Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe krijg je je ex terug?

Het gebruik van dramatische shock en awe tactieken om je ex terug te winnen kan niet het gewenste resultaat opleveren. Uw inspanningen kunnen een averechts effect hebben, waardoor uw ex zich nog meer gaat verzetten tegen een hereniging. Misschien is een subtielere aanpak nodig en kan de zachte aanpak je ex het gevoel geven dat het altijd al zijn idee was om weer bij elkaar te komen.

In The Phantom Of The Opera laat Christine zien hoe makkelijk het is om je hart te strelen als ze zingt: "Denk aan alle dingen die we hebben gedeeld en gezien, denk niet aan hoe het had kunnen zijn." Christine maakt vakkundig gebruik van nostalgie als een krachtig psychologisch instrument. Hoe kun je dit effectief gebruiken bij je ex? Door je best te doen om herinneringen te recreëren met behulp van alle zintuigen. Hoe meer je je ex kunt terugplaatsen in die prachtige momenten, hoe meer je ex zich zal afvragen waarom het ooit is afgelopen.

Geur

Geur is het zintuig dat het nauwst verbonden is met het geheugen. Het dragen van een parfum of eau de cologne wanneer je in de buurt van je ex bent, kan een krachtig onderbewust signaal afgeven om de goede tijden te herinneren.

Geluid

Het is gemakkelijk om je precies te herinneren wat je aan het doen was toen je dat prachtige liedje voor het eerst hoorde. Laat hem luisteren naar een deuntje dat speelde toen jullie voor het eerst de liefde bedreven, toen jullie samen een dansje maakten of toen jullie samen een leuke autorit maakten.

Zicht

Het ophalen van herinneringen aan oude televisieprogramma's of films die jullie samen hebben bekeken, is een eenvoudige tactiek die heel onschuldig lijkt. Het idee is om hem terug te laten blikken in de tijd naar die momenten die zijn hart raakten.

Aanraking

Een simpele aanraking van je hand op zijn arm kan die oude herinneringen oproepen. gevoelens. Verwijzingen maken naar momenten in de tijd waarin jullie dicht in elkaars armen lagen, kan dat gevoel van warmte terugbrengen.

Smaak

Als je een goede kok bent, of als jullie twee een hapje hebben gegeten in een romantisch restaurant of twee, kan een snelle vermelding van eten hem gemakkelijk hongerig maken naar meer van jou.

Herinneringen en emotie zijn nauw met elkaar verbonden. Soms kan dat in ons nadeel werken. Je hebt vast wel eens een boze ruzie gehad waarin elke nare herinnering naar boven kwam, ook al is die lang geleden gebeurd. Tijdens een ruzie lijkt het soms onmogelijk om je ook maar één goed ding over de persoon in kwestie te herinneren. Maar herinneringen gekoppeld aan positieve emoties kunnen dat sneeuwbaleffect net zo makkelijk hebben. Als je je één liefdevol moment herinnert, komt er gemakkelijk een ander moment bij, en nog een ander, totdat je ex al snel zelf nadenkt over de goede tijden.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van Adviseur "Earthshod"