Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Your hot summer fling

Van 18 tot 31 augustus harmoniseert Mars in Kreeft met Jupiter in Stier, wat je helpt om een diepe en toegewijde geliefde aan te trekken.

Op 18 augustus harmoniseren twee planeten op een manier die je helpt om een partner aan te trekken. Als je in een dipje zit in de zomer en je afvraagt waar de liefde blijft, dan is de intens positieve planetaire energie die uit deze komende samenstand voortkomt goed nieuws voor je. Er zijn geen wegversperringen om een zielsverwant aan te trekken en te houden als je op of rond 18 augustus een moedig streven naar passie onderneemt.

Mars en Jupiter kunnen twee keer per jaar op deze manier harmoniƫren, maar op 18 augustus vormen ze het eerste sextiel van Mars in Kreeft en Jupiter in Stier sinds september 1964!

Wat betekent dit nu allemaal?

Wanneer Mars en Jupiter een astrologisch sextiel vormen van Krab naar Stier, zullen de acties die je onderneemt worden beloond met een vaste verbintenis. Gewapend met deze kennis wordt uw zoektocht naar een zielsverwant urgenter, terwijl uw zelfvertrouwen een hoogtepunt bereikt. Er is een beperkt venster waarin de invloed van deze twee planeten in deze twee tekens je acties ten goede zal komen. Maar de kracht van wat je op je plaats zet zal zo groot zijn dat succes bijna gegarandeerd is.

Lees hieronder voor jouw sterrenbeeld om te begrijpen hoe je de energie van deze opwindende planetaire combinatie van 18 augustus het beste kunt gebruiken. De effecten zullen tot eind augustus aanhouden, dus doe je zet tussen nu en de 31e voor het beste resultaat.

 • Ram Maart 21 - April 19

  Nodig hem uit om te praten over de aandelenmarkt of investeren in goud. Als hij jou en je huis leuk vindt, ben je binnen!

 • Stier april 20 - mei 20

  Volg de roddels uit de buurt naar de locatie van de meest beschikbare man. Zijn beste vriend kan een goed back-up plan zijn.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Spendeer een beetje extra om er op je best uit te zien en zijn liefde voor schoonheid zal hem in je armen drijven. Flirten levert je extra punten op.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Mars in jouw sterrenbeeld heeft je al op de jacht. Blijf je richten op de beste kandidaat voor de lange termijn, hoe graag je ze ook allemaal wilt.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Een van je helden zal je in contact brengen met een geweldige mogelijke love interest. Zal hij een gretige minnaar zijn? Kun je het uit hem krijgen?

 • Maagd August 23 - September 22

  Ga naar het feestcircuit, concerten en kunstevenementen. Zoek hem op om naam te maken en misschien maakt hij van jouw naam wel zijn favoriete tatoeage.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Het kan een beetje een chaos zijn rond jullie afspraakjes. De actie zal elektrisch zijn, zelfs als de plannen worden onderbroken met betere opties.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Jullie zouden elkaars zinnen kunnen afmaken na slechts een paar afspraakjes. Een soulmate is echter meer dan woorden. Beoordeel hem nauwgezet op zijn daden.

 • Zagschutter november 22 - december 21

  De passie kon niet Het kan heter worden tussen jullie twee, maar jullie schema's klikken misschien pas eind augustus. Werk nu om de magie voor de herfst levend te houden.

 • Kapril December 22 - Januari 19

  Daag hem uit voor een debat over zijn favoriete onderwerp, speel hard to get maar ga niet te ver weg. Je zult een magneet voor hem worden.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Je zult een georganiseerde reisroute ter sprake willen brengen als een manier om hem binnen te halen. Kom hem halverwege tegemoet als hij verdwaalt in je doolhof.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Als je het onderwerp verlegt naar de muziek waar hij van houdt of naar zijn favoriete schrijver, weet je meteen of jullie twee voorbestemd zijn voor de liefde.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld