Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe uw mercurius teken invloed heeft op relaties en communicatie

Mercurius is een snelle binnenplaneet die bekend staat om retrograde cycli die iedereen springerig houden rond technologie en bezorgd over plannen die scheef gaan. Maar daarna hebben de meesten van ons de neiging om deze belangrijke planeet te negeren. Zijn transits door de hemelen gaan snel - te snel om echt te volgen en mee te werken. Toch kunnen we er allemaal baat bij hebben om de rol van Mercurius in onze geboortehoroscopen te begrijpen.

Weten wat uw eigen Mercurius-teken is kan u aanwijzingen geven over hoe u onbewust communiceert of reageert op situaties. Evenzo, als je het Mercurius teken van je partner of geliefde kent, kun je de communicatie afstemmen op hun behoeften of herkennen wanneer ze spreken vanuit een defensieve of natuurlijke (maar voor hen misschien onbekende) expressie. Ik heb vele relaties gered zien worden zodra de energie van Mercurius duidelijk werd begrepen, want natuurlijk is goede communicatie een must voor een succesvolle verbintenis.

Zoals altijd bespreken we hier slechts één aspect van de geboortehoroscoop. Als je echt diep wilt graven in je persoonlijke of relatie astrologie, moet je een volledige horoscoop laten maken en werken met een astroloog om horoscopen te begrijpen in vergelijking of composite.

Mercurius in de vuurtekens

Terwijl vurige Mercurius zal luisteren Naast zijn oren zal hij ook lichaamstaal en energetische signalen intuïtief aanvoelen. Hij zal je vaak verrassen met zijn begrip van wat er achter de woorden schuilgaat.

Ram: Snel, to-the-point, zelfverwijzend, spontaan, kan bruusk zijn. Als hij zich defensief voelt, kan de Ram de emotionele inhoud afschuimen, zeggen "wat dan ook," en verder gaan. Om met een Ram-Mercurius te communiceren, moet u gewoon zeggen wat er gezegd moet worden en het drama buiten beschouwing laten.

Leeuw: Zelfingenomen, koppig, tragere verwerker, kan een verhaal of drama rond emoties creëren. Als hij bedreigd wordt, kan Leeuw gaan bluffen of, minder waarschijnlijk, zich in een pruillip terugtrekken. Om met deze Mercurius vooruitgang te boeken, laat je hem zijn kant van het verhaal vertellen, blijf je zelf buiten het drama en erken je zijn gevoelens - je hoeft het er niet mee eens te zijn, je hoeft alleen maar te erkennen dat je ze hebt gehoord.

Zagtman: Spontaan, snel, filosofisch, open voor ideeën van anderen. In de schaduw zullen ze volhouden dat alleen zij de waarheid kennen en dat jij moet veranderen! Om het beste met Sag te communiceren, moet u deelnemen aan de diepere discussie en de tijd nemen voor het gesprek.

Mercurius in de aardetekens

Aarde Mercurius is doorgaans trager in het verwerken van dingen en moet zich verbinden met de fysieke of materiële wereld. Ze hebben een linkerbrein en zijn relationeel ingesteld, dus wilde theoretische praatjes gaan aan hen voorbij, net als zinloze kletspraatjes en roddels.

Hoofddrager: Rustig, Luisteraar, trager in het verwerken, volgt de regels, creëert een container voor veilige communicatie. Als hij zich defensief opstelt, wordt Cap koud en star. Om met deze Mercurius te communiceren, moet u onderwerpen koppelen aan praktische zaken, logisch blijven en ruimte laten voor geven en nemen in het gesprek.

Stier: Herkauwend, kan het nodig hebben om een discussie te aarden met eten of wat lichaamsbeweging. Als ze defensief zijn, zullen ze weigeren te horen wat ze niet bevalt en zich met hun beroemde koppigheid ingraven. Om met deze energie te werken, laat u gesprekken in de loop van de tijd ontvouwen en biedt u tijdens het gesprek aanraking en verbinding aan.

Maagd: Snel, logisch, georganiseerd, afstandelijk, geïnteresseerd in genezing en het vinden van oplossingen. Als ze zich onveilig voelen, worden ze hun beroemde kritische, pietluttige zelf. Om met deze Mercurius te communiceren, moet u hem waarderen en om hulp vragen als u die nodig hebt. Laat ze weten dat u hen ook wilt helpen.

Mercurius in de luchttekens

In deze tekens is Mercurius snel, objectief, nieuwsgierig, heeft een linkerhersenhelft en is gericht op zuivere informatie, rechtvaardigheid en menselijkheid.

Tweelingen:Snel, vluchtig, nieuwsgierig en grappig. Zij willen alle kanten van een kwestie verkennen, zij het niet diepgaand, en hebben behoefte aan korte discussies doordrenkt met humor. Als ze zich defensief voelen, kunnen ze over u heen praten, weigeren om dingen serieus te nemen, of zelfs het gesprek afblazen. Onderzoek de feiten met hen en geef grenzen aan het gesprek. Wees geduldig met hun aflatendheid, maar laat het niet eindeloos doorgaan.

Weegschaal: Bewust, evenwichtig, objectief, langzamere processors. Als zij zich onveilig voelen, zal Mercurius in Weegschaal weigeren te beslissen of actie te ondernemen. Om met deze energie te werken, zorg ervoor dat zij hun behoeften ook uiten, en help hen om samen met jou beslissingen te nemen. Ze hebben tijd nodig om te praten en alle kanten te overwegen.

Waterman: Ver vooruitziend, neutraal, goede luisteraars, welbespraakt, bewust. Hun schaduwkwaliteiten zijn dat ze gefixeerd raken op één idee en het gesprek in beslag nemen. Om met de Mercurius Waterman te communiceren, moet u zich beperken tot feiten en ideeën, want te veel emotie kan ertoe leiden dat ze zich terugtrekken.

Mercurius in de watertekens

Een andere intuïtieve plaatsing. Mercurius in deze tekens is vloeiend, meelevend, hartstochtelijk, heeft de juiste hersenen en is ontvankelijk.

kreeft: Clairsentient, verzorgend, gemakkelijk gekleineerd, langzamere processor, hartgecentreerd. Wanneer zij zich bedreigd voelen, kunnen zij krabbig of passief-agressief zijn. De beste manier om met Kreeft-Mercurius te communiceren is zachtjes te vragen wat ze nodig hebben, een veilige container voor hun gevoelens te bieden, en hen toe te staan te koesteren en gekoesterd te worden.

Scorpioen: Clairvoyant, gepassioneerd, intens, wilskrachtig, snelle processor. Wanneer deze Mercurius in de schaduw staat, kan hij manipulatief, jaloers en paranoïde zijn. Om te communiceren met deze energie, sta in je eigen kracht en erken ook hun kracht. Zij zullen je ontmoeten op elke diepte die nodig is om een situatie te transformeren, hoe alledaags ook.

Vissen: Claircognizant, toegewijd, spiritueel, empathisch, medelevend. Vissen hebben altijd een filter van kosmisch bewustzijn waardoor zij informatie ontvangen - of zij dat nu weten of niet. In de schaduw kan Vissen Mercurius verslaafd raken, waanvoorstellingen krijgen, escapistisch worden, of martelaar worden. Het is belangrijk hen te helpen emotionele grenzen te scheppen en informatie in het fysieke te aarden. Ze hebben behoefte aan zachte communicatie en kunnen niet goed omgaan met woede, haat of koud intellectualisme.

Inzicht in uw eigen en andermans Mercurius-teken zal u helpen succesvoller te communiceren in al uw relaties. Neem de tijd om te leren over hoe u de energie van deze planeet gebruikt, en observeer ook uw dierbaren: hoe ziet u hun Mercurius in actie? Gecombineerd met kennis over de Maan, Zon, en de rest van de horoscoop, zul je goed toegerust zijn om door alle relatie-uitdagingen te navigeren.

Ben je nieuwsgierig naar de rol van Mercurius in jouw leven? Of hoe je deze energie kunt gebruiken om beter te communiceren? Neem vandaag nog contact op met een astrologisch adviseur op Keen!

Isabella groeide op in een huishouden van paragnosten en werkte met spirituele gidsen en haar helderziende gaven van jongs af aan. Haar passies zijn het uitbreiden van haar vermogens, het duiken in persoonlijke groei, en het helpen van anderen. Isabella is al meer dan twintig jaar professioneel astroloog en gebruikt de wijsheid van de dierenriem, de tarot en de spirituele gidsen om haar klanten te helpen uitdagingen het hoofd te bieden, hun dromen te manifesteren en spiritueel te groeien.
Artikelafbeelding bron: Stocksy gebruiker Rob en Julia Campbell.