Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe geluk te hebben in de liefde

Heb je ooit het gevoel gehad dat een liefde absoluut voorbestemd was en er dan achter gekomen dat je het helemaal mis had? En weet je nog hoe vreemd het voelde dat iets dat zo zeker was, zo onjuist was? Hoe kun je er zeker van zijn dat een relatie wel of niet voorbestemd is?

Gelukkig kan astrologie jouw gids zijn voor liefde en relaties. Met de komst van het Internet is de wijsheid van de astrologie toegankelijker geworden voor gebruik in het dagelijks leven en in de dagelijkse liefde.

Je maakt misschien al gebruik van astrologie in de vorm van zonneteken horoscopen in je lokale krant of andere publicaties, maar de kracht van astrologie kan veel verder worden gebracht. Je zonneteken horoscopen, hoewel ze zeer nauwkeurig kunnen zijn, zijn niet erg precies en specifiek omdat ze geen rekening houden met de twaalf huizen gebaseerd op de tijd en plaats van je geboorte. Om jou of je astroloog een blik te laten werpen op je vijfde huis, het domein van sex en liefdeszaken, of je zevende en achtste huis voor relaties en verbintenissen, zul je je geboortehoroscoop moeten laten maken. Begin met het raadplegen van een gekwalificeerde astroloog die je horoscoop ofwel met de hand of met de computer zal opstellen. Beide manieren zijn even nuttig, want de ware maatstaf voor de vaardigheden van een astroloog ligt in de interpretatie van de horoscoop.

Bereid je voor op je geboortetijd. Een geboortehoroscoop is een momentopname van de hemel op het moment dat je werd geboren. Als je momenteel een relatie hebt, zorg er dan voor dat je de datum, tijd en plaats van de geboorte van je partner verzamelt om aan je astroloog te geven. Een geboortehoroscoop kan helpen om vast te stellen of je compatibel bent met een persoon. Niet alleen zijn sommige zonnetekens gemakkelijker te koppelen met anderen, maar de acties van je planeten op het moment van je geboorte kunnen je diepste waarden in kaart brengen, die door je partner zullen moeten worden gehonoreerd. Als je je match al gevonden hebt, kan een geboortehoroscoop je helpen om de sterke en zwakke punten van jullie paar te ontdekken. Het kan je ook helpen te begrijpen wat jullie relatie beïnvloedt, zodat jij en je partner deze kennis kunnen gebruiken om als sterren te schitteren in de slaapkamer of in het huwelijksleven.

Jouw geboortehoroscoop is een goudmijn aan informatie, maar het is niet alles wat je nodig hebt om verder te gaan met de rest van je liefdesleven. Controleer regelmatig je zonnetekenhoroscoop en maak een afspraak met je astroloog voordat je grote beslissingen neemt, zoals een eerste afspraakje, een huwelijk of de beslissing om een kinderwens te beginnen. De zon vertegenwoordigt mannen en de maan vertegenwoordigt vrouwen, en hun posities veranderen op een dagelijkse en wekelijkse basis. Het raadplegen van de sterren kan zo eenvoudig zijn als het plannen van een schone breuk tijdens de afnemende maanfase, of kan zo complex zijn als het begrijpen welke planeten Venus beïnvloeden om te zien hoe je liefde wordt beïnvloed.

Natuurlijk kun je nog steeds tegen je sterren ingaan en doen wat je wilt. Je hebt je eigen lot in handen. Je horoscoop is er niet om je te vertellen wat niet mogelijk is, of wat de enige manier is om dingen te doen. Zie het eerder als de manier om je relatie meer "gelukkig" te maken. Je kunt een plan maken om de weg van de minste weerstand te nemen naar de liefdesuitkomsten die je echt wilt. Hoe meer je werkt in overeenstemming met je horoscoop, hoe minder je tegenstellingen zult hebben in je relatie en hoe meer je partner zal zich verbazen over je ongelooflijke timing.

Dus, de volgende keer dat je liefdesleven in de compleet tegenovergestelde richting lijkt te gaan van wat je wilt, check dan je horoscoop. De kans is groot dat er een duidelijkere manier om de liefde te benaderen voor jou in de sterren staat.

Andere artikelen van adviseur "Earthshod"

); background-repeat: no-repeat; height:68px; text-align:left; padding-left:23px; padding-top:2px; padding-rechts:10px; padding-bottom:4px;">