Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 10 oktober liefdesvoorspelling

October 10 tot 16: Tijd voor beslissingen en te veel van het goede

Deze week begint met Volle Maan magie! En de magie duurt tot ver in de woensdagavond. De Volle Maan staat in Ram en is dinsdag om 10:06 PM precies in de Eastern Time zone van de Verenigde Staten (7:06 PM in de Pacific Time zone van de VS). De maandelijkse Volle Maan vertegenwoordigt een hoogtepunt van activiteit. De Maan regeert onze emotionele aard en het volledig schijnen in het dierenriemteken Ram geeft aan dat we vooruit gaan in de wereld.

De Maan in Ram staat tegenover de Zon in Weegschaal. De Zon stuurt haar licht vanuit het teken van de Weegschaal naar de Maan in het teken van de Ram. Weegschaal is het teken van partnerschappen. Dit is een Volle Maan die de lof zingt van de positieve invloed van een één-op-één relatie op jou.

Nadat de Maan woensdagavond naar Stier beweegt, zal andere planetaire activiteit ons op een sterke manier beïnvloeden op weg naar het weekend. De Zon ontmoet Saturnus op donderdag. Dit gebeurt elk jaar, maar elk jaar staat Saturnus in een ander deel van de dierenriem. Dit jaar is de ontmoeting tussen de Zon en Saturnus in Weegschaal een echo van de Volle Maan en weerspiegelt een tijd van piekactiviteiten en beslissingen.

De vereniging van twee hemelse machten duurt een paar dagen, maar vrijdagavond zal de buitensporige oppositie tussen Venus en Jupiter zorgen voor een over de top nacht van verwennerij. Zaterdag en zondag zijn er om voldoende te herstellen om de schade te beperken en de carrièremogelijkheden te maximaliseren.

Lees hieronder voor uw sterrenbeeld om te zien wat

 • Ram March 21 - April 19

  De piek van de Maan in jouw sterrenbeeld zal een week van triomfen in partnerschap inluiden. Zoek een manier om door jullie meningsverschillen heen te navigeren, want jullie zullen ontdekken hoe onbelangrijk die zijn wanneer de ware passie tussen jullie twee zich openbaart. Kijk uit naar een spetterend weekend.

 • Stier April 20 - Mei 20

  Met Jupiter in uw teken zal het buitensporige karakter van de interacties op vrijdag een aanvulling zijn op de oplossing van veel levensproblemen die u eerder in de week tijdens de gloed van de Volle Maan hebt ondernomen. Sla toe terwijl het ijzer heet is! Een partner zal je in veiligheid brengen als het een beetje te gek wordt.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Leg de wet vast, spreek in absolute termen en heb een duidelijk idee van de eenvoudige doelen die je wilt bereiken. Dit is een week voor u om uw wensen kenbaar te maken en ze te bereiken. Uw beloning komt op zondagochtend wanneer uw Mercurius heerser een geheim voor succes levert.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  De spanning tussen uw achtergrond en uw dromen zal de hele week sterk overdreven zijn, maar u kunt dit in uw voordeel ombuigen nadat u hebt geleerd hoe mensen reageren. Een nieuwe groep bewonderaars zal meer van u willen weten dan u normaal gesproken prijsgeeft. Gesprekken op zaterdag en zondag leveren resultaten op.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  De roddels hebben u in het middelpunt van het verhaal. Geliefd en bewonderd door velen, besteed je misschien te veel tijd aan de paar haters die er zijn. Dat zou jammer zijn, want er komt veel positieve versterking jouw kant op. Vraag om een vaste toezegging om te krijgen wat je echt wilt.

 • Maagd August 23 - September 22

  Geldkwesties komen laat in de week eindelijk in je voordeel uit, maar de spanning rond de Volle Maan zal je een waardevolle les leren over wie je echte vrienden zijn. Een strijd waarin je denkt dat je alleen bent zal afnemen, maar val niet voor het eerste flirterige gezicht dat voorbij komt.

 • Weegschaal September 23 - October 22

  Dit is een epische week voor jou. Het vinden van je nieuwe carrièremogelijkheden zal gemakkelijk zijn. Het kan moeilijk zijn om ertussen te kiezen. Een liefdesinteresse kan beter advies hebben dan een agent op de baan. Besteed aandacht aan de mensen die ertoe doen en laat de terloopse interacties voor een andere dag.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Terwijl er zoveel gebeurt met de mensen om je heen, ontgaat je een nieuw niveau van liefde en lust. Het gevoel dat alles bij het oude blijft knaagt aan je en kan je in de put doen belanden. Maar het weekend zal u een beter perspectief geven, want deze consistentie brengt een heerlijke beloning met zich mee.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  U bent altijd de optimist, maar u zult een gespannen en jaloerse vrijdagavond hebben als u zich voorstelt wat had kunnen zijn. De Volle Maan aan het begin van de week herinnert je aan wat er nog kan worden bereikt. Als je je ego uit de vergelijking kunt halen, zal de Venus oppositie tegen je Jupiter heerser je een kijkje geven in hoe je kunt werken voor wat je wilt.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Dwaze feesten en het vermijden van volwassen worden komen deze week allemaal tot een halt. Je Saturnus heerser zal ervoor zorgen dat je aan je eigen ego verwachtingen voldoet. Het vinden van een plaats voor je eigen succes zal duidelijk worden. Veel van de spanning zit deze week in het laten vervagen van oude dromen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Donderdag brengt een langgezochte oplossing. In een week waarin zo'n beetje iedereen vooruitgang boekt op weg naar een doel, heb je nu alle puzzelstukjes voor je liggen. Het laatste wat u moet doen, is daadwerkelijk gaan zitten en de droom die u wilt leven, opschrijven. Het universum werkt met je mee.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Een gespannen vrijdagavond zal de opwinding en passie van een hele week doen afnemen. U kunt er nu naar streven om buiten het bereik van wat chaos te zijn en u tevreden te stellen met de winsten en successen die op uw pad komen. U verstoppen is moeilijk, maar niet onmogelijk. De liefde daarentegen vindt je, waar je ook bent.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld