Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Carrière planning met de dierenriem

Sommigen onder ons maken wilde sprongen van het ene carrièrepad naar het andere; het ene jaar drankjes serveren als barman, het volgende jaar kinderen helpen als onderwijzeres. Anderen lijken te zijn geboren terwijl ze wisten wat de juiste baan voor hen was. Er was eens een tijd dat iedereen hetzelfde beroep als zijn of haar ouders aannam. Hoewel het nu niet meer zo eenvoudig is, is er nog steeds een bestemming voor je geschapen op het moment van je geboorte. Het kan alleen zijn dat je niet in de voetsporen van je vader of moeder treedt.

Het is gebleken dat sommige zonnetekens oververtegenwoordigd zijn in bepaalde carrièrepaden vanwege de eigenschappen die zich lenen voor speciale capaciteiten.

  • Vuurtekens als Ram, Leeuw en Boogschutter kunnen natuurlijke leiders zijn en doen er goed aan een rol te kiezen waarin hun passie voor wat ze doen het vuur in de harten van anderen aanwakkert.
  • Watertekens als Kreeft, Schorpioen en Vissen hebben een meer ontvankelijke energie, die hen samen met hun spirituele gaven zeer geschikt maakt voor rustigere carrières waarin ze anderen helpen als therapeut of arts.
  • Luchttekens zoals Tweelingen, Weegschaal en Waterman zouden hun sluwe geest goed kunnen gebruiken voor de wetenschap, de wereld van computers of het werken met woorden als schrijvers of redacteuren.
  • Aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok hechten meestal waarde aan een stabiel inkomen en kunnen heel blij zijn om buiten of met hun handen te werken.

Bekijk je geboortehoroscoop eens met een goede astroloog om te zien welke planeten er in je tiende en elfde huis staan. Deze gebieden zullen je niet alleen laten zien welke beroepen goed bij je ambities passen, maar ook welke Als je je een beetje gedesillusioneerd voelt over het feit dat je lot voor een groot deel afhangt van je sterren, heb dan moed. Er is hier veel speelruimte. Als je geboortehoroscoop laat zien dat je steeds weer wordt aangetrokken tot lesgeven, betekent dat niet dat je met een liniaal voor een schoolbord hoeft te staan. Ideeën doorgeven aan anderen kan op vele manieren en je kunt nog steeds je droom nastreven om acteur of actrice te worden als je een manier vindt om anderen te onderwijzen terwijl je dat doet.

Het gebruik van je horoscoop om je carrièrepad te plannen gaat allemaal over het nemen van de gemakkelijke weg naar je doelen. Als je eenmaal hebt bepaald welke sterke punten bij je zonneteken horen, kun je je horoscoop ook gebruiken om elke stap op je pad te plannen. Bijvoorbeeld, als je van plan bent om wetenschapper te worden, let dan goed op wat Uranus op een bepaald moment aan de hemel doet. Als je in de telecommunicatie werkt, houd dan je vinger aan de pols van Mercurius om je kansen op succes te vangen en grote valkuilen te vermijden.

Als je je wilt uitsloven tijdens een sollicitatiegesprek, zorg er dan voor dat Venus in je voordeel staat zodat je zo charmant mogelijk kunt zijn voor je toekomstige werkgever. Stuur je cv niet in tijdens de donkere maan, maar gebruik het als een moment om uit te rusten en ervoor te zorgen dat alles in je sollicitatiemateriaal up-to-date is.

Je weet misschien al dat bepaalde zonnetekens heel compatibel met elkaar kunnen zijn of juist antagonisten kunnen zijn in relaties. Hetzelfde geldt voor werkrelaties, zoals voor romantiek, als het gaat om zonneteken compatibiliteit. Als je aan een nieuwe baan begint, kan het vragen naar iemands zonneteken een goede conversatiestarter en ijsbreker zijn. Je komt er ook achter welke mensen je beter kunt mijden en welke mensen snel goede bondgenoten zullen worden.

Stop niet met het lezen van je horoscoop alleen omdat je carrièrepad weer op de rails is. Astrologie kan in de zakenwereld worden gebruikt om beslissingen te nemen die je helpen je baan te behouden, je positie te verbeteren, loonsverhoging te krijgen en er goed uit te zien voor je collega's en superieuren. Als je betrokken bent bij aanwervings- en ontslagbeslissingen, kun je zelfs horoscopen gebruiken om de energieën van potentiële werknemers te helpen evalueren op basis van compatibiliteit en hun geboortehoroscopen.

Je zult in veel gezelschap zijn; volgens een oude praktijk in China gebruiken veel moderne bedrijven over de hele wereld astrologie en horoscopen voor personeelsdoeleinden, en ook om beslissingen te nemen die anders aan puur toeval zouden worden overgelaten.

Gerelateerde artikelen