Informatie nodig of uw partner of relatie?

Inzicht in relatie karma: de samengestelde astrologische horoscoop

Vraagt u zich af of u en uw partner een vorig leven samen hadden? Zou je het spirituele doel van je relatie willen weten? Of ben je nieuwsgierig naar de uitdagingen van je relatie?

Astrologie is een van de meest verhelderende instrumenten voor het begrijpen van . Er zijn vele benaderingen om relaties in de astrologie te bestuderen, maar de composiethoroscoop is mijn favoriet om het karmische doel van de relatie zelf te begrijpen en de kernuitdagingen af te bakenen.

Wat is een composiethoroscoop?

Dit is een horoscoop die de relatie zelf weergeeft. Een composiet is de creatie van twee afzonderlijke geboortehoroscopen en het letterlijke energieveld dat twee verschillende mensen creëren. Veel van mijn cliënten willen weten wat het evolutionaire of karmische doel van hun relatie is: wat ze creëren of hopen te bereiken met de relatie op een hoger niveau. De samengestelde horoscoop is perfect voor deze taak.

Een samengestelde horoscoop is minder persoonlijk dan je eigen geboortehoroscoop. Uw geboortehoroscoop zal aspecten bevatten die uitdagend kunnen zijn, maar die u kunt werken aan verandering. U zult zich in staat voelen om te handelen met en op uw geboortekaart. Maar een samengestelde horoscoop is een horoscoop van een relatie. De relatie zelf werkt niet onafhankelijk om zichzelf te veranderen; het is min of meer een statisch iets. Je kunt erop reageren en werken binnen de energieën die de composiet voorstelt, maar geen van beide partijen zal in staat zijn om op een persoonlijke, actieve manier met de horoscoop te werken. Letterlijk, het is wat het is.

Samengestelde horoscopen, en de informatie die erin staat, zijn goed noch slecht. Ik vertel mijn cliënten dat het belangrijk is om te erkennen dat hun samengestelde horoscoop hen niet zal vertellen of ze wel of niet in de relatie moeten zijn.

Hoe kun je een samengestelde kaart in relaties gebruiken?

Omdat een samengestelde kaart een specifieke entiteit - de relatie - vertegenwoordigt, lees je het als een geboortehoroscoop. Planeten, tekens en aspecten die via de huizen op elkaar inwerken, spreken allemaal over de kenmerken van deze samengestelde relatie.

Laten we eens kijken naar een horoscoop als voorbeeld. Max en Ellen hebben een samengestelde Zon in Schorpioen. We kunnen de essentie van de relatie dus lezen door de lens van Schorpioen. Fundamenteel is de relatie een complexe, seksueel geladen, emotioneel diepe, en het vraagt volledige deelname van zowel Max als Ellen op deze manieren. Ze zullen moeten kijken naar hun diepe psychologische kwesties, wonden uit de kindertijd aanpakken (Zon in 4e Huis), en al hun ontdekkingen met elkaar delen. De relatie zal hen ook uitdagen om emotioneel zelfredzaam te worden of anders te vervallen in een schimmige Schorpioen codependency.

Ze hebben ook hun samengestelde Saturnus in het 7e Huis, in Waterman. De relatie kan twee kanten opgaan, afhankelijk van hoe ze met elkaar omgaan. Of ze kunnen een opwindend niveau van autonomie en vrijheid binnen de relatie bereiken (Waterman ondersteund door Saturnus), of ze kunnen merken dat de relatie beperkend is en onzekerheid en angst creëert. Als zij het emotionele werk doen dat door hun Zon wordt aangegeven, zullen zij in staat zijn het hoogste te bereiken dat hun Saturnus kan brengen. Het is een moeilijk evenwicht, en de relatie zal werk vergen. Maar als ze eraan werken, zal de relatie waarschijnlijk standhouden.

Max en Ellens samengestelde Venus staat in Weegschaal in het 3e Huis. Bewuste communicatie zal de sleutel voor hen zijn - ongeacht hoe ze individueel Venus uitdrukken. Hun liefde zal floreren als ze harmonie en evenwicht creëren in hun dagelijks leven en ernaar streven om vaak en goed te communiceren. Deze Weegschaal Venus, samen met de Waterman Saturnus, creëert een meer objectieve plaats om te staan wanneer de Schorpioen Zon een beetje intens wordt.

Maar vergeet niet dat de samengestelde planeten niet spreken over hoe Max en Ellen over elkaar denken of hoe ze individueel liefde geven en ontvangen, omgaan met angst, of een andere kwaliteit. Max heeft de Zon in Leeuw en Ellen de Zon in Steenbok. Zij zullen verschillend reageren op hun samengestelde Zon in Schorpioen, maar dat verandert niets aan het feit dat zij beiden de relatie als intens en Schorpioenachtig zullen ervaren.

De horoscoop van Max en Ellen heeft het potentieel om het paar emotioneel te laten evolueren. De relatie fungeert voor beiden als een plek waar ze kunnen "opgroeien" en wonden uit hun jeugd kunnen helen. In feite is een vorig leven waar ze in een ouder/kind relatie waren waarschijnlijk, en het is mogelijk dat ze beperking hebben ervaren in andere romantische relaties die ze in vorige levens ook hebben gehad. De huidige relatie kan ongelooflijke stabiliteit en een lange levensduur bieden als ze bereid zijn om met de uitdagingen te werken.

Voor dit koppel maakte het begrijpen van het doel van hun verbintenis de vereiste inspanning de moeite waard. Ze hadden beiden een diep verlangen om te groeien, en ze hielden genoeg van elkaar om de moeilijke dingen te doen. Hoewel er natuurlijk meer is in hun relatie dan ik heb beschreven, helpt het feit dat ze dit weten hen om keuzes te maken voor het welzijn van hun relatie.

Als u klaar bent om in te springen en te ontdekken wat een samengestelde relatiekaart u allemaal te vertellen heeft, neem dan vandaag nog contact op met een adviseur van Keen.