Wilt u met een medium of paragnost praten?

Kun je liefde afdwingen met een helderziende lezing?

Na een relatiebreuk kan de pijn verwoestend zijn, vooral als er vele jaren huwelijk en kinderen mee gemoeid zijn. Je kunt je wanhopig voelen om weer samen te komen met degene van wie je houdt, zelfs als dat betekent dat je moet proberen om zijn of haar terugkeer te forceren door middel van een soort spreuk. Maar een helderziende lezing kan die persoon niet dwingen om terug te komen. In het beste geval kunt u gewoon geld verspillen aan back-to-back paranormale lezingen die u hetzelfde oordeel geven; in het slechtste geval kunt u worden meegezogen door een "paranormaal begaafde" die een slechte ethiek heeft en u de maan belooft voor veel geld en vervolgens verdwijnt.

Het simpele feit van de zaak is dat mensen keuzes hebben en een vrije wil. Dus zelfs als uit een paranormale lezing blijkt dat het het beste voor jullie tweeën is om samen te zijn, kan je liefdesbelang weigeren om dat te doen. Of de reading kan aangeven dat je non moet worden, maar misschien ga je nooit in het klooster. Als je het gevoel hebt dat je je geliefde moet dwingen om bij je te zijn, hou je waarschijnlijk helemaal niet van die persoon. Geef jezelf wat tijd, en als je een "forcer" bent, zul je over een paar jaar terugkijken en je afvragen waarom je dat in de eerste plaats ooit wilde. Een ware liefde zal willen dat de ander gelukkig is, zelfs als jullie niet samen zijn.

Ook al zeggen veel beoefenaars van paranormale lezingen dat ze "liefdesspreuken" aanbieden, wees daar twijfelachtig over. Een elementaire magische wet is dat "zoals je bindt, ben je gebonden." Alleen een gek zou zich voor altijd op magische wijze aan een vreemde willen binden voor wat geld! Een helderziende lezing De beoefenaar die dit aanbiedt, kan ofwel aan het oplichten zijn voor geld voor een spreuk die hij of zij nooit van plan is uit te voeren, of een goedbedoelend persoon die gewoon niet genoeg van magie weet om het toch te laten werken.

De beste manier om met een Psychic Reading om te gaan als je een geliefde terug wilt, is door te vragen: "Als het überhaupt mogelijk is voor ons om weer bij elkaar te komen, wat moet ik dan doen om de kans dat dit gebeurt zo groot mogelijk te maken?" Daarna is het nog beter om de vraag toe te voegen: "Als het onmogelijk is om weer bij elkaar te komen, wat moet ik dan doen om snel gelukkig te zijn?" Op die manier heb je al je basis op een positieve manier gedekt om voordeel te halen uit je paranormale reading.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van adviseur "Earthshod"