Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De 7 astrologische sleutels tot voorspoed

Kan astrologie je naar succes en voorspoed leiden?

Ja! Als je planeten in contact komen met omloop- of transiterende planeten, gebeuren er dingen in je leven die succes zichtbaarder maken, van grote dingen (met grote aspecten) tot kleine dingen (met snel bewegende contacten).

Astrologie reikt ons sleutels aan om ons bewust te worden van hoe energie zich om ons heen en door ons heen beweegt. Er is geen slechte of goede astrologie; het gaat erom hoe je je energie ervaart en gebruikt, de energie om je heen, en de kosmische energie die ons allemaal in staat stelt om hier op Aarde te "bewegen".

 • Weten waarom dingen gebeuren wanneer ze gebeuren

  Welke van je planeten zijn belangrijk voor de timing? Goede vraag ... ze zijn allemaal belangrijk! Maar de planeetovergangen (de passage van een planeet in relatie tot een punt in je horoscoop) op een bepaald moment zullen verschillende situaties teweegbrengen.

  Het is bijvoorbeeld bijzonder nuttig wanneer een planeet in een baan om de aarde contact maakt met je belangrijke horoscooptekens: de Ascendant en de Midhemel. Op deze momenten kunnen er grote veranderingen in je leven plaatsvinden. Dit is het moment waarop u het initiatief neemt: start een bedrijf, project, baan of relatie.

  Transits die een rol spelen in uw succes en voorspoed zijn: driehoeken, sextielen, conjuncties, vierkanten en opposities.

 • Let op Transits naar uw Midhemel

  Als u een financieel of professioneel risico wilt nemen en/of besluit uw inkomen te verhogen, is de beste tijd wanneer een planeet uw Midhemel driehoekt. Als je niet zeker weet wanneer dit zal gebeuren, zorg er dan voor dat je je Carrière Voorspelling ASAP krijgt zodat je geen geweldige kans mist.

  De volgende beste tijd is wanneer een planeet sextiel staat met je Midhemel. Het sextiel aspect zegt: Hulp is beschikbaar - vraag en u zult ontvangen! Misschien hoeft u het niet eens te vragen. Dan rinkelt de telefoon met goed nieuws en komt iedereen bij u terug.

  De volgende beste transit na het sextiel is de conjunctie. Conjuncties kunnen voor of tegen je werken, waardoor ze neutraal zijn. Een conjunctie kan u extra energie geven, maar ze kan de zaken ook door elkaar gooien, de zaak vertroebelen en onduidelijkheid veroorzaken omdat twee concepten in elkaar overvloeien.

 • Zie de kans in "niet-helpende" transits

  Niet alle transits zijn nuttig, hoewel er een zilveren randje is, en natuurlijk een kans.

  Vierkanten zijn van oudsher de taakmeesters van de dierenriem. Ze wijzen op uitdaging en weerstand. Maar zonder vierkanten is niets solide, kan niets worden opgebouwd, is niets stabiel, is niets blijvend. We hebben vierkanten nodig, maar we moeten ook beseffen dat ze het menen. Geen onderneming komt ergens zonder een paar uitdagingen. Vierkanten roepen je ter verantwoording. Ze kunnen je helpen jezelf te definiëren en je doelen te stellen.

  Oppositionele aspecten (opposities) laten de aanwezigheid zien van energie die niet "aan jouw kant" staat. Op de lange termijn kunnen tegengestelde kritieken je bewuster maken, zelfs als ze je op dat moment confronteren.

 • Plaats transits in perspectief: Ga voorbij de vierkanten en werk met de driehoeken

  Ok, dus u bent met uw baan of bedrijf begonnen toen er vierkanten en opposities waren op uw Midhemel, de Midhemel van uw partner of het bedrijf zelf. Wat nu?

  Er zullen altijd makkelijke en moeilijke aspecten zijn; hoe je ermee omgaat is cruciaal. Zelfs als je een bedrijf bent begonnen met veel vierkanten en sextielen, moet je nog steeds bedenken hoe je je kansen zo goed mogelijk kunt benutten. Je kunt net zo gemakkelijk een toevallige doorbraak verknallen als maximaliseer het.

 • Maximaliseer de stroom

  Haal het beste uit het goede en vind creatieve oplossingen voor de uitdagingen. Er is alleen maar energie. Het is niet goed of slecht; het gaat erom hoe je het gebruikt. We zijn allemaal creatief, maar als we onze creatieve stroom niet gebruiken, werkt dat tegen ons.

 • Timing

  Overgangen kunnen van een dag tot een paar maanden of zelfs een jaar duren. Maar niet alle dagen zullen piekdagen zijn voor deze energie. Vanaf het moment dat de transit voor het eerst invloed krijgt tot het moment dat het exact is, is het het sterkst. Na het bereiken van het exacte contact, vermindert de invloed, vaak bijna onmiddellijk.

 • Jouw waarde

  Denk je dat je waarde alleen afhangt van je inkomen in het verleden of nu, dan beperk je je potentieel en geef je jezelf de boodschap dat voorspoed buiten je bereik ligt. Uw waarde heeft vele facetten, is gebaseerd op vele factoren, waaronder uw ervaring, en is groter dan de som der delen. Uw waarde is onmeetbaar, en uw inkomen kan dat ook zijn.

  Doen waar u goed in bent, is uw grootste bron. Uw natuurlijke, door God gegeven gaven, talenten en mogelijkheden, samen met uw voortdurende scholing en vaardigheden in datgene waarin u uitblinkt, zijn in feite uw grootste hulpbronnen; ze worden allemaal gecombineerd om u te helpen uw grootste potentieel waar te maken.

Gerelateerde artikelen

); background-repeat: no-repeat; height:68px; text-align:left; padding-left:23px; padding-top:2px; padding-rechts:10px; padding-bottom:4px;">