Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe gebruik je een visiebord om de wet van aantrekking in te zetten

"Het is uitgekomen! Het is uitgekomen!" Selena gilde. "Die foto, het is gebeurd!"

Het duurde even voor ik doorhad waarom mijn vriendin zo uit haar dak ging, maar toen drong het tot me door: we hadden een paar maanden geleden een visioen-board-feestje gehouden en iets van haar board had zich voor haar gemanifesteerd.

"Welk ding?" vroeg ik. "Er waren een heleboel foto's."

Ze lachte. "De baan. Herinner je je dat beeld van die vrouw in de kleuterschool? Nou, dat ben ik nu! Het loopt allemaal perfect!"

Natuurlijk! Dat gebeurt er als je werkt met de Wet van Aantrekking! En hoewel er een ziljoen manieren zijn om te werken met manifestatie, is het maken van een visiebord-een collage van beelden die weergeven wat je wilt in je leven-één van de meest effectieve en leuke methodes.

Verzamel de onderdelen

Ik stel voor dat je een paar vrienden bij elkaar haalt voor deze activiteit. Het lijkt erop dat de borden die ik in een groep maak, op de een of andere manier een superboost krijgen. Maar maak je geen zorgen als je liever alleen werkt - het visionboard is een krachtige visuele weergave van je wensen, ongeacht het proces dat je volgt, en je kunt dezelfde stappen alleen volgen als wanneer je met een groep werkt.

Je moet een grote stapel tijdschriften verzamelen - allerlei soorten. Je kunt ze thuis verzamelen, iedereen wat laten meebrengen, of stapels kopen bij een sloperij of bibliotheekverkoop. Tenzij je heel specifieke dingen probeert te manifesteren, hoef je er geen te kopen - ga gewoon uit van wat er voor handen is. Je kunt ook kunstbenodigdheden bij de hand hebben, zoals aquarelverf, kleurpotloden, of pastelkrijt. Het hangt af van de groep mensen; sommige mensen verstijven bij het zien van kunstbenodigdheden, terwijl anderen geïnspireerd raken. In ieder geval heb je lijmstiften, een paar scharen en een stuk karton of schuimkern voor elke persoon nodig. De grootte maakt niet uit; grote borden zijn makkelijker en je kunt er een heleboel op proppen, maar kleine borden zijn net zo krachtig. Als je een bord voor het hele jaar maakt, zou ik groter kiezen, bijvoorbeeld 16×20. Als je werkt met één idee of onderdeel van je leven, probeer dan een bord van 4×6 of 8×10 te gebruiken.

De magie maken

Voordat we samenkomen, laat ik iedereen nadenken over wat ze willen aantrekken in het komende jaar (of wat dan ook - je kunt je ook richten op specifieke aspecten van je leven, zoals liefde of geld). Op deze manier zijn de ideeën al gemarineerd tegen de tijd dat we daadwerkelijk beginnen met het maken van de borden. Als mensen niet weten wat ze willen (dat komt vaker voor dan je zou denken), dan doe ik van tevoren een snelle reading om de inspiratie op gang te helpen. Sommige van mijn vrienden gebruiken ook hun astrologische zonne-retourkaarten om richting te geven.

De eerste stap is om het je gemakkelijk te maken in een ruimte waar je (hopelijk!) niet gestoord zult worden. Een waarschuwing: katten en kinderen zijn dol op deze activiteit, maar ze kunnen een grote afleiding zijn. Laat honing de baby bezighouden en strooi kattenkruid elders in huis - en doe de deur dicht! Ik doe deze feestjes meestal rond Nieuwjaar, dus we hebben altijd een vuurtje, glühwein of cider, en een gezellig gevoel. Vredige muziek en wierook zijn ook geweldig. Dan gooien we onze tijdschriften op de stapel, en de Het spel begint!

De taak is om woorden en beelden te verzamelen die iets zeggen over wat je probeert te manifesteren. Het kan een letterlijk beeld zijn van het ding of een beeld dat de essence van je verlangen belichaamt. Ga gewoon af op de eerste indruk - het hoeft niet logisch te zijn. Als je een beeld mooi vindt, scheur het dan uit, en leg het op je stapel. U kunt het later sorteren.

Na het verzamelen van de afbeeldingen raad ik u aan een pauze van een half uur tot vijfenveertig minuten te nemen. Ik vind het prettig om de stapel met benodigdheden en tijdschriften op te ruimen terwijl iemand anders het eten in de keuken op orde brengt. Als je even de tijd hebt gehad om je hoofd leeg te maken, is het tijd om alles samen te voegen!

Het maken van een collage is een intuïtief proces. Ik smeek je om niet je logische verstand toe te passen! Gewoon stromen met het proces. Je zult je beelden verkleinen en ze op het bord plakken. Iedereen heeft zijn eigen stijl, dus doe wat werkt zonder te perfectionistisch te worden. Je kunt het bord versieren met de kunstbenodigdheden en elke soort collage maken die je maar wilt. En terwijl je dit doet, weet dan dat je een manifestatie spreuk aan het maken bent. Een gebed. Een actie om je verlangens aan te trekken.

Houd echter wel een paar no-nos in gedachten: gebruik geen foto's van echte mensen, maak je dromen en verlangens niet over andere mensen, en zet er geen dingen op die je "zou moeten" willen maar niet wilt. Het doel is om JOUW ware verlangens aan te trekken.

Als je klaar bent, heb je de mogelijkheid om je plan met de groep te delen. Het hardop uitspreken van je intenties is krachtig. Maar hé, als het je traumatiseert, doe het niet. Zelfs als ik alleen ben, zeg ik hardop waar elk beeld of elke groep beelden voor staat.

Hoe werkt het?

De Wet van Aantrekking komt hier op neer: waar aandacht is, stroomt energie. In zijn eenvoudigste vorm betekent dit dat datgene waarop je je concentreert, krachtig en herhaaldelijk, fysiek tot stand zal komen. Als je het bord op een plek zet waar je het elke dag ziet, zal je onderbewustzijn de beelden blijven registreren en zijn ijverige werk doen om ze door te geven aan het universum. Het zal je bewuste geest beïnvloeden om de beste acties te ondernemen in de richting van je verlangens, en het zal je bovenbewuste geest in staat stellen om inspiratie en mogelijkheden te bieden.

Visieborden zijn nuttig omdat ze beelden en intenties bevatten - beide dingen die het onderbewustzijn en het bewustzijn inspireren. En uw geest is werkelijk machtig. Onthoud dat niet alles zich in één keer zal manifesteren, of zelfs helemaal niet. Maar sommige dingen wel. Vertrouw me, en probeer het zelf - je zult versteld staan van het verschil dat eenvoudige manifestatietechnieken kunnen maken in je leven.

Worstel je om te weten wat je echt wilt manifesteren? Een adviseur van Keen kan je helpen om de volgende juiste visie voor je leven helder te krijgen. Bel vandaag!