Informatie nodig of uw partner of relatie?

Advies om terug samen te komen met je ex

Zielsverwant. Het woord roept vele emoties op, van opwinding en plezier tot ongeloof en verachting.

Veel spirituele zoekers geloven in het bestaan van de soulmate, de enige persoon die je leven echt compleet zal maken. De gespleten-ziel-theorie die door veel deskundigen wordt omarmd, verklaart het bestaan van de soulmate. Deze theorie suggereert dat elke ziel bij de geboorte of kort daarvoor in twee delen wordt gesplitst. Tijdens het leven worden deze twee zielen naar elkaar toegetrokken, waarbij elke ziel ernaar streeft zich weer bij haar partner te voegen. Deze hereniging is de ultieme gelukzaligheid, het samenkomen van twee perfecte helften om een ziel te voltooien. Liefde vinden is het ultieme doel voor de meeste mensen. Waarom loopt de "perfecte" liefdesrelatie dan vaak spaak?

Het verhaal gaat als volgt: Twee mensen ontmoeten elkaar; de vonken vliegen over. De geliefden zijn ervan overtuigd dat dit de grote liefde is - de liefde voor het leven. Een tijd lang leven ze in een staat van voortdurende gelukzaligheid. Ze lijken elkaars diepste gedachten en verlangens te delen. Soms kunnen ze elkaars gedachten lezen. Geleidelijk aan wordt de communicatie minder. Ze ontdekken dat ze meer verschillen dan ze aanvankelijk dachten. De relatie desintegreert en eindigt uiteindelijk in een rommelige breuk. Een tijd lang zoeken de twee elders naar liefde. Eenzaamheid drijft hen uiteindelijk terug naar vertrouwd terrein. Ze vergeten hun verschillen en vallen elkaar weer in de armen. De cyclus herhaalt zich.

Er zijn drie mogelijke oorzaken voor deze cyclus van noodlottige liefde. Ten eerste, zijn er mensen die het nodig hebben om nodig te zijn. Zij zoeken onbewust naar een partner met gebreken, in de overtuiging dat zij die gebreken kunnen verhelpen en de perfecte relatie kunnen smeden. Deze mensen vinden vaak een partner die "gerepareerd" wil worden. Mensen veranderen echter pas echt als ze er zelf moeite voor doen. Deze relaties, die in de moderne psychologie "afhankelijk van elkaar" worden genoemd, mislukken bijna altijd.

De tweede oorzaak van de relatiebreukcyclus heeft ook te maken met de onbewuste verlangens van het koppel. Veel mensen zoeken een partner om een leemte in hun leven op te vullen. Zo zal iemand die afwezige ouders of een moeilijke jeugd heeft gehad, op zoek gaan naar een minnaar die in de rol van ouder optreedt, in plaats van als partner. Een ander voelt zich verplicht voor anderen te zorgen en zoekt een minnaar die hem of haar in staat stelt dit te doen. Deze relaties lopen uiteindelijk stuk omdat het "kind" uiteindelijk in opstand komt tegen de "ouder"."

In het derde, zeldzaamste geval zijn de twee werkelijk zielsverwanten. Als twee mensen echt zielsverwanten zijn - één ziel gesplitst in twee - hoe kan deze cyclus dan beginnen? Het antwoord ligt in karma. Karma is het mechanisme waardoor het universum en alles erin zich ontwikkelt. Elke actie die we ondernemen heeft gevolgen, of die nu positief of negatief zijn. De positieve energie die we uitstralen kaatst terug en veroorzaakt een gelijke reactie in ons eigen leven. Negatieve acties leveren negatieve beloningen op. Positieve daden worden positief beloond. Daarom bereikt de ziel zachtjes, geleidelijk een staat van evenwicht, of Het karma kan een spirituele aap uit de mouw schudden bij het vinden van een zielsverwant. Twee zielen die met elkaar verbonden zijn, delen elkaars karmische beloningen - positieve en negatieve. De twee helften van een ziel kunnen gedurende hun leven totaal verschillende ervaringen hebben opgedaan, waardoor ze op verschillende punten van leren en evenwicht staan wanneer ze elkaar ontmoeten. Als de ene ziel te ver achterloopt op de andere in haar spirituele ontwikkeling, zullen de twee helften niet goed op elkaar aansluiten.

Als je merkt dat je steeds weer terugkeert naar een relatie die steeds weer op een mislukking uitloopt, moet je eerst een eerlijke evaluatie maken van je eigen motieven. Probeert u uw partner te verbeteren? Probeer je hem een betere manier van leven te laten zien of hem op een voetstuk te plaatsen? Is er een deel van jezelf dat je wilt verbeteren en dat je in hem weerspiegeld ziet? Dit kan wijzen op een ouder-kind relatie of een codependent relatie.

Als je eenmaal eerlijk naar je eigen motieven hebt gekeken, wil je misschien een betrouwbare helderziende raadplegen. Een helderziende kan de band tussen u en uw ex onderzoeken en vaststellen in welke van de drie cycli u verzeild bent geraakt. Als u niet te maken heeft met een soulmate, kan de paragnost u manieren voorstellen om de band die tussen u is ontstaan te verbreken.

Als u te maken heeft met uw soulmate, kan de paragnost u adviseren over hoe ver jullie twee van elkaar verwijderd zijn in jullie spirituele ontwikkeling. Indien nodig kan de paragnost u helpen om de verbinding tussen u beiden te verbreken of u naar iemand sturen die

Het vinden van de juiste helderziende is net als het vinden van de juiste arts. Sommige paragnosten houden zich bezig met algemene onderwerpen, terwijl anderen meer gespecialiseerd zijn. U zult ook hun beoordelingen en recensies willen controleren. Vertrouw op uw instinct. Als er iets gewoon verkeerd voelt, ga dan naar de volgende die u belt. Zodra u de juiste psychische vinden, bereid zijn om wat tijd te praten met hen. De antwoorden op grote problemen kunnen niet in vijf of tien minuten worden opgelost. Wees 100% eerlijk. Als u liegt of belangrijke details van uw probleem verbergt, bedriegt u alleen uzelf.

Geluk is het geboorterecht van ieder mens. Niemand zou haar eigen geluk mogen missen omdat haar partner zich op een ander niveau van spirituele ontwikkeling bevindt. Het bereiken van ware karmische gelukzaligheid kan vele levens vergen. Een helderziende kan de weg wijzen, maar elke ziel moet haar eigen routekaart tekenen. Je opnieuw verenigen met je soulmate is de eindbestemming van een lange reis.

Veilige reis!

Gerelateerde artikelen