Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Gelukkige lente equinox

Het Astrologisch Nieuwjaar en de Lente-equinox vinden elk jaar plaats rond 21 maart, wanneer de zon het kardinale teken Ram binnengaat en het lenteseizoen officieel begint op het Noordelijk Halfrond. De zon komt op in het oosten en gaat onder in het westen, waar je ook bent op deze planeet. De dagen en nachten zijn bijna gelijk.

Vakanties in deze tijd, zoals Pasen en Beltane, hebben meestal te maken met vruchtbaarheid en de hoop op succesvolle oogsten op het veld. De lente wordt geassocieerd met ontluikende seksualiteit. In het lied suggereert de lente het meisje of de jongen als ze volwassen worden. Het leven biedt vele mogelijkheden die nog moeten worden verkend. Alles is fris, nieuw en opwindend.

De lente-equinox is ook een tussenperiode die ideaal is om schoon te maken, vandaar de uitdrukking 'voorjaarsschoonmaak'. Door de stijgende temperaturen is het niet langer nodig om binnen te zitten vanwege het koude weer, maar is er meer vrijheid buitenshuis. Maar de buien in april verhinderen meestal dat u volop van de buitenlucht kunt genieten, dus is het nuttiger om nu activiteiten te ondernemen die later, als het weer warmer wordt, tijd voor u vrijmaken. Plant zaadjes rond uw huis die in de komende maanden tot bloei zullen komen. De tekenen van leven die zich net beginnen af te tekenen kunnen voor een optimistische stemming zorgen. Wanneer de Zon eindelijk langer tevoorschijn komt, zult u veel meer lichamen naar buiten zien komen om te spelen.

Met De zon die tot 19 april door de Ram beweegt, kan je een verhoogde golf van passie, vitaliteit en moed geven. Ram is het eerste teken van de dierenriem - de vuurstarter en pionier die moedig nieuw terrein betreedt.

De Ramzon stimuleert je leiderschapspotentieel en inspireert tot een nieuw begin. Neem het risico om er halsoverkop in te springen en vertrouw op je opwinding om je te laten leiden. Je hebt misschien niet veel energie om alles wat je bent begonnen ook daadwerkelijk uit te voeren, maar daar kun je je later zorgen over maken!

Als je je vast voelt zitten, kan de Zon in Ram je een duwtje in de rug geven om door de weerstand heen te breken en het gewoon te doen. Wacht niet tot je het perfecte plan hebt - in het begin zijn er altijd veel onbekende factoren. Neem gewoon de eerste stap en vertrouw erop dat de volgende stap op het juiste moment duidelijk zal worden.

Waak uit voor de schaduw van de Ram - ongeduld, woede en egoïsme. Als de zon in Ram staat, zijn de gemoederen vaak verhit en moet u misschien een beetje tactvol zijn en rekening houden met de gevoelens van anderen. Lichaamsbeweging kan helpen om overtollige stoom af te blazen. En als u in vorm wilt komen, is dit het perfecte moment!

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld