Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende liefdeslezingen over de hele wereld

De paranormale liefdeslezing kan de belangrijkste lezing zijn die u ooit met uw paragnost zult hebben. Weten waar de liefde is en wanneer deze arriveert is cruciale informatie die uw paranormaal begaafde namens u kan divineren.

Wanneer u met uw paranormaal begaafde spreekt, zijn er vele methoden die kunnen worden gebruikt om in uw toekomst te kijken. Elk van deze heeft bepaalde voorspellende krachten en kan zich richten op liefde, verbintenis en passie. Sommige zijn duizenden jaren oud, terwijl anderen relatieve nieuwkomers zijn in de paranormale wetenschappen.

Een liefdes reading is inherent een absorptie van je energie gecombineerd met een ontvangst van de mogelijkheden die het universum te bieden heeft. Samen gefilterd wordt de waarschijnlijkheid geanalyseerd dat er een match in je leven zal komen. Vanaf dit punt kan een helderziende beginnen met het visualiseren van uw geliefde en kan hij of zij enkele specifieke aanwijzingen geven over de relatie die tussen u beiden tot stand zou moeten komen.

Bij het uitzoeken van de juiste methode die u verkiest voor uw paranormale lezing, kunt u de hele wereld afreizen om de oorsprong van de verschillende methoden van paranormale waarzeggerij te leren kennen. De specialiteit van uw paragnost heeft zijn wortels in culturele zienswijzen door de millennia heen.

Europa en de Tarotkaarten

In de afgelopen duizend jaar hebben zich ontwikkeld als een methode om de toekomst te voorspellen. Met de invloeden van reizende zigeunerkaravanen, het middeleeuwse Franse stadsleven en vele historische incidenten langs de weg, weerspiegelt de Tarot een combinatie van oude kennis en gevestigde beschaving. Hedendaagse tijden gaan uiteindelijk over in de oudheid, en het Tarot dek weerspiegelt deze integratie van perioden met sfinxen en oude tempels naast post-Renaissance steden, barokke koningen en koninginnen en lantaarn zwaaiende kluizenaars.

De vermenging van oud en nieuw stelt de Tarot in staat om terug te trekken de vele lagen van de menselijke geschiedenis om archetypen te vormen. De Tarot neemt de duizenden menselijke persoonlijkheidstendensen en brengt ze samen in een paar archetypische beelden. Wanneer uw paragnost deze geïllustreerde kaarten schudt, komen de talrijke mogelijkheden van menselijke interactie tevoorschijn in de verzameling kaarten die voor de lezing zijn neergelegd.

Een paranormale liefdeslezing waarbij een Tarot-deck wordt gebruikt, benadrukt de Europese eigenschap van het integreren van diverse invloeden in één koers van handelen.

Het Midden-Oosten en Astrologie

is de studie van planetaire bewegingen en het voorspellen van hun invloed hier op aarde. Hoewel er gegevens zijn van 6 millennia geleden De gouden eeuw van de astrologie lag ruwweg 1200 jaar geleden in het huidige Iran en Irak. In de loop der eeuwen werd grote vooruitgang geboekt bij het meten van de beweging van de zichtbare planeten en hun relatie tot verre sterren.

De basis van de astrologie was in het oude Griekenland al verbeterd, maar het was de introductie van de astrolabium in het Midden-Oosten tijdens de donkere eeuwen van Europa die de astrologie deed uitbreiden. Astrolabia zijn mechanische tweedimensionale reproducties van de hemelbol. Dit kleine apparaatje hielp astrologen te weten waar een planeet zich op een bepaald moment bevond ten opzichte van de aarde en van andere planeten. Berekeningen werden nauwkeuriger. De kennis van wanneer een bepaalde planeet een romance onvermijdelijk maakte werd centraal in de paranormale liefdeslezing.

Als timing van een komende romance belangrijk is, is een paranormale liefdeslezing met behulp van astrologie wat je zoekt. Natuurlijk hebben computers de mechanica van de astrolabia en de handgeschreven berekeningen die astrologen door de eeuwen heen hebben gebruikt, allang vervangen. Maar de precieze liefdesvoorspellingen die met astrologie kunnen worden getimed, vinden hun oorsprong in het zand van het Midden-Oosten.

Azië en Chinese astrologie

De Chinese astrologie is een variant op de westerse cyclus van 12 keer per jaar van teken wisselen, met als belangrijkste verschil dat de verandering van tekens eenmaal per jaar in de loop van 12 jaar.

Maar een weinig bekend fenomeen binnen de Chinese astrologie helpt psychische liefdeslezingen. Binnen de twaalfjarige cyclus van Chinese dierenriemtekens is er een tienjarige cyclus van elementen. Elk element regeert twee jaar. De vijf elementen zijn Metaal, Water, Hout, Vuur en Aarde. De manier om snel iemands element te bepalen is als volgt: jaren eindigend op 0 of 1 zijn Metaal, 2 en 3 zijn Water, 4 en 5 zijn Hout, 6 en 7 zijn Vuur, en 8 en 9 zijn Aarde. 2010 is het jaar van de Tijger, maar het is specifiek de Metalen Tijger. 1998 was ook het jaar van de Tijger, maar het was de Aarde Tijger. 2011 zal het jaar van het Metalen Konijn zijn, aangezien het element hetzelfde blijft terwijl het dierenteken verandert. Een paranormale liefdeslezing gebaseerd op Chinese astrologie zal evenveel aandacht besteden aan je element als aan je dier. Elementen voelen zich tot elkaar aangetrokken; merk op hoeveel succesvolle liefdesrelaties bestaan uit mensen die een jaar uit elkaar geboren zijn, in hetzelfde jaar, of een decennium uit elkaar. Er zijn nog veel meer combinaties van elementen die een liefdesdokter kan bepalen als je met je reading begint door je geboortedatum door te geven.

De Amerika's en Voodoo

Het uitspreken van spreuken over degene die je het meest begeert kent een lange geschiedenis. Van Louisiana In het Caribisch gebied en Zuid-Amerika heeft voodoo gebruik gemaakt van uitgebreide Afrikaanse rituele magie als basis voor zijn complexe mystiek. Hoewel de voodoo-pop meer legende dan werkelijkheid is, is zij gebaseerd op de overtuiging dat de energie van een persoon het meest tastbaar is als zij daadwerkelijk uit zijn of haar lichaam komt. Voodoo gelooft dat het bezitten van een klein beetje van een persoon je de controle over die persoon kan geven wanneer het juiste ritueel wordt uitgevoerd.

Uw paranormale liefdesreading kan een visie bevatten over hoe je het beste je geliefde zou kunnen hypnotiseren als onderdeel van een grotere verleiding. Hypnose mag dan een verwesterde klinische reputatie hebben, maar de wortels ervan liggen in de voodoo. Diep in de ogen kijken van degene die je wilt en het chanten van een verleidelijke mantra zijn de kernelementen van voodoo spell-casting die een voodoo priesteres moet beheersen en die een getrainde liefdes helderziende aan jou zou kunnen leren.

Antarctica en het noordpoolgebied

Pinguïns en ijsberen hebben geen geschiedenis van het gebruik van paranormale liefdes readings. Als u en een potentiële zielsverwant samen op de Noord- of Zuidpool zijn, zal het verlangen om lichamelijke warmte te delen toenemen met elk moment dat u buiten in de kou bent.

Gerelateerde artikelen