Wilt u met een medium of paragnost praten?

Begrijpen hoe geest gidsen je kunnen helpen onzekerheid te overwinnen

"Dus ik ben nerveus hier. En kinda sceptisch, " Amber zei. "Ik bedoel, ik weet niet of een helderziende me kan helpen met de dingen waar ik mee zit. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen."

Ik moedigde haar aan om gewoon te beginnen met wat haar op dit moment bezighield. Ze vertelde dat ze leed aan een enorm gevoel van onzekerheid en jaloezie in haar relatie met haar vriend. Er was geen reden voor, bleef ze me verzekeren. "Ik ben gewoon neurotisch, ik weet het," zei ze.

Toen we verder gingen met de sessie, voelde ik dat een van haar spirit guides door wilde komen.

"Je hebt een spirit guide die je hier echt mee wil helpen," zei ik tegen haar. "Sta je ervoor open om hem te ontmoeten?"

Ze was onzeker maar ook opgewonden. Ze stemde ermee in dat ik de gids zou channelen en zou zien wat hij over haar onzekerheid te zeggen had. Gidsen zijn in ons leven aanwezig om ons te helpen bij de menselijke kwesties die iedereen aangaan, maar ook bij de lessen die wij, als zielen, kiezen om specifiek te onderzoeken. Voor Amber werd het al snel duidelijk dat haar gids een bondgenoot was in haar les over zelfvertrouwen en zelfliefde.

Met Charmaine

Het eerste wat je in gedachten moet houden over spirituele gidsen is dat ze menselijk zijn geweest. Ze hebben vaak een duidelijke persoonlijkheid, een naam die ze willen dragen en een specifieke rol die ze in ons leven willen spelen. Ze zijn verschillen van engelen op deze manier. Geestegidsen hebben veel eigen levenservaring en hebben ervoor gekozen het Goddelijke als gids te dienen. Niet alle gidsen komen door als gangbusters, maar Charmaine wel.

Charmaine verscheen aan me als een mollige vrouw van middelbare leeftijd in een felgekleurde jurk en met een hoed uit het begin van de jaren '60. Ze kwam meteen ter zake toen ik haar uitnodigde om langs te komen.

"Amber, schat, jij en ik moeten het samen eens worden over dat jaloeziegedoe! Geen enkele man, geen enkel persoon, kan omgaan met het soort onzin dat jij zijn kant op slingert. Je bent je eigen ergste vijand. Ben je bereid om dit recht te zetten?"

Terwijl ze over haar verbazing over Charmaines sterke persoonlijkheid heen was, begon Amber nieuwsgierig aan het gesprek. Charmaine legde haar richtlijnen om Amber te helpen haar onzekerheid te overwinnen stevig maar liefdevol uit. De eerste stap was dat Amber zou herkennen wanneer ze haar "hagedissenbrein" liet leiden door haar verlatingsangst.

"Ik ga je een bericht sturen wanneer je daarmee begint," zei Charmaine, "zodat je kunt leren jezelf te betrappen en te stoppen. Dat is de eerste stap. Laten we een teken afspreken."

"Kunnen we dat doen?" vroeg Amber, compleet verrast.

"Yep, dan ga je niet aan me twijfelen," zei Charmaine. "Ik weet hoe het gaat. Nadat we elkaar hebben ontmoet, begin je te twijfelen. Dat is normaal. Maar ik ben hier nu, en ik ga alleen weg als je me wegstuurt. Ik ben hier voor jou, meisje!"

Ze spraken af dat wanneer Amber haar primaire verlatingsangst de vrije loop liet, Charmaine het teken "hagedis" zou geven. Het kan in de vorm van een woord, een beeld, een letterlijk reptiel - elke vorm. Charmaine voegde er ook aan toe dat Amber altijd met haar kon praten en haar om hulp kon vragen op elk gebied van haar leven.

Een doorlopende relatie

Ik ben altijd enthousiast als mensen met hun gidsen beginnen te werken, en ik moedigde Amber aan om binnen een paar weken terug te komen. Dat deed ze en ze meldde dat zij en Charmaine het erg leuk hadden met elkaar te communiceren en dat haar momenten van onzekerheid steeds minder uit de hand liepen.

"Het is verbazingwekkend. Ik heb foto's van hagedissen in bussen gezien, mensen hebben het woord willekeurig in een gesprek laten vallen, of ik heb een keer het "teken" gekregen van een paar hagedissenhuidschoenen. Het mooie is dat ik in staat ben om mezelf erop te betrappen dat ik deze niet-helpende gedachtengang ben ingeslagen, en het maakt mijn leven nu al tonnen beter."

Ik ging door met het channelen van Charmaine voor Amber, en in de daaropvolgende maanden was Amber in staat om dieper te werken rond haar verlatingsangst. Uiteindelijk was Amber in staat om zonder mijn hulp met Charmaine te communiceren. Haar relatie met haar vriend verbeterde omdat ze hem niet langer wantrouwde.

"Het is niet zo dat ik niet gekwetst zou zijn als Danny vreemd zou gaan of zoiets, maar ik weet nu gewoon dat ik er mee om zou kunnen gaan. Ik weet dat ik in mijn eentje in orde ben, en ik heb altijd spirituele hulp!"

Amber was in staat om haar onzekerheden rond de relatie met haar vriend, die eigenlijk diepere kwesties van zelfvertrouwen waren, te transformeren. Haar leven was veranderd: buiten de sfeer van relaties voelde Amber zich capabeler en in staat om voor zichzelf te zorgen. De oplossing voor een specifiek probleem - haar onzekerheid - bloeide uit tot een universele levensles. Zoals Amber zei: "Hoe geweldig is dat?"

Inderdaad.

Gidsen van geesten maken geen keuzes voor ons, en ze vertellen ons ook niet wat we moeten doen. Ze geven leiding en steun, en daarna zijn we volledig vrij om te doen wat we willen. Ze hebben toegang tot Goddelijke wijsheid en kunnen echte vrienden en metgezellen voor ons zijn, als we ze uitnodigen. Je kunt zelf contact maken met je gidsen of een paragnost vragen om dat namens jou te doen. Het is een geweldige manier om door het leven te gaan, wetende dat je een spiritueel team hebt zonder oordeel of verwachting aan je zijde.

Het ontmoeten van je spirituele gidsen is leuk en zo nuttig! Adviseurs op Keen kunnen je helpen dit proces te vergemakkelijken. Aarzel niet - je team wacht om je te ontmoeten Jij!