Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe het vereenvoudigen van je leven je je kracht terug kan geven

"Ik ben zo overweldigd," zei Joanna. "Mijn leven is een complete chaos, mijn huis is een puinhoop - elk deel van mijn leven lijkt gecompliceerd en overvol. Ik kan niet slapen en ik heb al meer dan een jaar geen minnaar gehad, vertrouwde Dan me toe. "Je moet me helpen dit op te lossen. Ik ben overweldigd, uitgeput en eenzaam!"

Het gevoel overweldigd te zijn, komt vaak voor in onze cultuur. Onze mentale, materiële en emotionele levens zijn rommelig en chaotisch. Het antwoord? Vereenvoudiging. Bewegingen die het eenvoudige leven vieren zijn niet nieuw, hoewel ze in populariteit komen en gaan. Onlangs bracht Marie Kondo's The Life-Changing Magic of Tidying Up het idee van vereenvoudigen weer terug in de mainstream. Hoewel opruimen misschien resulteert in een schoon huis, hoe kan vereenvoudiging andere gebieden van ons leven beïnvloeden?

Ruimte creëren

Laten we beginnen met Joanna. Toen ik haar energieveld las, zag ik dat er negatieve gedachtevormen aan haar verbonden waren, die gevoelens van gebrek en angst creëerden. Om te beginnen, ruimde ik deze wezens op. Maar toen ze incheckte voor een tweede sessie, meldde ze dat ze zich op de een of andere manier "naakt" voelde.

"Ik heb erover nagedacht om spullen weg te doen, maar het voelt alsof ik dan te bloot zou zijn. Ik heb mijn badkamer opgeruimd, maar toen ik klaar was, voelde het zo leeg. Het duurde niet lang voor het weer normaal was," zei ze.

Het komt vaak voor dat mensen zich omringen met rommel - zowel materieel als emotioneel - om zich beschermd of veilig te voelen. Met verdere realiseerde Joanna zich dat haar angst voor leegte eigenlijk voortkwam uit een vorig leven en haar vermogen belemmerde om ruimte te creëren in dit leven. Hoewel ik de blokkade uit haar vorige leven had opgeruimd, was het aan haar om haar huidige leven te veranderen.

"Je bent gewend om je achter dingen te verschuilen. Je hebt niet langer een karmische reden om dit te doen, dus nu moet je je neurale paden veranderen. Begin met het vereenvoudigen van je fysieke omgeving. We doen het stap voor stap."

Joanna begon een aantal maanden met het opruimen van haar huis. Het was niet altijd even comfortabel, maar ze bleef doorgaan. Ze had een lezing elke maand of zo om en verwijderen van eventuele andere problemen.

Toen dit project enkele maanden liep, begon Joanna te melden dat enkele problematische mensen in haar werk waren vertrokken. Een van hen was overgeplaatst, een ander had ontslag genomen en weer een ander was gewoon geen probleem meer voor haar.

"Denk je dat het te maken heeft met mijn versimpeling? Mijn werk voelt nu in ieder geval eenvoudiger!"

Natuurlijk hadden die twee met elkaar te maken! Als we ruimte beginnen te creëren op een bepaald gebied in ons leven, heeft dat ook een positief effect op andere gebieden. Dit is de "magie" waar Kondo het over heeft.

Meer creëren van wat je wilt

Omdat de problemen van Dan letterlijk te maken hadden met zijn bed, vroeg ik Dan hoe zijn slaapkamer eruitzag. Hij beschreef de kamer: bed tegen de muur, niet al te schone lakens, wasgoed in de hoek, boeken op de grond en een berg oude post op het bureau. Ik zag steeds iets onder het bed, maar Dan kon zich niets herinneren. Toen hij thuiskwam van de sessie, sms'te hij me: Ik heb een doos met mijn Ik was het helemaal vergeten! We waren de sessie begonnen met chakra balancering en een blik op Dan's aura. Ik vertelde hem dat zijn hele veld traag en verstopt leek. Na wat energiewerk gaf ik hem de opdracht om naar huis te gaan en zijn kamer op te ruimen. De chaos daar verhinderde hem energetisch om rustig te slapen en was ook niet uitnodigend voor een nieuwe geliefde. En de doos met kinderspullen droeg bij aan de emotionele rommel, ook al was dat onbewust. Het was de kamer van een adolescent of zelfs een pre-tiener - niet in overeenstemming met wie hij in de huidige tijd was. Ik zag de kamer duidelijk voor me: hij had aan de buitenkant opgeruimd, maar alles in een kast gestopt. Het bed stond nog tegen de muur. Hij had de lakens verschoond, maar ze waren niet op elkaar afgestemd en versleten. Hij bevestigde wat ik zag.

"Oké, Dan," zei ik. "Je hebt een goed begin gemaakt. Maar je ziet geen resultaten, en dat komt omdat je de energie nog niet echt hebt verplaatst. Je moet alles in die kast weggooien of alleen dat bewaren wat echt belangrijk is. En je moet het bed verplaatsen, zodat elke kant toegankelijk is. Koop een nachtkastje en een lamp voor de kant waar je niet slaapt. En koop een mooi, nieuw stel lakens. Met een hoge draadtelling!"

Hij lachte maar stemde toe. Het duurde even, maar hij begon 's nachts beter te slapen, en zes maanden later trok hij een nieuwe vrouw aan in zijn leven. Ze hield van de rustige, serene sfeer in Dan's slaapkamer (hij had hem zelfs opnieuw geverfd en een nieuw matras gekocht) - en ze hield van de lakens. Dan was extatisch en begon te werken aan andere gebieden van zijn leven, te vereenvoudigen om meer ruimte te creëren voor wat hij echt

Het vereenvoudigen van je leven - op emotioneel, materieel of mentaal niveau - kan enorm bevrijdend, versterkend en magisch zijn. Het kost je wel moeite, maar als je controle hebt over je omgeving, heb je meer helderheid, ruimte en vrede. Een adviseur op Keen kan je helpen met het vinden van blokkades of onevenwichtigheden die mogelijk beperken en je helpen weer controle te krijgen over je leven door de kracht van vereenvoudiging.

Adviseurs op Keen staan voor je klaar om je te helpen de helderheid en ruimte te krijgen die je nodig hebt om het leven te creëren dat je wilt. Inzicht, begeleiding en meelevende steun kunnen nu van jou zijn - waarom Wacht?