Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uranus in ram

Verschrikkelijk nieuws en plotselinge verrassingen worden vaak veroorzaakt door de invloed van de planeet Uranus. In tegenstelling tot de andere planeten die om een polaire as draaien, lijkt Uranus te draaien als een bal die naar ons toe rolt. Zijn as bevindt zich slechts een paar duizend kilometer boven zijn eigen evenaar. Dit creëert de ontwrichtende energie van het zonnestelsel die de dingen zijwaarts doet draaien. Wanneer deze planeet zich ermee gaat bemoeien, moet u oppassen voor onverwachte gebeurtenissen.

Begrijp echter dat een chaotische wending van gebeurtenissen vaak iets geweldigs is. Het winnen van de loterij is een schokkende ontwikkeling! Liefde op het eerste gezicht verandert alles in uw wereld, maar dergelijke verstoringen worden niet als negatief beschouwd.

Verandering is alleen een probleem wanneer u zich tegen het onvermijdelijke verzet. Schokken ontstaan wanneer je de boodschappen hebt genegeerd die het universum je heeft gestuurd over verdergaan en evolueren.

De planeet Uranus staat ver van ons allemaal af. Hij doet er 84 jaar over om rond de zon te draaien. Wat hij mist in nabijheid, maakt hij goed in grootte. De energie van deze grote man kan je hele wereld in een dag veranderen. Door deze lange reis door de dierenriem blijft Uranus, als hij een teken binnengaat, daar een hele tijd.

Sinds eind 2003 stond de planeet Uranus in het dierenriemteken Vissen, maar eerder deze maand, op 11 maart 2011, is hij naar het dierenriemteken Ram gegaan. Terwijl de maan om de twee en een halve dag van teken verandert en Saturnus twee en een half jaar in een teken blijft, zal Uranus vanaf nu tot 2018 in Ram staan.

Lees hieronder wat je kunt verwachten van het onverwachte als de planeet Uranus de komende jaren de boel opschudt. Beter nu voorbereid dan later verrast

 • Ram

  Wanneer de planeet Uranus door jouw teken beweegt, zul je hebben meer energie om uit te gaan en dingen te doen dan ooit tevoren. Je kunt net zo goed de stekker uit de televisie trekken tot 2019, want de wereld om je heen wordt onvermijdelijk aantrekkelijk. Beantwoord de oproep en ontmoet het lot!

 • Stier

  Het vinden van je roeping is een levenslang proces geweest, omdat je passie voor de fijnere dingen in de wereld vaak botst met je praktische kant. Wanneer het echter tijd is om geld te verdienen, zal de planeet Uranus je nu inspireren om datgene te volgen wat je het meest pleziert.

 • Tweelingen

  Als je eraan dacht om met pensioen te gaan en het rustig aan te doen, zal het bezoek van de planeet Uranus aan de Ram dubbel schokkend zijn. De komende jaren zullen niet alleen een wervelwind van uitnodigingen voor feestjes zijn, maar vrienden zullen je ook om advies vragen over hoe je populairder kunt zijn.

 • kreeft

  Intense veranderingen in je carrière kunnen de komende jaren als een grote schok komen. Comfort en veiligheid zijn je prioriteiten geweest, en dus moet je een plan klaar hebben liggen als het erom gaat een nieuwe professionele richting in te slaan. De liefde is uw verlangens gunstig gezind.

 • Leeuw

  Er is een drang in ons allen om vooruit te komen, te zoeken, te zegevieren. Het gevoel dat je hebt, zal niet verdwijnen totdat je datgene nastreeft waarvoor je op aarde werd gezet om te zijn. Misschien moet je verhuizen, want de planeet Uranus begunstigt je in een nieuwe omgeving.

 • Maagd

  Terwijl je je organiseert en vooruit gaat, begrijp dan dat groei kan komen van een investeerder. Deelt iemand uw visie? Kun je een plan maken waarin je het potentieel uitlegt dat alleen jij kunt manifesteren? Kunt u anderen overtuigen van uw grootsheid?"

 • Weegschaal

  Er zal zich snel een elektrisch partnerschap vormen dat u naar plaatsen brengt die u zich ooit slechts kon voorstellen. Krijg de overhand in Houd deze persoon bezig en jullie twee zullen op weg zijn naar veel succes. Geniet van een paar jaar van grote publiciteit die voor u ligt.

 • Schorpioen

  Dit is de beste tijd van uw leven om uw naam en reputatie gevestigd te krijgen. Hard werk en toewijding versterken uw potentieel op succes. Je stabiliteit in de komende jaren zal als geld op de bank zijn, omdat mensen op je vindingrijkheid gaan vertrouwen.

 • Boogschutter

  Romantiek die met geen ander te vergelijken is, zal de komende jaren in en rond je wereld zijn. Als je van het artistieke soort bent, zal dit de meest inspirerende tijd van je leven zijn. Liefde en de magie van creativiteit zijn overal.

 • Kapril

  Dit zal de tijd in uw leven zijn waarin u eigendom verwerft en uw huiselijk leven beheert op een manier die u zelf kiest. Het niveau van empowerment en zelfsturing in uw leven zijn in een enorme opleving. Doe er uw voordeel mee en kom vooruit.

 • Waterman

  Het oplossen van de spanningen uit het verleden zal eindelijk gemakkelijk zijn, want uw vaardigheid met woorden is nog nooit zo sterk geweest. Kijk of je kunt bouwen op relaties die zijn ontstaan door vertrouwen en die zijn verstevigd door goede daden. Een buurman en jij raken misschien meer betrokken dan je ooit had gedacht.

 • Vissen

  Je hebt het talent en de mogelijkheid om rijk te worden. Nu voorziet de dierenriem je van de magie. Je magnetische persoonlijkheid zal alles aantrekken, maar de komende jaren zal het geluk je als nooit tevoren toevallen. Spring op kansen als ze zich voordoen.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld