Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Lente 2017 mercurius retrograde: vastberadenheid en inspiratie

Als onze lente Mercurius retrograde periode rolt weer rond, heb ik me voorgesteld hoe het zou zijn voor Mercurius, als hij een persoon was, om zo onbegrepen te zijn. Kun je je voorstellen het nemen van de slechte rap voor ieders tech glitches en miscommunicaties? Hoezeer Mercurius ook het soort zou zijn om dingen van zich af te laten glijden, het zou toch een uitdaging zijn!

Als we de volgende Mercurius retrograde cyclus naderen, nodig ik je uit om op een nieuwe manier over deze tijd na te denken. Deze periode gaat over zoveel meer dan computers die uitvallen en communicatie die hapert. U kunt Mercurius achterwaartse beweging veel nuttiger door te begrijpen het teken hij op doorreis en welke van uw astrologische huizen hij beweegt door.

Wat is Mercurius over?

Het is waar dat Mercurius is de planeet van de communicatie en wordt traditioneel geassocieerd met technologie en elektronica, hoewel deze zijn veel onder de heerschappij van Uranus vandaag. Mercurius is de planeet van informatie, berichten, elke vorm van schrijven, onderzoek, en de "lagere" geest-dat wil zeggen feiten, cijfers en gegevens (dit is de reden waarom contracten / voorstellen zijn berucht wonky in een retrograde en vaak moeten worden overgedaan)

Tijdens elke retrograde cyclus, de typische energie van die planeet is naar binnen gericht. Het is een tijd voor herziening, heroverweging, en uitlijning. U kunt meer introvert zijn tijdens een Mercurius retro, dus uw vermogen om te communiceren kan stiltes vertonen. Omdat Mercurius' gebruikelijke scherpte wordt afgezwakt, kunt u ook verdwaald raken in een interne gedachtewereld en belangrijke details over een contract of voorstel missen. Hoewel dit niet geweldig is voor zeer gedetailleerde communicatie in de external wereld, is een Mercurius retro een geweldige tijd om in communicatie te zijn met uzelf of uw gidsen, en paranormale lezingen tijdens deze periode zullen u helpen verder te kijken dan de normale "gewoon de feiten, mevrouw" benadering van deze letterlijke planeet.

Maar de manier om echt het meeste uit een retrograde te halen, is door de tekens te begrijpen waar de planeet doorheen beweegt en waar deze beweging zich in je horoscoop voordoet.

Deze huidige retrograde: Determination and Inspiration

De retrograde cyclus van Mercurius in het voorjaar van 2017 vindt plaats op 10 april bij 4'51" Stier en eindigt op 4 mei bij 24'16" Ram (data geven of nemen, afhankelijk van uw tijdzone). Mercurius is niet erg thuis in Stier, dus een retrograde periode hier zal de communicatie zeker vertragen. Als u problemen hebt met een partner of collega's, zal dit niet het moment zijn om dingen uit te vechten. Woorden zullen waarschijnlijk langzaam komen, als ze al komen, en er zal een koppige en zelfs norse kwaliteit zijn in belangrijke gesprekken.

Maar Stier kan Mercurius' vaak slordige manier van doen wel temperen, dus als u erover denkt om de tuin opnieuw aan te leggen, uw huis opnieuw in te richten of een zakenplan op te stellen, kan dit een prima moment zijn om aan details te sleutelen voor u concrete actie onderneemt. De innerlijke beweging van Mercurius kan de innerlijke vastberadenheid van de Stier inspireren om een stabiele basis voor uw projecten te creëren.

En nu we het toch over actie hebben, de terugval naar Ram zal u ertoe aanzetten om de acties die u in het recente verleden hebt ondernomen, opnieuw te bekijken. Misschien kijk je terug op beloften die je in het heetst van de strijd hebt gedaan, op impulsieve acties of op boze woorden die je weken daarvoor hebt uitgesproken. Als je grote sprongen hebt gemaakt in de eerste energie van de lente, heb je nu tijd om te herzien en details toe te voegen die je misschien hebt gemist.

U kunt ook merken dat Mercurius u geïnspireerde intuïtieve downloads bezorgt - zorg ervoor dat u ze opschrijft, want ze zullen later nog van pas komen. Dit is een uitstekend moment om te brainstormen, make vision boards, en breng plannen en ideeën in kaart voor latere uitvoering. Maar onthoud: houd dit alles voor jezelf en laat het planningsproces om jou draaien in plaats van het op dit moment naar buiten te brengen.

Waar woont Mercurius?

Weten welk huis Mercurius tijdens zijn retro-periode als thuisbasis heeft, geeft aanwijzingen over hoe de energie voor jou persoonlijk zal werken. Hier is een snelle trefwoordenlijst om u te helpen hierover na te denken:

Eerste Huis: Zelfverbetering, verduidelijking van percepties,

Tweede Huis: Loopbaankeuzes/verandering, investeringen van tijd en geld, behoefte aan zekerheid

Derde Huis: Schrijven, communicatie, onderzoeksprojecten, interactie met broers en zussen

Vierde Huis: Gevoelens, familie, huis, afstamming/afstamming

Vijfde Huis:Creatieve projecten, nieuwe romances, spelletjes, kinderen

Zesde Huis: Dienst, huisdieren, dagelijkse routines, gezondheid

Zevende Huis: Relaties, klanten, partnerschappen van alle soorten

Het achtste huis: Seksuele relaties, psychologie, mystiek, gezamenlijke financiën

Het negende huis: Reizen, hoger onderwijs, filosofie, juridische kwesties

Tiende huis: Carrière, reputatie, uiterlijk imago

Elfde Huis:Jouw stam, gemeenschap, samenleving

Twaalfde Huis: Verbinding met geest, dromen, visioenen

Zoals je kunt zien, zal het huis bepalen hoe je de energie ervaart. Mercurius retro in het tweede huis zal u vragen om uw lange termijn (Stier) versus uw korte termijn (Ram) investeringen te herzien. Niet handelen, gewoon overwegen. In het negende huis kan deze retro echter lijken op het verzamelen van informatie over terug naar school gaan of het plannen van een avontuurlijke-achtige reis. In het twaalfde huis zul je je dromen meer opmerken, en in het zesde huis zul je overwegen hoe je je dagelijkse routines wilt veranderen. Je snapt het idee.

Mercury retrograde is common-it gebeurt drie of vier keer per jaar, in tegenstelling tot de zeldzamere retrograde van Venus of Mars. In plaats van alleen maar bang zijn, kunt u de leiding retrograde energie en gebruik het op productieve manieren. Inzicht in de algemene kwaliteiten van Mercurius, alsmede het teken waarin het zich bevindt en de plaats in uw horoscoop geven u een maximaal inzicht in hoe u kunt profiteren van de retrograde cyclus van Mercurius.

Een astrologisch adviseur van Keen kan u helpen de planetaire energie optimaal te benutten. Bel vandaag nog!

Image Source: Shutterstock gebruiker ARCHITECTEUR.

Isabella groeide op in een gezin vol paranormaal begaafden en werkte al op jonge leeftijd met spirituele gidsen en haar helderziende gaven. Haar passies zijn het uitbreiden van haar vermogens, het duiken in persoonlijke groei, en het helpen van anderen. Isabella is al meer dan twintig jaar professioneel astroloog en gebruikt de wijsheid van de dierenriem, de tarot en de spirituele gidsen om haar klanten te helpen uitdagingen te overwinnen, hun dromen te manifesteren en te groeien. geestelijk.