Informatie nodig of uw partner of relatie?

Poker tactieken om een man te landen

Wanneer je een relatie begint met een man, wordt er veel spanning veroorzaakt door het hopen op een goede afloop. Je hoofd kan gevuld zijn met veel vragen die gewoon niet gesteld mogen worden, omdat ze te veel onthullen over wat je denkt en hoe je je voelt.

Liefde kan veel lijken op het pokerspel. Beschouw de jackpot van fiches als de man met wie je een partner wilt worden. Er zijn andere meisjes die strijden om die jackpot. Maar alleen omdat zij geïnteresseerd zijn, is dat nog geen reden om je kaarten te laten vallen en weg te lopen van een potentiële overwinning.

Bekijk je pogingen om een man aan de haak te slaan als een pokerspel en kijk naar de vrouwen die om hem heen cirkelen als je tegenstanders. Ben jij zijn type en weet je dat je aan een aantal van zijn kwalificaties voldoet? Dit is alsof je een sterke hand gedeeld krijgt. Maar in de liefde, net als bij poker, is de sterkste hand een voordeel, maar geen garantie om te winnen tegen een meer vaardige speler. Het meisje dat eruit ziet alsof ze geen kans maakt om ooit een geweldige vent aan de haak te slaan, kan (en doet dat ook vaak) er uiteindelijk met hem vandoor gaan. Ze doet dit door het op sommige momenten in het spel rustig aan te doen en op andere momenten risico's te nemen. Net als een pokerprof kan het bestuderen van haar tegenstanders in de strijd om zijn affecties haar niet alleen vertellen wat haar kansen zijn, maar ook wanneer ze haar zet moet doen.

Keeping a Poker Face

Iedere vrouw weet dat zelfs als we down en out zijn in de liefde, het ventileren ervan in privé moet gebeuren met een vertrouwelinge. Ongedeerd lijken door afwijzing en onaangedaan door de overwinningen van onze rivalen - dit is een strategie aan de kaarttafel -... Wanneer je een verliezende hand gedeeld krijgt, geef dan nooit een indicatie dat je lijdt of zwak bent. Uw sterkste rivalen kunnen vroegtijdig opgeven als u onaangedaan lijkt door wat er is gedeeld.

Herken de tells van uw tegenstander

In poker geven tegenstanders vaak onbewust signalen af aan de ervaren kaartspeler. Dit wordt een "tell" genoemd en de vaardigheid om tells van je tegenstander te herkennen is wat professionele spelers onderscheidt van hobbyisten. Als je serieus bent over een man, kijk dan uit voor de meest terloopse opmerking van een vrouw die misschien ook achter hem aan zit. Een pro pokerspeler merkt een tegenstander op die te lang naar zijn stapel fiches kijkt en weet dat er misschien een riskante zet aan zit te komen. Als je merkt dat zij tijd maakt om bij hem in de buurt te zijn, kan deze tell je in actie zetten om een manier te vinden om hem af te leiden van de plek waarvan zij denkt dat hij die bezoekt. De kleinste gedragsinformatie over je tegenstander kan je een groot voordeel geven in het pokerspel en het spel van de liefde.

Waarschuw voor achtervolgen

In poker blijven sommige mensen te lang in de hand. Wanneer de kaarten worden gedeeld, kunnen we ons voorstellen dat de perfecte hand later in het spel wordt gevormd. Vaak is een speler aan het overcompenseren voor een zwakke hand door zich mogelijkheden van een winnaar voor te stellen die statistisch gezien vrij zeldzaam zijn. Naarmate de hand vordert, kan het lijken alsof we dichter bij een winnende hand komen. Het "najagen" van zo'n hand vereist het geleidelijk inzetten van meer en meer van onze fiches op onze interne illusie van wat in werkelijkheid een kleine kans is. Wanneer de hand voorbij is en iedereen zijn kaarten laat zien, blijft de persoon die een "long shot" najoeg achter en ziet al zijn dromen en inspanningen wegglijden aan de overkant van de tafel met een speler die een betere hand had, met een lagere inzet. In het spel der liefde maken veel vrouwen zich illusies over de mogelijkheden die ze hebben met bepaalde "droomvangers". Als hij een dokter of zakenman is en naar je lacht, klinkt het feit dat jullie uit verschillende werelden komen misschien romantisch in een film. Om dezelfde resultaten te verwachten buiten de bioscoop in de echte wereld is misleidend. Het is gevaarlijk om je emotionele energie te investeren in het proberen te veroveren van een man die buiten je bereik ligt, want als je na vele maanden of jaren "achtervolgen" niets overhoudt, kun je er kapot van zijn en verbitterd. Een royal flush nastreven met twee kaarten en een gebed werkt bijna nooit in poker, en nog minder vaak in de liefde.

Bluffen

Wanneer je niet de beste hand hebt in poker, kun je nog steeds winnen. Je kunt inzetten alsof je een sterke set kaarten hebt en hopen dat je tegenstander haar kaarten foldt en wegloopt van de pot met fiches in het midden van de tafel. Misschien heeft ze een tell die je kunt zien, die je laat weten dat ze niet al te toegewijd is aan haar kaarten. Misschien realiseer je je dat ze aan het "jagen" is en haar droom zal uitstellen wanneer je met vertrouwen inzet. Wanneer je een passiepartner najaagt, moet je begrijpen dat hij zijn opties aan het afwegen is om te zien hoe ze zijn leven aanvullen. Bluffen kan inhouden dat je de nadruk legt op die delen van jezelf die het meest accentueren wie hij is en verwijzingen weglaat naar de dingen over jou die niet belangrijk zijn voor de taak bij de hand: zijn aandacht krijgen, gevolgd door zijn commitment.

Ga All-in

Er komt een moment in sommige flirt dat je je realiseert dat het tijd is om je zet te doen. Bij poker komt er een moment dat je te veel fiches hebt ingezet of een beetje bang bent voor de kracht van de kaarten van je tegenstander. Je wilt niet opgeven, maar je wilt ook niet dat je tegenstander in de hand blijft, en dus ga je "all-in". Wat dit betekent is dat je al je chips inzet in de hoop dat je tegenstander ofwel zijn kaarten foldt of eindigt met een zwakkere hand dan jij. In het spel van de liefde, komt er een moment dat je misschien een dramatische aanval moet doen op de man van je dromen. All-in gaan (let op: het is "all-in gaan", niet "all the way gaan") kan riskant zijn; als je tegenstander denkt dat haar kansen om hem te krijgen sterk zijn zal ze net zo stoutmoedig haar slag slaan als jij dat deed. Maar de aanblik van jou in zijn armen kan haar beleefd haar kaarten laten vouwen en op zoek gaan naar iemand anders, zodat jullie twee alleen kunnen genieten van de jackpot van een nieuwe relatie.

Gerelateerde artikelen