Informatie nodig of uw partner of relatie?

Kan een helderziende mijn liefdesleven verbeteren? blokkades verwijderen en openheid cultiveren

Het belangrijkste onderwerp waar cliënten mij over vragen zijn hun relaties, vooral romantische. Heb ikeen zielsverwant? Is hij/zij de ware? Zal ik ooit verliefd worden? Wanneer zal ik verliefd worden? Ik kan geen antwoord geven op sommige wanhopige vragen van cliënten, maar ik kan zoveel voor hen doen op het gebied van hoop vinden, identificeren wat hen tegenhoudt en zich openstellen voor liefde.

Openen voor liefde

Veel cliënten hebben energetische en emotionele blokkades om liefde te ontvangen. Ik had bijvoorbeeld een cliënt, Cherry, die eind dertig was. Ze was aantrekkelijk, interessant en had een goede baan - allemaal aspecten die volgens haar belangrijk waren om een partner aan te trekken. Ze had wel wat afspraakjes gemaakt, maar nooit een relatie gehad die langer dan zes maanden had geduurd.

In haar reading ontdekte ik dat ze een zielsverwantencontract had met een ziel die niet geïncarneerd was. Dit weerhield haar ervan zich vrij te voelen om een andere ziel als partner aan te trekken. Ze had ook een trage en vervormde derde chakra die haar gevoelens van schaamte - het was een vicieuze cirkel. Bovendien had ze in het verleden geloften afgelegd aan een religieuze orde die haar energetisch "verborgen" hielden. Er waren ook andere problemen met haar moeder. Ik zuiverde het contract en de geloften, gaf haar wat meditatie en healing rituelen om dat werk te verstevigen, en verwees haar door naar een energetisch healer en therapeut om aan de rest te werken. Haar volgende reading bij mij een jaar later was gericht op waar zij en haar verloofde naartoe zouden moeten verhuizen.

Karmische contracten

Net als Cherry hebben mensen vaak karmische contracten met andere zielen die ze moeten nakomen. , soulmates, en, zeldzamer, twin flame overeenkomsten zijn mogelijk voor een helderziende om te zien of te weten te komen over. Als die zielen momenteel niet geïncarneerd zijn, kan dat blokkades opwerpen voor het aantrekken van een andere partner. Als deze zielen wel geïncarneerd zijn en de relatie nadert, kan een paragnost dit vaak waarnemen in het veld van zijn cliënt.

Mijn cliënt Ginger had al een paar jaar vragen over een relatie. We hadden gewerkt aan meer openheid en genezing van een gekwetst verleden. Toen, in een lezing, zag ik heel duidelijk een man op een weg lopen met een St. Bernard hond. Ik beschreef de scène aan haar, en ze was erg opgewonden. Ik kon de aard van het contract niet zien, maar voelde dat er een relatie zou zijn. Een maand later reed ze naar haar ouders in een landelijk deel van de staat en passeerde een man die aan de kant van de weg liep met een kleine herdershond. Ze stopte en vroeg of hij iets nodig had. Het bleek dat hij een lift nodig had, maar geen zin had om met zijn hond te liften. Ze bracht hem naar de ranch waar hij werkte, en uiteindelijk begonnen ze een hartstochtelijke affaire. Op dit moment lijkt het erop dat het een kortstondige affaire wordt, maar Ginger is enthousiast, ongeacht de uitkomst. En ze was sowieso nooit dol op St. Bernards sinds een haar in haar jeugd achtervolgde. Ze is zich bewust van de mogelijke symbologie van het hondenras en het belang van zowel gezond verstand als openheid in haar nieuwe relatie.

Andere Energetische Blokkades

Andere blokkades die paragnosten kunnen waarnemen en mee kunnen werken zijn relatiekoorden, verleden leven kwesties, chakra disfuncties, of negatieve wezens die zich hechten en de manifestatie van een gezonde relatie verhinderen. Negatieve gedachtevormen, entiteiten of implantaten kunnen de energetische programma's van afhankelijkheid, ontkrachting of slachtofferschap met zich meedragen, om er maar een paar te noemen. Ik heb met verschillende cliënten gewerkt die een verleden hadden van co-afhankelijke en zelfs gewelddadige relaties. Toen we de negatieve gehechtheden hadden opgelost, waren ze in staat om betere keuzes te maken, zelfliefde te cultiveren en meer positieve energieën aan te trekken.

Timing van gebeurtenissen

Ik hou er persoonlijk niet van om de timing van gebeurtenissen te voorspellen, hoewel ik meestal geen relatie zal waarnemen tenzij deze nabij is. Astrologie en Tarot hebben beide aspecten die timing kunnen suggereren, maar als je werkt met de vrije wil van twee mensen, maakt de mate van verandering die mogelijk is exacte timing moeilijk. Ik heb collega's die het niet erg vinden om timing te voorspellen, maar ik heb gemerkt dat specifieke voorspellingen de neiging hebben om cliënten erg gefixeerd en angstig te maken, wat niet bepaald liefde bevordert of zelfs maar openheid om iemand nieuw te ontmoeten. Ik moedig cliënten aan om te vertrouwen op het verloop van de gebeurtenissen en zal algemene timing geven als ik het ontvang.

We willen allemaal genieten van liefde in ons leven, en ik geloof dat we de vrije wilskeuze hebben om dat te doen. Soms incarneren zielen met contracten en soms niet. De meesten van ons hebben een aantal blokkades om liefde te ontvangen waar we aan moeten werken. Maar de aard van het universum is liefde! En ik geloof dat het beschikbaar is voor iedereen in een bepaalde vorm en op een bepaald moment. Ik geniet ervan cliënten te helpen ontvankelijker te worden en hun relatiedromen te zien uitkomen.

Een helderziende of genezer kan je helpen vooruitgang te boeken in je relatiedoelen of je laten weten of een relatie nabij is. Als je klaar bent om liefde te vinden, zijn de adviseurs op Keen beschikbaar om je te helpen en te begeleiden. Waarom Wacht?