Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende hulp bij relatie problemen

Weet je nog dat je vlinders in je buik kreeg bij de gedachte alleen al dat je bij een bepaald persoon in de buurt was? Je was plots buiten adem en je hartslag bonkte in een wellustige cadans van verlangen. Je communicatie was gereduceerd tot kleine flarden stotteren en je woordenschat bestond uit sappige, vertederende uitdrukkingen. Met andere woorden, de mollige kleine Cupido schoot zijn scharlakenrode pijl recht in je hart.

Ah, maar dat was toen en dit is nu, en je vraagt je af of je de pijl terug moet gooien naar die dikke kleine gevleugelde onruststoker. Die vlinders hebben je maag zuur gemaakt; je ademnood geeft je een verstikkend gevoel; en nu is de communicatie tussen jullie geëscaleerd tot schreeuwpartijen, beledigingen en beschuldigingen. Is de liefde op de loop? Misschien hebben jullie hulp nodig om alles op een rijtje te zetten.

Helpt relatietherapie?

Misschien. Maar alle hulp in de wereld zal een tot mislukken gedoemde relatie niet redden. Sommige relaties zijn bedoeld om te mislukken als een middel om de ziel verder te brengen op haar menselijke reis. Voordat je in een relatietherapie stapt, moet je eerst wat spiritueel onderzoek doen en proberen te ontdekken wie je bent als individu. Je moet je opnieuw verbinden met je spirituele zelf en leer wat uw motivaties en verwachtingen zijn - individueel en binnen een relatie.

Een helderziende raadplegen voor advies

Er zijn vele redenen om een helderziende te raadplegen, maar het vaakst wordt een helderziende gevraagd over kwesties die met relaties te maken hebben. Iedereen wil in wezen dezelfde dingen weten: Waar vind ik liefde? Hoe houd ik de liefde vast? Moet ik in deze relatie blijven of moet ik gaan? Gaat mijn partner vreemd? Zit een blijvende liefde in de kaarten voor mij?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar de antwoorden zijn niet eenvoudig. Het vinden van een liefde die een leven lang duurt, hangt van veel factoren af - sommige spiritueel, sommige karmisch en sommige gebaseerd op vrije wil. Een liefdesrelatie is complex. Als er sprake is van enige intensiteit, dan is het zeker dat er een spirituele connectie is die de relatie tot stand heeft gebracht; maar of het een levenslange relatie is of eentje die bedoeld was als een levensles op het pad van ieders reis, is de vraag die moet worden beantwoord.

Wat kan een helderziende ons vertellen dat we nog niet weten?

Niets. Jullie weten allebei al in je spirituele zelf wat de uitkomst zal zijn; jullie hebben tenslotte het script voor jullie leven al geschreven voordat jullie werden geboren. Maar tegen de tijd dat je relatie verzuurd is tot het punt dat je overweegt de handdoek in de ring te gooien, is de kans groot dat je te emotioneel betrokken bent bij je eigen ego's en niet luistert naar je eigen onderbuikgevoelens (communicatie van je hogere zelf) of naar elkaar. Een getrainde helderziende is een objectief derde paar oren (en/of een verbale scheidsrechter).

Een helderziende is een onbevooroordeelde derde partij die toegang heeft tot spirituele informatie die jullie misschien blokkeren. Het uitzoeken van de redenen waarom jullie bij elkaar zijn gekomen, en het evalueren van de redenen waarom Cupido's pijl een giftige punt had, vergt meer dan een herhaling van het drama. Het vereist kennis en leiding van je hogere bron - een spirituele evaluatie van beide betrokkenen. Een helderziende raadplegen voor een grondige evaluatie van je spirituele levensdoel is de eerste stap om te beslissen of je het al dan niet voor gezien houdt.

Hoe kan een helderziende onze toekomst bepalen?

Niemand anders dan jijzelf kan over je toekomst beslissen. Je bent geboren met het onvervreemdbare spirituele recht op een vrije wil. Maar een helderziende kan uw levensloop in kaart brengen en/of uw spirituele adviseurs channelen om u te helpen bepalen welk effect bepaalde acties kunnen hebben op het levenspad dat u voor uzelf hebt gekozen. U stelt uw levensloop in uitdagingen voordat je geboren werd, bracht de mogelijke verliezen en beloningen in kaart, selecteerde de mensen die je zouden helpen om je spirituele doelen te bereiken, en stippelde intuïtieve routekaarten uit om je te helpen leiden. Maar toen je op Aarde incarneerde, was al die kennis voor je verborgen. Waarom?

Wordt onze spirituele groei niet geschaad als we een helderziende vragen om het uit te leggen?

Nee. Herinner je je die kleine routekaartjes nog? We hebben allemaal herinneringen nodig - zachte duwtjes in de rug van waar we naar toe moeten. Beschouw een helderziende als een wegenkaart; alleen omdat je uiteindelijke doel kan zijn om een bestemming te bereiken die honderden kilometers verderop ligt, verandert het krijgen van een kaart of iemand die je de weg wijst niets aan de ervaringen die je onderweg zult opdoen. Noch beïnvloedt het je reacties op die ervaringen. Het vertelt je alleen dit is waar je bent, dit is waar je naar toe gaat. Vergeet niet dat het je doel is om vanaf je startpunt "A" je aangewezen punt "B" te bereiken. Als je op punt "C" komt, ben je niet waar je hoort te zijn, heb je niet de ervaringen die je hoort te hebben. Vasthouden aan een relatie die niet langer bevredigend is kan een karmische schuld plaatsen op

Wat als we het niet eens kunnen worden over het raadplegen van een helderziende?

Dat hoeft ook niet. Onthoud: je bent alleen in dit leven gekomen en je reis is je eigen reis. Ook al heb je een levenspartner, die partner is geen deel van je ziel. Je ziel is van jou; ze beantwoordt aan niemand anders dan zichzelf. Als je partner geen hulp wil zoeken, of dat nu relatietherapie is of het raadplegen van een helderziende, dan is dat irrelevant in het grote plan van je spirituele groei. Je kunt nog steeds een helderziende raadplegen en je eigen spirituele raad zoeken.

Weten dat je op de juiste weg bent, kan je reis alleen maar verbeteren.

Gerelateerde artikelen