Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe hem trouw te houden

Iedere man heeft behoeften; zowel emotioneel als fysiek. Wanneer niet aan deze behoeften wordt voldaan, gaan mannen op zoek naar een manier om ze te vervullen. Het kan een behoefte zijn aan respect, genegenheid, geluk of intimiteit die een man ertoe brengt vreemd te gaan. Het kan ook iets zijn waar hij het nooit over heeft gehad. Gelukkig hoeft niet iedere vrouw zich zorgen te maken over de mogelijkheid van vreemdgaan in haar relatie. Vriendjes en echtgenoten dwalen af als ze zich niet voldaan voelen, dus om je man trouw te blijven moet je gewoon zijn emotionele behoeften in gedachten houden.

  • Blijf lief Zelfs als een man weet hoeveel je van hem houdt, moet hij er af en toe aan herinnerd worden. Vertel hem elke dag dat je om hem geeft (alsof je het meent). Zorg ervoor dat je je genegenheid zowel met je woorden als met je daden overbrengt. Laat boosheid of frustratie je niet overheersen. Relatiestress kan een zware tol eisen van koppels, dus jij en je partner kunnen afstandelijker worden, maar dat mag jullie er niet van weerhouden om vaak te knuffelen en "Ik hou van je" te zeggen. Hoe uitdagend het leven ook wordt, onthoud nooit genegenheid. Het is makkelijk om mannen de baas te spelen of tegen ze te praten alsof ze kinderen zijn. Een groot aantal van hen heeft immers een ernstig volwassenheidsprobleem. Om het nog erger te maken, nadat mannen maken zoveel fouten, dat vrouwen vaak het gevoel hebben dat ze de controle in hun relatie kwijt zijn. Op dat moment moet er absoluut iets gebeuren. Het is gemakkelijk om respect te verliezen en gemeen te worden in plaats van het probleem op te lossen. Vaker wel dan niet weet de man al wat hij fout heeft gedaan, en hij voelt zich waarschijnlijk schuldig. Dat is geen excuus om hem als een 4-jarige te behandelen. Als hij een grote fout heeft gemaakt, concentreer je dan op de reden waarom je van hem houdt.

  • Geef hem de ruimte Iedere man heeft tijd nodig om van zijn hobby's te genieten, met vrienden om te gaan en zijn eigen ding te doen - wat dat ook moge zijn. Als je al je vrije tijd met je vriend of echtgenoot doorbrengt, zal hij zich verstikt voelen. Je zou hem zelfs zo erg kunnen irriteren dat hij overweegt te vertrekken. Laat jaloezie of onzekerheid een succesvolle relatie niet in de weg staan. Geef de man wat tijd voor zichzelf! Deze tip is eigenlijk een twee-voor-één bonus, want je krijgt de kans om ook tijd aan jezelf te besteden. Als je al je vrije tijd besteedde aan het zoeken naar liefde (ook wel daten genoemd) voor je huidige relatie, is dat prima, maar nu is het tijd om een hobby te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld gaan schrijven, kickboksen, fotograferen, reizen of theater spelen.

  • Houd hem op de been Laat kleine briefjes of sexy berichtjes voor hem achter en verras hem zo nu en dan. Zodra je routine saai wordt, zal je man kan op zoek gaan naar "spice" met een andere vrouw. Maar als je het thuis interessant houdt, zal hij geen reden hebben om af te dwalen. Hou hem bezig! Naast de kleine dingen die je kunt doen, waarom zou je niet samen nieuwe dingen proberen? Het maakt niet uit of je een dansles neemt, een boekenclub begint, of gaat parachutespringen. Zorg er gewoon voor dat jullie je samen levendig en gelukkig voelen. Zelfs een timeshare-bijeenkomst kan een interessante ervaring zijn op de juiste plaats en tijd.

  • Daag hem uit Zeker als het op seks aankomt, zal een man zich snel vervelen als hij krijgt wat hij wil en wanneer hij het wil. Mannen houden van de spanning van het achtervolgen. Als mannen eindelijk iets krijgen waar ze al een hele tijd naar op zoek zijn, geeft dat ze een voldaan gevoel. Dat komt omdat al hun harde werk eindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Om hem te plagen zonder echt een "plager" te zijn, denk aan de wildste fantasie van je man. Vervul die dan - maar alleen als jij het goed vindt en maar één of twee keer per jaar. Hoe vaak hij ook smeekt en smeekt, geef niet toe. Zijn vieze gedachten zullen altijd bij jou zijn. En nog beter, hij zal je een wederdienst willen bewijzen.

  • Verzorg jezelf Tijdens het daten hebben mensen de neiging om zichzelf veel beter te verzorgen dan vijf jaar na hun relatie. Dit kan te maken hebben met werk, stress, luiheid, of de wetenschap dat hun partner zal van hen houden, hoe onverzorgd ze er ook uitzien. Wat de reden ook is, vrouwen scheren zich vaak niet meer zo vaak, houden hun adem steeds fris, doen hun haar niet meer, en kleden zich niet meer zoals ze eerst deden - en dat is begrijpelijk. Het is een hoop werk! Hoewel je er niet elke dag fantastisch uit hoeft te zien, moet je toch proberen te doen wat je kunt wanneer je tijd hebt. Met mooi haar en gladde benen kom je een heel eind. En als je er goed uitziet, voel je je ook goed over jezelf.

  • Leer meer over je vriendjes voordat je serieus wordt Vraag ze naar hun mening over ontrouw en kijk of ze een geschiedenis van vreemdgaan hebben. Als je gevoel je zegt dat een man oneerlijk is, let dan goed op tekenen van vreemdgaan. Vrouwelijke intuïtie is niets om te negeren. Sommige mannen zijn gewoon niet volwassen genoeg om trouw te blijven. Sommigen zullen nooit het trouwe type zijn, hoe lang je ook wacht tot ze emotioneel gegroeid zijn. Je zou de mooiste, rijkste, meest hilarische vrouw op aarde kunnen zijn, en deze mannen zouden je nog steeds bedriegen. Bescherm je hart zodat je het niet aan de verkeerde man geeft.

  • Bel een helderziende voor een helderziende reading Elke man heeft zijn eigen communicatiestijl en unieke behoeften. Of je nu net een geweldige man hebt ontmoet of al meer dan tien jaar getrouwd bent, een helderziende kan je helpen om problemen in je relatie. Een paragnost kan u ook helpen uw man trouw te houden. Je zou zelfs in staat kunnen zijn om een bedrieger terug te brengen naar monogamie! Helderziende inzichten doen wonderen voor relaties. Misschien kom je achter de geheime verlangens van je partner; dan kun je die bij gelegenheid vervullen. Misschien leer je hoe je als stel effectiever kunt communiceren. Er kunnen heel wat goede verrassingen voor u in petto zijn.

Wat uw helderziende ook ziet tijdens uw gesprek, de ervaring moet u helpen uw relatie te verbeteren. Het vinden van liefde is moeilijk en tijdrovend. Gelukkig kan het raadplegen van een helderziende het gemakkelijker maken om de liefde die u hebt gevonden vast te houden.

Gerelateerde artikelen