Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maansverduistering in boogschutter

Er is een krachtige Maansverduistering in Boogschutter, dus wees voorbereid op reizen, studie en een overvloedig leven!

Een maansverduistering vindt plaats wanneer de Zon, Aarde en Maan op één lijn staan met elkaar, waardoor een sandwich van de Aarde ontstaat. Een maansverduistering kan alleen plaatsvinden ten tijde van de Volle Maan, wanneer een schaduw van de Aarde op de Maan wordt geworpen, waardoor deze wordt verduisterd.

Astrologisch gezien kan een maansverduistering van invloed zijn op onze emotionele toestand en vaak van invloed zijn op relaties met anderen. De manier waarop u op crisissituaties reageert, moet misschien worden aangepast als de omstandigheden een nieuwe aanpak rechtvaardigen. U kunt zich tijdens een maansverduistering gedesoriënteerd, opgewonden of emotioneel opgewonden voelen.

Tijdens de Volle Maan van de Boogschutter Maansverduistering bent u waarschijnlijk in een vrolijke stemming die u het gevoel geeft echt te leven. Recente stappen die je hebt ondernomen om je leven wat meer pit te geven, werken. Niet langer geplaagd door gevoelens van verveling, bent u meer in staat om te genieten van het opstaan wanneer de belofte van een leuke dag voor u ligt. Geef uzelf een schouderklopje omdat u de leiding over uw eigen welzijn hebt genomen.

Een reis die u hebt gepland komt er nu misschien aan, of u bent misschien aangenaam verrast over hoe goed u nieuwe dingen. Je opgewekte humeur zal ook door anderen niet onopgemerkt blijven. Breng tijd door met een groep vrienden om te doen wat u het leukst vindt: Er valt veel plezier te beleven. U kunt zich zonder bijzondere reden gelukkig voelen, dus impulsen kunnen de overhand hebben. Uw positieve houding wekt goodwill op bij anderen. Zelfs doemdenkers en somberaars kunnen u niet klein krijgen! De dagen zien er te helder en glorieus uit voor negatieve vibes.

Aanvaard zeker een uitnodiging voor een leuk evenement waar u anderen kunt ontmoeten. Door uw energieke aanwezigheid zullen mensen zich tot u aangetrokken voelen, een pluspunt voor degenen die nieuwe cijfers willen toevoegen aan dat kleine zwarte boekje. Pas alleen op voor de neiging om uw toehoorders de oren van het hoofd te kletsen of om in uw hoofd te blijven hangen, onwetend van subtiele hints om u heen. Als de maan begint te schemeren, kun je misschien wat rustiger aan doen met de zware trainingen.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld