Wilt u met een medium of paragnost praten?

De psychische gids van de vrouw om geld te besparen

Uw ogen lichten op zodra u de winkel binnenstapt en dat strategisch geplaatste, glorieuze paar schoenen uw kant op ziet glimlachen. Ze zijn zo blij - en jij ook - dat je ze eindelijk uit hun etalage hebt bevrijd en met ze door de stad hebt gewandeld.

Voor je het weet heb je een van de schoenen in je hand. De gladheid van de zool prikkelt je vingertoppen en je ogen lonken naar de glimmende nieuwheid. Uw voeten maken zich bijna los van het oude paar dat u draagt in afwachting van de nieuwe pumps.

Terwijl uw gezichts- en tastzin en uw kennis van de onmiddellijke bevrediging die u zult krijgen door de aankoop van de mooie hakken u koude rillingen bezorgen, stemt een stemmetje met u in dat het schoeisel mooi is, maar dat u er alleen maar naar hoeft te kijken. En dat je na een moment van waakzaam genot de schoen moet loslaten - je moet hem terugbrengen naar de tentoonstelling waar je hem hebt opgepikt - en dan moet je naar de broekenafdeling, want wat je echt nodig hebt, is een vervanging voor de hoerige spijkerbroek die je al veel te lang draagt. Hoewel je misschien niet naar dat stemmetje wilt luisteren als je het hoort, weet je in je hart dat je geen idee hebt wanneer je de mooie newbies of zou dragen,

Dat stemmetje dat tegen je praat en je op het juiste spoor probeert te zetten, is je intuïtie, ook wel instinct of zesde zintuig genoemd. Dankzij je paranormale begaafdheid kunnen deze telepathische krachten je geest binnensijpelen met de bedoeling je op koers te houden. In feite is het een van de taken van je intuïtie om je te waarschuwen als je van je koers dreigt af te wijken. Omdat beslissingen die je op het punt staat in de verkeerde richting te nemen je van je pad kunnen afbrengen, staat je intuïtie klaar om in te grijpen en je te begeleiden wanneer je bewuste geest te druk bezig is om dat te doen.

Wanneer de intuïtie ingrijpt om ons te leiden, moeten we bereid zijn om haar hulp te erkennen en te aanvaarden. Om voorbereid te zijn, moeten we onszelf aanleren aandacht te besteden aan onze stemmetjes. Want als we ons niet voorbereiden, verkleinen we onze kansen om de hulp van de intuïtie toe te laten en te gebruiken. Gelukkig hebben we allemaal het vermogen om hulp van onze intuïtie te ontvangen en te gebruiken. Maar om deze vermogens aan te spreken, moeten we soms een soort paranormale gids in ons leven opnemen.

Als het over intuïtie gaat, lijkt de algemene bevolking het idee te hebben dat vrouwen en intuïtie samengaan als koek en ijs. Het ironische daaraan is dat Mannen zijn over het algemeen voorzichtiger met frivole uitgaven dan vrouwen. Zij lijken er niet om te geven om twee of drie keer per maand nieuwe schoenen en kleren te kopen. Het kan ze niet schelen dat de meubels of de gordijnen er oud en grauw uitzien. Het kan ze niet schelen dat ze al acht jaar in dezelfde auto rijden en dat het lakwerk tekenen van slijtage vertoont. Het feit dat deze bezittingen voor hen beschikbaar zijn, dat ze nog bruikbaar zijn en dus nog steeds hun doel dienen, lijkt voorrang te krijgen boven de sensatie van nieuwe spullen. Het is bijna alsof er een soort intuïtief anti-uitgeefmechanisme in hun brein is ingebouwd.

Vrouwen daarentegen hebben een soort aangeboren behoefte om dingen te vernieuwen, te vervangen en opnieuw in te delen. Misschien komt dit door nesteldrang en de behoefte om aantrekkelijk over te komen. Wat het ook is, vrouwen kunnen leren dit gedrag te veranderen om te voorkomen dat ze geld uitgeven dat ze net zo goed hadden kunnen sparen. De manier waarop vrouwen dit kunnen doen is door te leren gebruik te maken van de intuïtie die hun door hun paranormale begaafdheid wordt verleend. Op deze manier kunnen vrouwen hun vermogen om hun financiële status te verbeteren vergroten; het gebruik van paranormale gaven als hulpmiddel om geld te sparen vermindert de beweegredenen om geld uit te geven en vergroot het verlangen om te sparen

Wanneer vrouwen beslissingen nemen die met financiën te maken hebben, moeten ze even stoppen en zich afvragen of ze de dingen die ze overwegen wel echt nodig hebben. Door te stoppen en zichzelf vragen te stellen, krijgen kleine stemmetjes die eerder werden genegeerd, meer tijd en de kans om weer te spreken. Wanneer vrouwen zichzelf vragen stellen, zorgt de extra tijd en hun onbevangenheid ervoor dat ze hun intuïtieve stemmetjes kunnen horen en ernaar kunnen handelen.

Wanneer vrouwen leren hun uitgavengedrag aan te passen, komen ze er in situaties als hierboven uiteindelijk toe schoenen in rekken te vervangen zonder er twee keer over na te denken. Of als ze de schoen echt graag willen hebben, leren ze te wachten tot hij in de uitverkoop gaat en minder uit te geven.

Door iemands paranormale begaafdheid om te zetten in een manier om geld te besparen, verandert die kennis in feite in een financieel activum. Dit type vermogen kan al vrij snel financieel voordeel opleveren, omdat het vrouwen ertoe aanzet geld te besparen dat ze anders misschien onnodig hadden uitgegeven.

Doorlopend gebruik van de psyche en de intuïtie in tijden van financiële besluitvorming helpt vrouwen om deze vaardigheid verder te ontwikkelen. Zelfs als vrouwen niet met een intuïtief anti-uitgeefapparaat de wereld zijn binnengekomen, zoals mannen vaak lijken te hebben, kunnen vrouwen zichzelf dus uitrusten met zelfgemaakte paranormale gidsen die hun spaarcapaciteiten kunnen blijven verbeteren naarmate ze er meer gebruik van maken. Voortdurend gebruik komt neer op voortdurende oefening, en zoals we allemaal weten leidt oefening tot perfectie.

Gerelateerde artikelen