Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Striking it rich met astrologie

Het universum heeft een onbeperkt potentieel voor overvloed. De oerknal stuurde de sterren en de materie die jou uiteindelijk vormde het heelal in en ons bestaan blijft zich uitbreiden. Het potentieel voor jou om financieel zeker of zelfs ongelooflijk rijk te zijn ligt voor het oprapen. Hoe kun je het uit het sterrenstof plukken? Het antwoord ligt misschien in je horoscoop. Als je met je sterren werkt, in plaats van ertegen, zul je merken dat je beter in staat bent om geld naar jezelf te sluizen met meer gemak en begrip.

Als je ervoor kiest om een gekwalificeerde astroloog te zoeken en te raadplegen, zorg er dan voor dat je duidelijk bent over je opvatting over rijkdom en rijkdom. Ben je tevreden als je net genoeg hebt om jezelf te onderhouden en een beetje meer om te delen met degenen die je liefhebt? Of geef je graag toe dat je graag over geld zou willen beschikken als dat mogelijk zou zijn en in overeenstemming met de rest van je dromen? Wees recht door zee met je verlangens en bereid om flexibel te zijn met de manier waarop je ze verwezenlijkt.

Ben jij een aardeteken, zoals Stier, Maagd of Steenbok, en ben je begaan met materiële stabiliteit? Bent u het type dat hard zal werken om de CEO van een bedrijf te worden? Of ben je het type dat een ongelooflijke meevaller ontvangt, zoals het winnen van de loterij?

Het onderzoeken van je geboortehoroscoop kan je helpen deze vragen en nog veel meer te beantwoorden. Astrologie kan je helpen meer over jezelf te weten te komen en de persoonlijke eigenschappen die je geschikt maken voor bepaalde carrièrepaden. Niet elk temperament kan bijvoorbeeld omgaan met grote geldbedragen die gepaard gaan met lange perioden van armoede. Er kan nog meer hulp uit de lucht komen vallen als je je horoscoop volgt.

Wees bijvoorbeeld voorzichtig met het verhandelen van aandelen wanneer Mercurius in retrograde is. Kijk voor alle planeten die retrograde zijn of geen koers hebben bij het kopen of verkopen van onroerend goed. Als u terugkerende projecten op het werk, proberen om ze tijd om samen te vallen met de volle maan voor een rijke uitkomst, of met de wassende maan voor een langzame maar gestaag groeiende kapitaal. Met slechts de verschuiving van een paar dagen of zelfs uren, kunt u vinden dat u meer geld te verdienen dan je voorheen waren, simpelweg door gebruik te maken van de timing van uw horoscoop. Probeer het een paar maanden en noteer het verschil dat je op je bankrekening ziet om te zien dat het echt werkt.

Heb je ooit een moment in uw leven waarop de timing van uw acties u veel geld hebben gekost? Of het nu gaat om het beslissen of je moet slaan of blijven staan bij een spelletje blackjack of het bepalen of dit het juiste jaar is om je huis te verkopen, er is een tijd en een plaats voor alles. Als je toegang hebt tot je horoscoop, weet je wanneer je actie moet ondernemen voor snelle groei, en wanneer het het beste is om achterover te leunen en je zegeningen te tellen.

Als je klaar bent voor het juiste moment, let dan op wat Mars in je horoscoop aan het doen is. Als je op zoek bent naar een bullmarkt, vergeet dan Stier de Stier en kijk naar Mars voor de daadkrachtige energie die je nodig hebt om je te concentreren. Kijk naar de maan voor subtiele acties die je kunt integreren in je dagelijkse interacties op het werk, en naar Jupiter als je op de plaats van kracht wilt zijn terwijl je achterover leunt en strategische investeringen voor je toekomst plant.

Samenvattend is je horoscoop een van de waardevolle instrumenten die je kunt gebruiken om je geld te vergroten en je financiële vooruitzichten rooskleuriger te maken. Het doet niets af aan de noodzaak van andere hulp van buitenaf. Je astroloog is slechts één deel van je intuïtieve team. Een financieel planner kan je helpen met specifieke bankproducten. En alleen omdat je geld in je sterren hebt, betekent niet is het geen goed idee om plannen te maken voor je pensioen.

Jouw horoscoop is geen vervanging voor ander waardevol advies. Maar je horoscoop kan wel de basis zijn om je eigen aanleg te bepalen en het kan de steiger zijn waarop je een welvarende toekomst kunt bouwen.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van adviseur "Earthshod"