Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Een astrologie gids om geld te besparen

Vrouwen van vandaag hebben veel meer aan hun hoofd dan bonnen uit de zondagskrant knippen. We balanceren carrière, gezin en sociaal leven, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze levenspartners en kinderen. Tijd is geld en geld is tijd voor de drukke vrouw van vandaag. Hier is een snelle en gemakkelijke teken-per-teken psychische gids om geld te besparen.

 • Ram Maart 21 - April 19

  Ram vrouwen moeten oppassen voor impulsaankopen. Als je in de rij bij de kassa van je plaatselijke kruidenier staat, ben je meer dan de andere tekens geneigd om die "last minute" artikelen te pakken die daar speciaal voor jou zijn neergelegd ... de impulsieve koper. Als u boodschappen doet, maak dan een lijstje en houd u daaraan. Als het niet op je lijst staat, koop het dan niet. Gebruik uw paranormale begaafdheid om te onderscheiden of uw verlangen om iets te kopen gebaseerd is op een willen of een moeten.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Stiervrouwen hebben de neiging om praktisch te zijn in het besparen van geld totdat het aankomt op het inrichten van hun huis en omgeving. Je kunt op je intuïtie vertrouwen en afzien van het kopen van een nieuw dekbed en kussens voor je grote, uitnodigende bed. Wat u zelf al hebt, is voldoende. Hetzelfde geldt voor de rest van uw huis. In plaats van dit jaar een huis vol seizoensgebonden decoratie te kopen, recycle je de spullen die je van voorgaande jaren netjes hebben ingepakt en opgeborgen; ze zijn tenslotte nog als gloednieuw.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Tweelingen vrouwen moeten het even wat rustiger aan doen en hun intuïtie en geheugenbanken aanspreken. De Tweelingenvrouw is meestal zo gehaast door het gehaast rondlopen en communiceren met iedereen, dat ze vaak dingen koopt die ze al bezit, gewoon om de tijd te besparen die het kost om het bestaande voorwerp uit de opslagplaats te halen. Doe de lichten uit, zet de TV uit als je er niet naar kijkt, en spaar de elektriciteit. Jij verspilt, meer dan welk ander teken dan ook, veel kilowattuur aan "achtergrondgeluiden" en lichten die aan zijn wanneer ze niet nodig zijn.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  De Kreeft-vrouw die dit leest, heeft waarschijnlijk al van haar helderziende gids te horen gekregen dat ze moet bezuinigen op haar boodschappenrekening. Kweek je eigen tuin in plaats van dure kruiden te kopen in de winkel, koop kwaliteitsvlees in bulk in plaats van per maaltijd, en je kunt jezelf en je geliefden nog steeds die overheerlijke maaltijden serveren waar je beroemd om bent. Ik zal u een geheim verklappen: de generieke merken van droge en ingeblikte producten worden in dezelfde fabrieken gemaakt als de bekende merken - ze hebben alleen een ander etiket!

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Oh, nu moeten we mevrouw leeuw adviseren dat ze echt moet bezuinigen op haar garderobe-uitgaven. Het label maakt niet de opvallende verschijning - dat doet de vrouw. Probeer voor kwaliteitskleding te winkelen bij gewone winkelketens in plaats van bij designer outlets of speciaalzaken; u ziet er dan toch al fantastisch uit. Uw nagels en haar kunnen net zo professioneel worden gedaan door een redelijk geprijsde schoonheidsspecialiste, als door een te dure styliste die al weken van tevoren is geboekt voordat u een afspraak kunt maken.

 • Maagd August 23 - September 22

  Onze Maagd-zus is meestal behoorlijk zuinig en in staat om op haar intuïtie te vertrouwen wat betreft wanneer en waar te kopen. De Maagd-vrouw is een toonbeeld van praktisch denken als het op financiën aankomt. Waar ze zich op moet concentreren is ervoor te zorgen dat het geld dat ze spaart zo veel mogelijk rente oplevert, gezien het lage rendement op beleggingen op dit moment. Bekijk je portefeuille en luister naar je innerlijke psychische gids als je veranderingen wilt aanbrengen.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Omdat onze vrouwelijke Weegschaal het zo moeilijk vindt om beslissingen te nemen, verspilt ze veel tijd met het heen en weer rennen naar winkels om aankopen te doen, haar beslissing te heroverwegen en dan te besluiten om ze terug te brengen. Maak gebruik van je helderziende gids Wanneer je een aankoop doet, visualiseer dan hoe je benzine in je auto pompt tegen de sterk gestegen prijzen die we nu betalen, en zie hoe de dollars op de pomp omhoog gaan. Kijk nu naar het item dat je op het punt staat te kopen; doet het de cijfers op de pomp stijgen, of stopt het?

 • Scorpio October 23 - November 21

  We weten allemaal wat ze zeggen over Schorpioenen en het is waar dat onze sexy zus veel geld kan besparen door te bezuinigen op haar budget voor lingerie, wijn en chocolade. Je garderobe bevat genoeg aantrekkelijke lingerie voor een fotoshoot voor een hele catalogus, dus neem een kleine pauze; je zult nog steeds de resultaten krijgen die je wilt met de teddy's die al in je kast hangen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Sagittarian vrouwen moeten beginnen met meer onderzoek te doen naar hoe ze kunnen reizen met een budget. Je kunt nog steeds over de hele wereld ravotten en spelen, maar begin wat meer van tevoren te plannen om de beste prijzen voor vluchten en huurauto's te krijgen. Probeer dit jaar een beetje "buiten het seizoen" naar die favoriete bestemmingen te gaan; met een betere planning zou je genoeg kunnen besparen om er dit jaar nog een paar extra reisjes tussenuit te knijpen.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  De Steenbok-vrouw werkt erg hard voor haar geld en gebruikt het graag voor hoge kwaliteit artikelen die de efficiëntie verhogen en haar niveau van succes weerspiegelen. Vergelijk de prijzen wat grondiger juffrouw Steenbok, en volg uw intuïtie. Ja, u verdient het beste, maar de boodschap die uw innerlijke psychische gids u probeert te geven is: als u iets meer tijd neemt om te vergelijken, zult u producten van hoge kwaliteit vinden voor een betere prijs.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  De Watermanvrouw kan lange perioden hebben tussen het winkelen door, maar als ze winkelt, doet ze dat ook. Watermannen zijn op zoek naar waarheid en kennis, en afhankelijk van de waarheden die ze op dat moment zoeken, kunnen ze zich helemaal te buiten gaan aan hun zoektocht. Wanneer u uw favoriete boekwinkel bezoekt, hoeft u niet elke titel te kopen over het onderwerp dat u onderzoekt. Koop alleen wat je kunt lezen tot je volgende bezoek aan de boekwinkel. Matiging is de sleutel voor de Waterman.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Miss Vissen moet leren dat, hoewel haar geliefden de eeuwige stroom cadeaus, attente kaarten en snuisterijen op prijs stellen, ze weten dat ze geliefd zijn en het prima zonder hen zullen redden. Gebruik uw helderziende gids om te ontdekken wat uw dierbaren werkelijk nodig hebben en begin geld te besparen door de overdaad aan liefdevolle geschenken die u hen geeft te elimineren. hen.

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van adviseur "Brigid Bishop"