Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Liefde en geld: hoe de venus retrograde rock

Ik was laatst op een bruidsfeestje, en het onderwerp van Venus kwam natuurlijk ter sprake - ik geloof dat we het hadden over hoe je Venus-teken je trouwstijl bepaalt - en ik zei dat de godinnenplaneet binnenkort retrograde ging. Je zou denken dat ik had gezegd dat de wereld vergaat!

"Wat???!" riep de bruid uit. "Niet op mijn trouwdag, toch? Oh mijn god, dat zou het ergste zijn!"

"Is dit als een Mercurius retro maar dan met totale relatieverpesters?" vroeg een ander meisje. "Ik heb net een nieuw vriendje. Gaat het dan helemaal mis?"

"Laten we even teruggaan," zei ik. "Venus retrograde is pas op 4 maart ... en terwijl alle retro periodes delen bepaalde kenmerken, het is heel anders dan Mercurius. Liefde en geld zijn thema's zeker, "vertelde ik hen. "Maar maak je niet druk!"

Ik nodigde iedereen uit voor een gezellige borrel later in de week om dieper in de retro-reis van Venus te duiken. Hoewel het klinkt misschien als een enge tijd, Venus retrograde is eigenlijk een krachtige periode waarin de financiële projecten en doelen opnieuw te beoordelen, opnieuw te bekijken relatie thema's, en in het algemeen duidelijker te krijgen over wat Venusiaanse dingen die je zou willen aantrekken.

Love, Love, Love!

Elke retrograde benadrukt de "re" woorden zoals herzien, herzien en vernieuwen-en Venus is geen uitzondering. Venus regels Weegschaal en Stier, en de Zevende en Tweede Huizen van de dierenriem, dus we kunnen verwachten dat haar retro om thema's uit deze delen van omvatten de horoscoop. Weegschaal is vooral gericht op relaties, harmonie, en evenwichtige communicatie. Stier is de sensualist, de minnaar, kok, masseuse, en - enigszins omgekeerd - de financiële visionair.

Venus retro is een goed moment om een pauze te nemen van dating en herijk wat het is dat je zoekt in een partner. Bekijk je dating profielen. Iets wat je wilt veranderen? Hoe zit het met wat je echt belangrijk vindt in een relatie - is dat nog hetzelfde?

Een relatie beginnen in een Venus retro kan betekenen dat je de persoon niet echt duidelijk ziet (of vice versa) of dat je waarschijnlijk oude gerelateerde thema's zult herbeleven. Als je hier nog aan moet werken, is dat prima. Maar de meesten van ons willen niet onze vroegere mislukkingen herbeleven. Zelfs als u een geweldig iemand ontmoet, kan het zijn dat u zich moet aanpassen of zelfs uit elkaar moet gaan als de retro-periode eindigt. Natuurlijk, plan niet je hele leven op basis van astrologie! Maar de planeten hebben wel degelijk invloed op ons... dus maak weloverwogen keuzes.

Het kan ook zijn dat oude vlammen weer in je leven opduiken of dat je relaties uit het verleden op de een of andere manier weer oppakt. Misschien ga je door je liefdesbrieven of oude foto's. Het kan heel bevrijdend zijn om liefdeszaken uit het verleden op rituele wijze te verwijderen - en het kan ook de deur openen voor nieuwe liefde.

En over trouwen gesproken: de Venus retro-periode is niet de beste tijd om te trouwen, maar als het al gepland is, maak je er dan niet druk om. Je kunt aantrekken wat je wilt, ongeacht wat de planeten zijn

Geld...Het is een hit

Na de liefde is geld het meest stressvolle onderwerp voor mij en mijn vriendinnen. En hoewel het misschien vreemd lijkt dat het iets met Venus is, is de godin van de liefde - in haar heerserschap Stier - praktisch met haar attenties. Stier en het Tweede Huis gaan over hoe we inkomen verdienen, waar we geld aan uitgeven, en hoe we onze eigen waarde waarderen.

Als ondernemer kijk ik uit naar de Venus retro om mijn tarieven, aanbod en aanpak van zaken te herzien. Nu ga ik in deze periode niets uitvoeren - alleen herzien, herbeoordelen, en opnieuw afstemmen op mijn doelen. Het is een perfect moment om uit te zoeken wat ik wil aantrekken en een actieplan op te stellen. Voor mij omvat dat voorspoedspreuken, een visiebord, en andere rituelen en praktische dingen. Wat betekent dit voor jou?

Ik heb mijn meiden geadviseerd om financiële doelen te heroverwegen, duidelijk naar schulden te kijken, en winkelen te vermijden, vermijden, vermijden! Venus retro is een verschrikkelijke tijd om te winkelen, vooral voor dure spullen. In plaats daarvan moedig ik aan om je schatten te vinden in kringloopwinkels of op vlooienmarkten. Veel plezier met het "aantrekken" van dingen die je wilt vinden bij de Goodwill of consignatieboetiek (dit is een van de beste kleine manieren om de wet van aantrekking te beoefenen). Of maak je garderobe weer levendiger met ambachtelijke vaardigheden zoals het verven of opnieuw modelleren van kledingstukken. Als je echt toe bent aan een nieuwe look, maak dan een moodboard en wacht tot de retro voorbij is Over uiterlijk gesproken: laat je haar niet drastisch knippen of kleuren, neem geen tatoeage of permanente make-up in deze periode, maar voel je vrij om je schoonheidsregime en stijl te heroverwegen. Hoe kunt u uw Venus meer manifesteren? Ontdek nieuwe productlijnen of onderzoek of u uw eigen schoonheidsproducten kunt maken.

De Venus retro - die begint op 4 maart op 13 graden Ram en duurt tot 15 april op 26 graden Vissen - is een geschenk van de godin, een tijd om naar binnen te gaan en onze vrouwelijke stijl opnieuw te definiëren. (Venus gaat alleen retrograde ongeveer elke 18 maanden, dus profiteer!) Mode, liefde, geld, schoonheid, zelfs zakelijke doelen zijn allemaal echt belangrijke onderwerpen te herbeoordelen. De Ram energie zal ons het gevoel pittig en dapper, terwijl de dip terug in Vissen zal ervoor zorgen dat we onze nieuwe beslissingen te nemen vanuit onze spirituele kern. Maak het leuk. Wees niet bang, maar werk eraan!

Heeft u een gebrek aan helderheid en focus over de Venusiaanse aspecten van uw leven? Waarom trakteer je jezelf niet op een reading, en laat een adviseur van Keen je helpen om het meeste uit de Venus retrograde?