Informatie nodig of uw partner of relatie?

Liefdes voodoo: hoe een liefdesspreuk uit te voeren

De oude kunst van Voodoo ontstond als sjamanistische tradities die tijdens de slavenhandel van Afrika naar de Nieuwe Wereld werden gebracht en gecombineerd werden met het ritueel van de gelovigen op het Westelijk Halfrond. Voodoo is het geloof dat de rituele verwerkelijking van een verlangen dat verlangen zal voortbrengen. De rituelen van Voodoo hebben bijna altijd betrekking op het aantrekken en behouden van een geliefde. Eeuwen geleden, toen de informatiestroom veel trager was, werd een Voodoo priester of priesteres aangesteld als de bewaarder van deze rituelen, maar in het informatietijdperk kan men een beoefenaar worden van de eenvoudiger van deze rituele ceremonies. De liefdesspreuk is de meest voorkomende vorm van voodoo. Liefdes Voodoo spreuken zijn zeer effectief in het helpen van een verleiding, het krijgen van een minnaar om naar je terug te keren of in het versterken van de toewijding van een man die je op dit moment bent met. De slechte reputatie van Voodoo is te wijten aan het succes ervan bij het verleiden; het heeft in de loop der jaren afgunst en afkeer gekregen, grotendeels van diegenen wier geliefden hen hebben verlaten onder invloed van een Voodoo liefdesspreuk.

De risico's van Voodoo

Voodoo is niet zonder risico's. Als je een Voodoo liefdesspreuk over een man uitspreekt, realiseer je dan dat jouw ziel aan de zijne gebonden kan raken. Gebruik deze spreuken niet op een man die je begeert, maar waar je niet voor altijd bij wilt zijn. Deze spreuken binden je; ze zijn een eed aan etherische energiepatronen (aka geesten) dat je zult produceren als deze geesten de energie van het materiële vlak in jouw voordeel willen veranderen. De Voodoo priesteres leeft in afzondering omdat ze elke man kan krijgen door met haar hand te wuiven, maar dit wetende verbergt ze zich voor alle mannen om haar eeuwige ziel te bewaren.

Vier Eenvoudige Liefdes Voodoo Spreuken Om Uit te Spreken

Zalf Voodoo Olie, een spreuk om hem naar je te laten verlangen

Neem wat huishoudelijke bakolie. Vul de plastic dop van de fles met wat olie. Leg een van je wimpers 's nachts in de olie. Sta erop dat hij zijn wijsvinger een minuut lang in de olie legt. Zeg hem dat het een test is om te zien hoe stabiel zijn polsslag is, omdat dit een beroep zal doen op zijn machismo. Houd zijn pols vast alsof je zijn polsslag opneemt. Til zijn hand op en breng zijn vinger snel naar je lippen. Breng de olie op zijn vinger aan op je lippen zoals je lippenstift zou doen. Kus hem nu, gesloten lippen. Hij zal je gaan zien als zijn zielsverwant en je steeds meer willen kussen.

De Kaarswasspreuk, een spreuk om hem naar je toe te trekken

In primitievere tijden hield deze spreuk in dat je op bananenbladeren schreef, maar papier is ook voldoende. Schrijf zijn naam op de linkerhelft van het papier. Schrijf het vier keer - vier is het machtsgetal van Voodoo. Schrijf nu jouw naam vijf keer op de andere helft van het papier. Steek een paarse kaars aan en laat vier druppels was op zijn kant van het papier vallen. Vouw het papier om zodat jullie namen elkaar raken en verzegeld zijn samen met de was. Paars is de kleur rood en blauw â€" het rood van menselijk bloed dat zich bindt met de eeuwigheid van de blauwe lucht. Leg nu het papier plat in een ondiepe wegwerppan en giet er water in dat net hoog genoeg is om het papier te bedekken. Plaats nu een rode kaars boven op dit ondergedompelde papier en steek hem aan. Als alle was in het water is gesmolten, zal hij in je armen smelten.

Zijn naam als jouw nummer, een spreuk om hem dichtbij te houden

Hoeveel letters staan er in zijn voornaam? Hoeveel in zijn achternaam? Dat is je geluksgetal. Schrijf het aan de binnenkant van je ondergoed. Elk paar. In ceremonie na ceremonie zien we de volgelingen van Voodoo het aantal stappen van hun magische getal ritueel steeds weer opnieuw doen in een soort hypnotische dans. Door de energie van de structuur van zijn naam in je op te nemen, kan je die energie beheersen. Het nummer op je laten tatoeëren is niet aan te raden, omdat het binden van eeuwige zielen meer gevolgen voor je kan hebben dan je op dit materiële vlak zelfs maar kunt waarnemen.

De Voodoo Doll, een spreuk ontworpen om een geliefde terug te brengen

Dit is de meest geavanceerde van de Vier Eenvoudige Liefdes Voodoo Spreuken. Het is ook de krachtigste. Je moet wat van de kleding en het haar van je man gebruiken om de pop te maken. De menselijke vorm maken van een van zijn ongewassen t-shirts is bijzonder krachtig. Lijm zijn haar op de bovenkant van het hoofd van de pop en leg kleine stukjes van zijn kleren corresponderend met waar hij ze draagt om uw kleine sculptuur nog krachtiger te maken. Een geslaagde pop zal zijn fysieke vorm in de wereld beheersen van het aangaan van enige fysieke activiteit met een andere persoon. Als je een plukje pluis van zijn navel kunt overhouden om op te lijmen als de gelaatstrekken van deze pop, is dit een element van de moderne wereld gebleken dat de kracht van de oude Voodoo verbetert.

Het stereotype van het steken van spelden in een Voodoo pop om pijn te veroorzaken is niet juist. Een vrouw speldt haar voodoo pop aan haar bed om haar man terug te laten komen naar het bed om haar te bevredigen, lief te hebben en te troosten. Speld je voodoo pop op de plaats waar zijn kussen naast het jouwe komt. Wanneer je in bed gaat liggen, praat dan tegen de pop zoals je tegen hem zou praten. Je overleden man zal je psychisch horen en van je verlangen genieten, hoe groot de afstand tussen jullie twee ook is. Niets zal hem meer inspireren om van gedachten te veranderen dan het kussengesprek dat je deelt met de pop die naar zijn evenbeeld is gemaakt.

Hoewel al deze spreuken verleidelijk zijn om te gebruiken, moet je veilig zijn als het op voodoo krachten aankomt. Om meer te weten te komen over hoe je veilig liefdesspreuken kunt uitspreken, praat je vandaag nog met een helderziende of een liefdesexpert op Keen.com.

Gerelateerde artikelen