Informatie nodig of uw partner of relatie?

Vijf tekenen dat je ex-vriendje je terug wil

Moet je weer bij elkaar komen? Krijg vandaag nog deskundig advies van een helderziende

De signalen dat je ex-vriend een relatie achter zich heeft gelaten zijn vaak moeilijk te onderscheiden van signalen dat hij nog steeds naar je verlangt, meer met een gebroken hart en alleen dan boos en afstandelijk. Maar hoe weet je of het tijd is om verder te gaan of terug te gaan en nog een laatste zet te doen? Bekijk deze vijf tekenen dat hij misschien kapot is van de breuk en je terug wil. Als je denkt dat er een kans is dat jullie twee verder gaan, pak dan een naaisetje in om zijn gebroken hart te herstellen.

Hij blijft in contact

Als een jongen over je heen is of als hij al te veel met een andere vrouw bezig is om een terugreis te overwegen, zal hij geen moeite doen om contact met je op te nemen voor iets anders dan het terughalen van zijn spullen. Als je ex-vriendje je belt, is hij misschien alleen geïnteresseerd in iets lichamelijks en niets meer. Het is aan jou om te meten hoe gebroken zijn hart is. Je een paar keer bellen na de breuk kan, eerlijk gezegd, gewoon een gewoonte van hem zijn die is overgebleven van de relatie. Als hij echter een gebroken hart heeft, zullen de telefoontjes doorgaan en lijkt hij meer geïnteresseerd in de kleine dingen over jullie dagelijkse routine dan hij ooit was toen jullie nog samen waren. Mist hij je of mist hij alleen de fysieke kant van het samenzijn met jou? Hier is hoe je een gebroken hart kunt ontdekken in plaats van een wellustig libido. Als hij belt, praat dan vijf minuten met hem, verontschuldig je dan en zeg dat je weg moet. Zeg hem dat hij op een bepaalde tijd terug moet bellen. Kies een tijdstip waarop je weet dat hij in staat zal zijn om lang te praten. Doe dit een paar keer en let op of hij op dat tijdstip terugbelt - als hij drie keer stipt op je verzoek reageert, is dit geen booty call - hij heeft een gebroken hart en verlangt ernaar weer helemaal met je in contact te komen.

Hij pronkt

Heb je via via vernomen dat hij onlangs iets dramatisch, fantastisch of gewoon ronduit stoms heeft gedaan? Is hij risicovol gedrag aan het vertonen? Kun je objectief luisteren naar verhalen over wat hij allemaal uitspookt en je afvragen of dit misschien alleen maar is om je aandacht te krijgen? Als hij je alleen maar terug wilde voor iets lichamelijks zou hij niet zo dramatisch doen. Een man die op zoek is naar extreme aandacht heeft geen contact met het uiten van zijn emoties en, wanneer hij geconfronteerd wordt met de afwijzing die inherent is aan een gebroken hart, laat hij zich gaan met een vloedgolf van woede en heeft hij plotseling de hele wereld om hem te zien schreeuwen - naar jou! Als je ex met een gebroken hart aan het pronken is, laat je ex dan onmiddellijk weten dat je hem wilt zien als je denkt dat je de problemen uit het verleden kunt oplossen en dat je het opnieuw wilt proberen. Hij heeft al een netwerk van vrienden opgezet om klaar te staan voor een bericht van jou, dus laat het hem weten en hij zal vrijwel onmiddellijk met je afspreken.

Hij belt je dronken

Krijg je sms'jes met een spelling die geen afkortingen zijn, maar gewoon onbegrijpelijk. Belt hij laat en brabbelt hij op je voicemail? Als hij met een andere vrouw is en zich amuseert, doet hij deze dingen niet. Als hij alleen maar een booty call wilde maken, zou hij dat doen met de arrogante intentie dat het zou werken, dus zou hij nuchter en sluw zijn, niet slissend en ziek. Dronken bellen is best zielig, maar het is een van de duidelijkste tekenen dat hij gebroken is over het uitmaken met jou. Als je in zo'n toestand door hem wordt gebeld, weet je dat als hij morgen komt om zijn kater te verzorgen, dit het begin kan zijn van een hernieuwde relatie.

Hij brengt plotseling tijd door met je vrienden of familie

Veel stellen gaan uit elkaar omdat hij of zij de vrienden niet leuk vindt die komen met de nieuwe partner. Als hij vroeger nooit veel interesse had om met je groep om te gaan, of het hem niet kon schelen om met de feestdagen bij je familie thuis te verschijnen, kijk dan nog eens goed. Heb je gehoord dat je ex gisteravond op dat feestje was, waarvan je dacht dat je er misschien heen zou gaan, maar dat niet deed? Heb je gehoord dat hij met je broer en wat vrienden naar Las Vegas is voor de Superbowl? Wacht eens even - hij heeft nooit twee woorden tegen je broer gezegd de hele tijd dat je met hem uitging. Het patroon is misschien subtiel, maar je hoort ook dingen via de wijnstok. Een recente ex die je wil versieren zal het niet zo zachtjes spelen. Een man die over je heen is zal zich in geheel nieuwe sociale kringen begeven. Een ex met een gebroken hart zal echter in de periferie rondcirkelen en verschijningen maken die jou (hopelijk) in beeld zullen brengen. Een man met een gebroken hart wil ontmoetingen creëren die op toeval of toeval lijken. Dat zijn ze echter nooit echt. Maar ga erin mee als je hoop koestert op een romantische hereniging met hem. Als hij jouw vrienden en familie verdraagt, is hij bereid om jou te verdragen!

Hij is plotseling creatief

Als je zijn profiel bekijkt op een Als je op een sociale netwerksite op internet ziet dat hij opeens schildert, tekent, kunstzinnige foto's maakt of betrokken, filmachtige video's maakt, kan dit nieuwe kunstenaarschap een grote aanwijzing zijn dat hij een gebroken hart koestert. Door de geschiedenis heen hebben mannen met gebroken harten meesterwerken gemaakt. Zelfs als hij niet zo getalenteerd is als Picasso, is er geen reden om te denken dat zijn inspiratie plotseling ergens anders vandaan komt dan diep in zijn emotionele bewustzijn. Moedig zijn nieuwe roeping aan en, als u geïnteresseerd bent in een hereniging met hem, bied dan aan om voor een portret te poseren. Als je erachter komt dat hij kunstlessen volgt, moet je wel snel zijn, want een alleenstaande heteroseksuele man in een kunststudio wordt al snel populair bij alle dames van de kunstafdeling.

Wil je ex-vriendje weer bij je terugkomen? Praat met een helderziende expert bij Keen.com om erachter te komen! Onze professionele liefdesadviseurs vertellen je of de tekenen echt zijn...

Gerelateerde artikelen