Informatie nodig of uw partner of relatie?

Moet je die oude vlam weer aanwakkeren?

Velen liefdesliedjes zijn geschreven over de geliefde waarnaar men verlangt. Nog meer zijn er geschreven over degene die weg is. Maar de liedjes over een minnaar die terugkeert, hebben altijd iets zorgwekkends in zich. Een oude vlam weer aanwakkeren is een zorgelijke onderneming. Het creëren van positieve energie in het universum gebeurt zelden met herhalingen. Verder gaan wordt in bijna elke cultuur als positief gezien, zelfs in het verleden. Weer bij elkaar komen met een ex-vriendje is iets dat met bijna meer ernst moet worden benaderd dan de eerste keer bij elkaar komen of uit elkaar gaan. Door hem terug te nemen, zal je gezien worden als iemand die achteruit gaat in het leven, je relatie zal gezien worden als een relatie waar je genoegen mee hebt genomen in plaats van naar meer te hebben gestreefd. En zelfs als de perceptie van anderen niet belangrijk is, kun je niet anders dan je afvragen of je in cirkels ronddraait als je overweegt om weer met een ex samen te gaan.

Maar hoe groot zijn die cirkels? Als jullie twee weken uit elkaar zijn geweest, is dat voor een relatie bijna normaal, omdat jullie de spanningen gladstrijken. Zelfs paren die een maand of twee uit elkaar zijn, kunnen niet echt als "oude vlammen" worden beschouwd, omdat ze gewoon een paar weken een pauze hebben ingelast om te zien hoe het was om uit elkaar te zijn. Als jullie al een jaar of langer uit elkaar zijn, is je ex een oude vlam. vlam. Als jullie al een paar maanden uit elkaar zijn en een van jullie heeft in die periode een exclusieve relatie gehad, dan is hij je oude vlam.

Maar de gevolgen van teruggaan zijn misschien de strijd met de percepties en impopulariteit waard. Als je een ex goed kent, kun je al na een korte tijd samen diep in een relatie zitten. Nieuwe relaties vergen veel leerwerk, een oude relatie kan verder zijn omdat jullie twee al zoveel van elkaar begrijpen. Maar deze gemaksfactor moet afgewogen worden met een grote vraag: Wat waren jullie redenen om uit elkaar te gaan? Bekijk de onderstaande lijst om te zien hoe je breuk je laat weten of je die oude vlam weer moet aanwakkeren.

Overspel

Als hij je heeft bedrogen, zal hij waarschijnlijk nog een affaire hebben. Als je een bedrieger terugneemt, bereid je jezelf gewoon voor op een toekomstige mislukking. Als jij hem hebt bedrogen, heb je hem dan in de val gelokt door erop te vertrouwen dat hij een doetje is? Vraag jezelf af of een gezonde aanpak en een schone lei je relatiegeluk zou kunnen veranderen.

Mishandeling

Of het nu verbaal, emotioneel of fysiek is, je kunt een misbruiker niet terugnemen. Je moet onmiddellijk hulp zoeken als je ook maar een poging in die richting hebt gedaan. Als u de dader was, moet u eerst aan uw woede werken voordat u weer verliefd wordt.

Financiën

Als jullie verliefd op elkaar waren maar door financiële problemen uit elkaar moesten gaan, is de kans groot dat een verzoening goed uitpakt! Als een financiële horde eenmaal is genomen, zijn de kopzorgen uit het verleden verdwenen en lijken de positieve kanten van vroeger te worden voorspeld voor de nabije toekomst. Zorg er echter wel voor dat geen van jullie beiden de ander gebruikt als een tijdelijke financiële kruk - de eerste keer was misschien een creditcardaankoop, maar de tweede keer kan het maar beter een liefdeshypotheek zijn met een flinke aanbetaling.

Verveling

Als hij je heeft gedumpt omdat hij zei dat hij zich verveelde en nu is hij terug, betekent dat dan dat hij zich niet meer zal vervelen? Nee. Het betekent alleen dat jij minder saai bent dan de meisjes die hij zag nadat jullie uit elkaar zijn gegaan. Als jij de breuk hebt uitgelokt omdat je je verveelde, zou hem terugnemen een daad van wreedheid zijn, tenzij je volwassen bent geworden - is hij je ex van 20 jaar geleden?

Zijn kinderen

Als hij kinderen uit een vorige relatie heeft en dit voor wrijving heeft gezorgd, is het je eerste plicht om je er niet mee te bemoeien en je tweede om je niet te laten gebruiken door deze situatie. Wat er ook gebeurt in de relatie, je moet je afvragen wat het effect op zijn kinderen zal zijn en op die manier prioriteit geven aan een partnerschap. U zult merken dat kinderen egoïsme kunnen aanvoelen en zij zal zich daarnaar gedragen.

Je eigen kinderen

Als je hem terugneemt na problemen met je eigen kinderen, mag je dat alleen doen nadat er een soort van counseling is geweest en nog steeds gaande is. U kunt niet verwachten dat uw toewijding aan uw kinderen afneemt door een verlangen naar een relatie.

Slechte gewoonten

Of het nu gaat om drinken, gokken of gewoon onoplettendheid als hij met vrienden rondhangt, oude gewoonten zijn moeilijk uit te roeien. Een man die zweert dat hij oude slechte gewoonten heeft doorbroken, moet worden gedwongen om die gewoonten ook daadwerkelijk door te voeren en niet alleen maar de mond te snoeren. Een echte, diepgaande en permanente verandering vergt veel tijd. Is het twee jaar geleden dat hij gestopt is met zwaar drinken, of twee weken? Er zijn drie soorten scheidingen: scheidingen waarbij andere mensen betrokken zijn (affaires, kinderen), scheidingen waarbij slecht gedrag een rol speelt (drank, misbruik) en scheidingen die onbeduidend zijn. Een relatie na een jaar heroverwegen omdat je je realiseert dat je slechte humeur heeft bijgedragen aan een ruzie is iets anders dan weer bij hem terugkomen nadat een contactverbod tussen jullie is verlopen. Een astroloog kan een voorbijgaande planetaire actie opmerken die ofwel betekent dat het voorbestemd was, ofwel dat het alleen iets zal betekenen voor de rest van je leven. van deze week. Wie je ook raadpleegt over een raadsel met betrekking tot de terugkeer van een verloren liefde, zorg ervoor dat je luistert naar de focus van deze persoon op je toekomst - het maakt niet uit hoe goed het verleden lijkt, het herhalen ervan zal in je heden moeten gebeuren.

Gerelateerde artikelen