Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tips voor gewichtsverlies

Serieus om kilo's kwijt te raken? Elk teken van de dierenriem heeft bepaalde persoonlijkheidskenmerken waardoor sommige aanpakken gemakkelijker zijn en dus meer kans op slagen hebben. Zoals bij alle diëten zijn ijver en gezond verstand nodig om je levensstijl te veranderen. De twee belangrijkste dingen om je dieet vol te houden zijn gezonde gewoontes en vastberadenheid.

Lees hieronder wat het beste werkt voor jouw zonneteken.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Aan lichaamsbeweging doen is de naam van het spel voor jou. Zelfs als snoeprepen je favoriete maaltijdkeuze zijn, houdt dat je niet tegen als je een marathon wilt lopen. Rammen moeten voortdurend in beweging zijn en veel energie overhouden, dus niemand heeft meer baat bij lichaamsbeweging dan de Ram van de dierenriem.

 • Stier april 20 - mei 20

  De stier heeft een tegenstrijdige gevoeligheid als het op diëten aankomt. Tegenover jouw liefde voor zinnelijke genoegens (eten!) staat een praktisch inzicht in de realiteit van het leven. Daarom werken de nieuwste dieettrends vaak zo goed voor u. Het is belangrijk dat wanneer je je stort op een nieuwe eetgewoonte, je dit kunt onderbouwen met onderzoek.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Het leukste aan Tweelingen zijn, is dat je in twee mentale toestanden verkeert. Zelfs als je kilo's aankomt, behoud je het zelfbeeld van een magere jij en houd je dat ideaal altijd binnen handbereik. Als iemand die onder het teken van de Tweeling is geboren een paar kilo's wil kwijtraken voor een belangrijke afspraak, kunnen drastische maatregelen worden genomen, zoals vasten of intense reiniging. Dit kan het gewenste effect hebben, maar het is veel gezonder om vooruit te plannen en de tijd te nemen.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Voedingsdiëten die de nadruk leggen op natuurlijke remedies werken het best voor de Krab. Sapvasten en rauwkost helpen je beter af te slanken dan de meeste andere tekens, omdat je van nature vertrouwt op de meest elementaire elementen, en de bouwstenen van alle voeding zijn een geweldige plek om te beginnen.

 • Leeuw juli 23 - augustus 22

  Leeuwen houden van het drama en de aandacht die gepaard gaan met het starten van diëten en het ad nauseum bespreken ervan. Praten over diëten is voor ons allemaal een manier om over onszelf te praten. En om de lat nog hoger te leggen, zullen de Leeuwtjes zich graag aan allerlei medische procedures onderwerpen om de meest dramatische aanpak en de beste verhalen te kunnen vertellen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Details fascineren de Maagd, dus calorieën tellen en porties onder controle houden doen wonderen. Omdat geen enkel teken van de dierenriem zo houdt van de kleinste details van een systeem als een Maagd, krijg je betere resultaten met een specifiek, werkbaar afslanksysteem of een formeel programma. Als je partner ook samen met jou op dieet wil, inspireert de steun je om gewichtsverlies als een teamproject aan te pakken.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Wanneer de weegschaal doorslaat in de richting van zwaar, kan ze ook weer doorslaan naar een gelukkige middenweg. En toch zal het optimale gewicht misschien nooit precies worden bereikt. Weegschaal is het teken dat meer dan wie ook aan jojo-diëten doet. Het gaat erom één of twee keer in die ene spijkerbroek te komen voordat de koekjesbui begint. Een blik van afkeuring van je partner (twee maanden en tien kilo later zal de jojo weer naar beneden sturen.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Niemand diët zo buitensporig als de dames van Schorpioen. Ze kan plezier voor een doel tegenhouden en zich tegelijkertijd overgeven aan al die slechte gewoontes om de honger te stillen. Overmatig gebruik van cafeïne en tabak is een gebruikelijke tactiek voor dit donkere en avontuurlijke kind van de dierenriem. Als je merkt dat je aan het vasten bent voor een weekendje clubbing, probeer dan op zijn minst doordeweeks goed voor jezelf te zorgen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Sagittarians volgen een dieet door plezier te maken. Je kunt gaan dansen en je helemaal uitleven zonder te beseffen dat je net een aerobic-marathon hebt volbracht. Afvallen lukt je het best door je te amuseren. Als je op een feestje met vrienden barkeeper speelt en daarna de aangewezen chauffeur bent, blijf je kilo's kwijt.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Het ontwikkelen van een systeem en het toewerken naar een vast doel met een deadline en einddatum lijkt sommigen benauwend, maar voor de Steenbok zijn strenge beperkingen juist een manier om zich duidelijk te concentreren op het doel dat hij voor ogen heeft. Als je een marathon wilt lopen, er goed uit wilt zien op een schoolreünie of degene wilt zijn waar ze het over hebben op de bruiloft van een vriend over zes maanden, zul je het gewicht verliezen dat je wilt.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Groepsactiviteiten zijn jouw sterkste kant. Waterman is Gezegend met een voorliefde voor mensen en mensen, dus een cursus of ander systeem waarbij je aan andere mensen vertelt hoe je de strijd tegen de bult voert, zal je karaktersterkten versterken en je naar de grootte brengen die je wilt.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  Tijdens het diëten wil de Vissen er graag even tussenuit. Een reinigingskuur of een retraite voor gewichtsverlies is de perfecte plek om je doel te bereiken. Jezelf inperken, rituelen instellen en routines bepalen werkt het beste. Ga er even tussenuit en ga aan de slag.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld