Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hart genezing: kristallen en stenen gebruiken om liefde aan te trekken

Maureens tienjarig huwelijk was een jaar geleden in een scheiding geëindigd. Ze had vele technieken geprobeerd om een andere relatie in haar leven aan te trekken, maar ze was niet tevreden met de resultaten.

We deden een reading voor haar, en haar gidsen onthulden dat ze haar energieveld moest zuiveren van de resterende pijn van de scheiding. Ze raadden haar ook aan om edelstenen te gebruiken om haar vibrationeel ontvankelijker en zichtbaarder te maken voor een potentiële minnaar.

Ik deed een harthealing voor haar met kristallen, en instrueerde haar om een edelsteenelixer te maken om twee weken lang te gebruiken. Tot dan toe had Maureen haar stenen alleen terloops gebruikt, maar onze sessies onthulden een subtiele kracht die haar spirituele genezing begeleidde.

Wat is de volgende stap in je liefdesleven? Kom erachter met een paranormale liefdesreading.

Hoe bereid je kristallen voor

Fysieke, mentale, emotionele en spirituele genezing kan worden ondersteund door het gebruik van specifieke stenen.

Je kunt kristalgenezingen doen door de stenen op en rond het lichaam te leggen. Kristallen verzamelen energie en moeten worden gereinigd en geprogrammeerd voordat je met een healing begint. Je kunt ze online kopen, maar ik raad aan om je stenen in een winkel te kopen waar je ze kunt aanraken en kunt zien welke je aanspreken.

Om je kristallen te reinigen, leg je ze in zout water (of de zee, als je in de buurt daarvan woont) en houd je de intentie om eventuele negatieve energieën te zuiveren. Vraag het kristal om zijn oorspronkelijke kwaliteiten en krachten terug te krijgen. Je kunt breekbare stenen op een bedje van zeezout (geen keukenzout) leggen voor een paar uur. Je kunt kristallen ook in de zon of onder een volle maan leggen om ze op te laden.

Kristallen programmeren is eenvoudig. Houd het gereinigde kristal in je hand en zeg iets als: "Ik gebruik dit kristal in licht en liefde, voor het hoogste goed van allen." Mediteer dan enkele ogenblikken met je steen en concentreer je op waar je hem voor wilt gebruiken. Wees specifiek. Wat voor soort genezing wil je? Wat voor soort liefde probeer je aan te trekken? Je plaatst je intenties in de krachtige matrix van het kristal. Zeg hardop: "Ik programmeer dit kristal voor _________ (jouw doel)."

Kristalgenezing voor liefde

Voor de hartgenezing die ik voor Maureen heb gebruikt, heb je verschillende specifieke stenen nodig: Amethistpunten (2-4), Rozenkwarts (7), Dioptase (1), en Watermeloentermalijn (1). De stenen hoeven niet enorm groot te zijn, maar het moeten ook geen kleine stukjes zijn. Dioptase is een vrij zeldzame steen, dus hij kan duur zijn, maar het is een krachtige genezer van het hoge hart en hij werkt goed als er sprake is geweest van verraad of verlating. Als je er niet aan kunt komen, gebruik dan een andere Rozenkwarts.

Kies een plek waar je plat en comfortabel kunt liggen en niet gestoord zult worden. Ik gebruik een tafel voor cliënten, maar thuis hou ik van een schone ruimte van tapijt in mijn woonkamer. Neem een kussen voor je knieën of hoofd als je dat wilt.

Leg de kristallen in een halve cirkel rond je bovenlichaam, vanaf je rechter elleboog en rond je hoofd naar je linker elleboog. Begin met een Rozenkwarts, dan een Amethistpunt met de punt van je lichaam af gericht. Volg met Rozenkwarts, nog een Amethist, dan drie Rozenkwarts, één bij elk oor en boven op het hoofd. Ga verder naar links beneden met Amethist, Rozenkwarts, Amethist, Rozenkwarts. Op je borstbeen of hoge hart, plaats de Dioptase. Plaats de Watermeloen Toermalijn op je hartchakra.

Wacht twintig minuten en laat de energie van de stenen hun werk doen. Amethist zal emotionele onevenwichtigheid opruimen, terwijl Rozenkwarts zelfliefde, openheid en vrede stimuleert. Dioptase bevordert de diepe genezing van verraadwonden en verbindt je opnieuw met je goddelijke bron. Watermeloen Toermalijn helpt je terug naar heelheid, maakt een heldere waarneming van situaties mogelijk en verlicht depressies.

Maureen ervoer een stille maar diepe vrijlating van tranen tijdens de healing. Misschien heb je een soortgelijke ervaring of niet. Maar weet dat dit een krachtig proces is! Gun uzelf rust en geniet ervan, en weet dat het werkt. Naar eigen goeddunken is één keer per maand een vast ritme voor kristalgenezingen.

Hoe maak je een edelsteenelixer

Gemelixers worden gemaakt door een edelsteen in bronwater te leggen. Gedestilleerd water of kraanwater is niet effectief. Je kunt ook water uit onvervuilde beken of rivieren gebruiken (maar niet als je het elixer inwendig gaat innemen).

Plaats je gereinigde en geprogrammeerde kristal in een glazen kom met het bronwater en laat het 12 uur in het zonlicht staan. Verwijder het kristal en bottel vervolgens het geïnfundeerde water - dit is je "moeder"-tinctuur. Als je het wilt bewaren voor meer dan een week, voeg dan 50% wodka of brandewijn toe. U kunt een paar druppels aan badwater toevoegen, of het in een sprayflesje met meer bronwater gieten om op de huid of rond uw altaar te verstuiven. Je moet edelsteenelixers niet inwendig innemen, tenzij je duidelijk bent over de eigenschappen van elke edelsteen (sommige zijn giftig). Raadpleeg een kristalgenezer voor inwendige elixers.

Maureen vernevelde haar Rozenkwarts elixer dagelijks op haar lichaam, en gebruikte het in bad.

Een eenvoudig ritueel om liefde aan te trekken

Als je een eenvoudige maar krachtige manier wilt om met kristallen te werken, verwerk ze dan in een ritueel. Je kunt je Amethist en Rozenkwarts samen gebruiken.

Plaats de kristallen samen op je altaar of op een schone tafel. Steek twee kaarsen aan - nog beter als ze nieuw zijn en gewijd aan dit specifieke ritueel. Je kunt de vier windrichtingen, je spirituele gidsen of hogere zelf aanroepen. Vraag dat het ritueel in het universum wordt gestuurd voor het hoogste goed.

Nu neem je je kristallen en houd je ze in je hand. Laat hun energie langs je armen naar beneden stromen, naar je hart. Breng de stenen naar uw hart en zeg hardop: "Ik verwelkom en trek liefde aan in mijn leven. Voel de liefde en de bereidheid om te geven en te ontvangen in je eigen hart. Leg de kristallen weer neer. Mediteer ermee zo lang als je wilt, terwijl je je de gevoelens van een bevredigende, gezonde liefde voorstelt. Als u klaar bent, bedankt u de kristallen, laat u eventuele gidsen los en blaast u de kaarsen uit.

Laat de kristallen zoals ze zijn, of leg ze bij uw bed. Je kunt dit ritueel desgewenst wekelijks doen.

Kristallen zijn krachtig!

Onderschat de kracht van deze geschenken van de aarde niet. Op de juiste manier gebruikt, zullen edelstenen een merkbaar effect hebben. Maureen nam twee maanden na onze sessie contact op.

"Ik verdrink in vrijers! Nu kan ik niet beslissen," lachte ze.

Vaak kunnen paragnosten je helpen bij het vinden van een steen die qua persoonlijke trilling bij je past. Als je hulp wilt om te weten wanneer of hoe je edelstenen moet gebruiken, neem dan contact op met een adviseur op Keen voor hulp.