Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Seksuele astrologie per sterrenbeeld

Astrologie en seksuele stijl

Astrologie heeft een effect op elk aspect van ons leven, hoe persoonlijk en privé het ook bedoeld is. Astrologen weten dat het deel van je astrologische horoscoop dat "Het Achtste Huis" wordt genoemd, diepe waarheden over je seksualiteit onthult. Interacties met de planeet Venus informeren een astroloog ook over je seksualiteit.

Venus, de planeet van liefde en schoonheid, is geladen met seksualiteit, afhankelijk van hoe ze interageert met bepaalde planeten. De energie die door deze interacties vrijkomt op het moment van je geboorte heeft een stempel op je gedrukt. Harmonie tussen Venus en andere planeten creëert een liefde voor genot en uitgesproken verlangens. Spanning met andere planeten creëert de schaduwzijde van seksualiteit - fetisjen, verlangens en onvervulde lusten.

Je hebt misschien een onaangeboord deel van je seksualiteit dat verkend en uitgedrukt moet worden. Je sterrenbeeld bevat onbewuste verlangens en vermogens waarvan je je misschien niet eens realiseert dat je ze hebt. Stel je voor dat je weet wat je je partner kunt bieden voor maximaal genot, terwijl je de sterke en zwakke punten van je partner aanvoelt.

Weet je wat de seksuele eigenschappen zijn van jouw sterrenbeeld en dat van je partner? Maximaliseer je genot door jezelf meer te delen. Kijk hieronder voor meer informatie. De liefde bedrijven is tenslotte de ultieme daad van verbondenheid.

 • Ram Maart 21 - April 19

  De Ram heeft veel energie als het gaat om delen met de juiste partner. Het is moeilijk voor een Ram om na een bepaald punt in de relatie nieuwe trucjes te leren, dus probeer veel dingen uit met een nieuwe partner. Jullie zullen samen ontdekken wat een leuk seksleven oplevert, tot ver in de toekomst.

 • Stier April 20 - Mei 20

  De partner van de Stier is de gelukkigste minnaar op aarde. Dit is het dierenriemteken van wederkerigheid. De Stier zoent terug als hij gekust wordt. De Stier zal teruggeven wat hem wordt aangeboden. Er is weinig dat een Stier niet zal doen in bed als zijn geliefde eerst geeft.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Op het moment dat seks het laatste lijkt waar de tweeling aan denkt, is hij of zij het meest klaar voor lichamelijke passie. De perfecte tijd om een Tweeling te versieren is wanneer hij of zij de meeste kleren aan heeft. Het scheuren van de kleren tijdens het uitkleden is een van zijn grootste opwindingen en leidt tot de meest gepassioneerde vrijpartij.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  De Krab houdt van geborgenheid en heeft wat tijd nodig om op te warmen aan een nieuwe partner. Als een Krab iemand mee naar huis neemt, wordt er niet veel gepraat, maar als hij of zij zich eenmaal op zijn gemak voelt bij een partner, kan alles. Bij de meest kinky ontwikkelingen in de geschiedenis was een Kreeft de gever of de ontvanger van iets wat voorheen ondenkbaar was. De Krab bedrijft de liefde het best in zijn of

 • Leeuw Juli 23 - 22 augustus

  De Leeuw heeft altijd een beetje drama nodig om opgewonden te blijven. Maar als dat er eenmaal is, geniet dan van het gebrul. Een beetje ruzie rond bedtijd is eigenlijk een klassieke Leeuw flirttechniek. Een Leeuw-man of -vrouw moet weten dat een geliefde hem of haar nog steeds wil, zelfs als ze ruzie hebben gehad.

 • Maagd August 23 - September 22

  Consistentie is de grootste turn-on voor een Maagd. Precies weten wat hij of zij gaat krijgen brengt de Maagd in de stemming. Verrassingen moeten langzaam komen, in de vorm van verkenning, met speelgoed, kostuums en eten helpt ook. Techniek is de specialiteit van de Maagd. Als je geliefde een Maagd is, geef dan een duidelijke uitleg van wat je wilt. Een blauwdruk zorgt voor precisie!

 • Weegschaal September 23 - October 22

  De minnaar van de Weegschaal is meegaand, vindingrijk en gemakkelijk te verleiden. De Weegschaal is het gelukkigst op zijn of haar rug. Elke positie of fantasie die een minnaar naar de slaapkamer van de Weegschaal brengt, is welkom als het gepaard gaat met erop geklommen worden!

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Zagschutter is de ultieme avonturier en als het op slapen aankomt. Boogschutters kunnen vele, vele bedden kennen. Toewijding en liefde gaan hen niet zo gemakkelijk af als lust en seksuele drang. Ze kunnen behoorlijk egoïstisch zijn als ze het gevoel hebben dat een minnaar hen adoreert, dus hun partners zijn Het is aan te raden om een beetje afstandelijk te zijn om er het beste uit te halen.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Boogschutter is de ultieme avonturier en als het op slapen aankomt. Boogschutters kunnen vele, vele bedden kennen. Toewijding en liefde gaan hen niet zo gemakkelijk af als lust en seksuele drang. Ze kunnen behoorlijk egoïstisch zijn als ze het gevoel hebben dat een minnaar hen aanbidt, dus hun partners doen er goed aan zich een beetje afzijdig te houden om het beste uit hen te halen.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Kapegaaien hebben een vaste manier van doen, maar dat betekent niet dat het teken van de Geit minder dan een geweldige minnaar is. Steenbokken zijn geweldig in bed als er duidelijke rollen zijn, vooral met betrekking tot dominantie en onderwerping. Een avontuurlijke partner die van deze relatie geniet, zal heel tevreden zijn.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Een minnaar van de Waterman kan helemaal smoorverliefd en seksueel geladen zijn om dan in een oogwenk van versnelling te veranderen en plotseling koud en afstandelijk te worden. Bij een Waterman is de behoefte aan mentale stimulatie groter dan aan lichamelijke bevrediging. Gesprekken, rollenspellen en gewaagde avonturen bevredigen dit sterrenbeeld en overstijgen de gewone fysieke conventies van seks.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  De verbeelding van de Vissen kan in de slaapkamer worden aangewakkerd met fantastische resultaten. Wanneer de Geen enkel teken van de dierenriem is liefdevoller met zijn lichaam dan een Vissen. Het is niet altijd gemakkelijk om in de juiste stemming te komen. Deze minnaar wil verkennen en spelen, experimenteren en zowel psychologisch als lichamelijk met elkaar omgaan.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld