Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 2 oktober liefdesvoorspelling

Oktober 3 tot 9: The Storm Before The Calm

Op maandag 3 oktober stuurt een zeer intense astrologische interactie veel energie naar ons allen op de planeet Aarde. Er is sprake van planetaire spanning in het donker van de vroege ochtend van maandag. Deze spanning is tussen Mars, de planeet van actie, en Jupiter, de planeet van expansie. Dit zet de week in vuur en vlam en zorgt voor een wilde maandag, dinsdag en woensdag.

Donderdagmiddag zal beslist milder zijn als Mercurius, de plant van communicatie, samenkomt met Saturnus, de planeet van beperkingen. Deze hemelse fusie kalmeert de dingen en voegt een herinnering toe om serieus te zijn over alle projecten waar u aan werkt.

Het weekend behoudt veel van deze kalmte, maar gevoelens van liefde en genegenheid gaan door een proces van dromerig worden en dan serieus. Op vrijdag harmoniseert Venus, de planeet van de liefde, met Neptunus, de planeet van de illusie. Deze vereniging zorgt voor puur plezier om het weekend mee te beginnen, maar wanneer Venus dan zaterdagavond laat naar het dierenriemteken Schorpioen beweegt, zou al die romantiek de vorm van een vastere verbintenis kunnen aannemen. Zondag zou daarom de meest stabiele dag van de maand tot nu toe kunnen zijn, als je weet waar je staat met de mensen in je leven die het dichtst bij je hart staan.

Lees hieronder voor jouw dierenriemteken om je voor te bereiden op de week

 • Ram March 21 - April 19

  De kwestie van je plaats in het universum en je lot kan deze week niet worden opgelost, hoe ongeduldig je ook bent voor aanwijzingen over zulke dringende zaken. Uw Mars heerser maakt de dingen zo hectisch dat wanneer u op donderdag stopt om op adem te komen, u misschien niet weet hoe u bent beland waar u bent beland.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Terwijl de wereld om u heen in rep en roer is over zaken die ver buiten ieders macht liggen, lijkt uw vermogen om rustig vooruit te komen en te krijgen wat u wilt, op schema te liggen. Houd uzelf niet voor de gek door te denken dat het mooie weekend het hoogtepunt is. U zult spoedig worden gevraagd om op een serieuze manier uw handtekening onder de stippellijn te zetten.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Uw lange strijd om vooruit te komen bereikt laat in de week zijn hoogtepunt. Donderdag geniet u van de smaak van de overwinning. Anderen zullen uw prestaties ook opmerken. Als de dingen niet zo perfect zijn als je dacht dat ze zouden zijn, is het misschien tijd om de mensen om je heen de ruimte te geven en de visie te delen.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Het vermijden van een verantwoordelijkheid zal vrij eenvoudig zijn in het begin van de week, aangezien iedereen om je heen ondergedompeld is in zijn of haar eigen drama en chaos. Tegen de In het weekend zal je gebrek aan inspanning worden gezien als een kalme en leidende kracht voor mensen die de weg moeten vinden.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  De Leeuw heeft een kans om bondgenoten te winnen in een gevecht. Uw natuurlijke leiderschap zal mensen aantrekken die in het begin van de week hun houvast hebben verloren. Als je midden in een verleidingspoging zit, doe het dan rustig aan tot donderdag en sla dan snel toe als het weekend begint.

 • Maagd August 23 - September 22

  Donderdag krijg je eindelijk die financiële beloning waar je zo naar verlangt. Als je een liefdesrelatie nastreeft, zul je voor eens en voor altijd ontdekken of de dingen die jij belangrijk vindt ook door deze persoon heilig worden gehouden. Het weekend zullen jullie tweeën elkaar omarmen in een gepassioneerde uitwisseling, maar het is bijna tijd om het grote gesprek te voeren.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  De opwinding die iedereen voelt kan eigenlijk een tegenvaller voor je zijn, omdat je ervan uitging dat de wereld je zou verheerlijken. Op weg naar het weekend zul je merken dat een peptalk van een vriend of geliefde wonderen doet. Een gesprek dat u donderdag voert zal blijvende gevolgen hebben, dus kies uw woorden zorgvuldig.

 • Schorpioen October 23 - November 21

  Wanneer de planeet van de liefde eind zaterdag in jouw teken beweegt, zal de positieve aandacht die je krijgt op zijn zachtst gezegd bevredigend zijn. Als je dit te midden van de intense chaos en gekruiste signalen van deze week meemaakt, zul je de aandacht nog meer gaan waarderen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je herinnert je maandag en dinsdag misschien als epische gevechten van je verstand en optimisme in een strijd om te doen wat juist is. Tegen vrijdag zal elk egoïsme van uw kant uw geloofwaardigheid hebben aangetast, dus wees duidelijk over uw doelen temidden van de chaotische werveling van activiteit die de week zo goed begint.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Een kalm gevoel van vastberadenheid op donderdag zal u het opperste vertrouwen geven dat nodig is voor een verbale confrontatie. U kent de feiten en kunt het weekend niet halen zonder uw mond open te doen. Als u op het ergste bent voorbereid, kunt u beter genieten van het beste. Een geestverwant vindt u dit weekend.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Er is later deze week geen tekort aan passie en achtervolging in uw liefdesleven. Je zult misschien twee amoureuze interesses moeten jongleren om te voorkomen dat ze elkaar kennen. Vrijdag zal een droom van u in vervulling gaan. Kijk om u heen en

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Donderdag ben je plotseling zeer welbespraakt over een onderwerp waarvan niemand wist dat je het zo goed begreep. Iemand vinden om indruk op te maken zal gemakkelijk zijn, maar om dit type persoon aan uw visie te binden is een beetje kunst en poëzie van uw kant nodig. Gelukkig heb je dat allemaal onder controle.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld