bijna-doodervaringen) melden dat de andere kant op zijn minst een neutrale, liefdevolle ruimte is, is het mogelijk dat degene met wie u contact probeert te leggen, u niet in staat is om u de afsluiting of vergeving die je wilt. Zij kunnen nog steeds verbonden zijn met hun emotionele lichaam, waar al dezelfde kwetsuren die er in het leven waren, zijn ondergebracht. Maar ze kunnen ook in een ruimte van vrede en onvoorwaardelijke liefde zijn. Er is geen manier om dat te weten voordat je contact met hen opneemt.

Het belangrijkste wat je kunt doen is je wensen voor liefde en vrede sturen. Laat ze weten, als ze verward lijken, dat ze in feite zijn overleden en dat het goed voor ze is om hun engelen of welke gids er ook verschijnt (Jezus, andere overleden dierbaren, huisdieren, enzovoort) te volgen naar hun volgende fase. Geen enkele ziel zal zonder begeleiding naar het licht gaan.

Het overlijden van een dierbare is altijd een overgang, zowel voor ons als voor hen. We kunnen een ziel helpen om verder te gaan door een gebed te doen waarin we geloven, onze liefde te sturen en hen aan te moedigen om verder te gaan. Soms is het gepast om een hand uit te steken naar een dierbare die is heengegaan, maar het meest onbaatzuchtige wat we kunnen doen, hoe diep ons verdriet ook is, is hen loslaten.

Heb je hulp nodig bij de overgang door een recent rouwproces? Of heeft u het gevoel dat een overleden dierbare nog in leven is en wilt u hem of haar helpen verder te gaan? Een adviseur van Keen kan u misschien helpen. Bel vandaag!