Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een leeuw te zijn?

Leeuw mannen en vrouwen hebben de neiging bastions van positiviteit te zijn met een robuuste en joviale houding. Je lijkt vaak een aura van warmte en vreugde te bezitten die uitstraalt naar bijna iedereen die je ontmoet, waardoor je een glimlach en geluk creëert waar er seconden eerder geen waren. Leeuwachtigen zijn geboren voor de spotlights en eisen die niet alleen gemakkelijk op, maar genieten ervan als geen ander in de wereld. Je vrijgevigheid, vriendelijkheid, toewijding aan vrienden en moed overtreffen vaak die zeldzame momenten waarop je moet toegeven dat je ego uit de hand is gelopen. De passie van het vuurteken zit in je bloed, en je bent er het schoolvoorbeeld van met je aanstekelijke en bruisende enthousiasme over het leven in het algemeen. Uw schijnbaar eindeloze voorraad energie kan negatief worden omgebogen in koppigheid of trots als de dingen verkeerd gaan, maar u zult altijd proberen om uzelf te vernederen en u uiteindelijk te verontschuldigen. Waar het allemaal op neerkomt is: "het is een Leeuw-ding". Het is onmogelijk om uw lust om de top te zijn te ontkennen, een koning of koningin in uw eigen recht - en u bent niet vreemd aan het voelen van de pulserende drang van concurrentie. Je bent uniek, een leeuw onder de schapen, en dat is wat het betekent om een Leeuw te zijn.

Mythologie en feiten over de elegante, koninklijke Leeuw

Als je een geboortedatum hebt die tussen 23 juli en 22 augustus valt, dan maak je deel uit van een lange rij onvergetelijke, beminnelijke Leeuw-geborenen. Net als Mick Jagger, Amelia Earhart en Hulk Hogan, volgt u uw dromen en in de schijnwerpers staan gaat je waarschijnlijk gemakkelijk af. Je doet alles alsof je daarvoor geboren bent, en dat is ook zo. Ondanks je grootsheid zijn de Griekse mythen die aan de Leeuw worden toegeschreven niet bepaald hartverwarmend, maar ze duiden wel op enkele gemeenschappelijke kwaliteiten. De mythologische achtergrond van de Leeuw houdt verband met het verslaan van de Leeuw van Nemean, de eerste arbeid van Herakles, de held. Herakles kreeg de opdracht de monsterlijke leeuw, die ondoordringbaar was voor alle fysieke aanvallen, neer te halen. Pijlen kaatsten af, Herakles' eigen zwaard brak tegen hem, en hij leek bijna onoverwinnelijk.

Herakles slaagde er uiteindelijk in hem te verslaan door hem te wurgen en moest de klauwen van de leeuw zelf gebruiken om hem te villen. De godin Hera, die de leeuw zou hebben verpleegd en moederlijk zou zijn geweest voor de meeste monsterlijke wezens in die tijd, zou de Leeuw hebben veranderd in het sterrenbeeld dat we nu kennen als Leeuw. De onoverwinnelijke huid van de leeuw heeft betrekking op leeuw's, want het is bijna onmogelijk om de passie en vurige geest van een Leeuw te bedwingen. Niets zal je glimlach en vreugde wegnemen, behalve je eigen daden. Het villen met de eigen klauwen van de leeuw was daar het bewijs van. Er is echt een overdaad aan hooghartigheid of een opgeblazen ego voor nodig om een Leeuw langzaam van binnenuit te beschadigen, en beide zijn problemen die je zelf hebt gemaakt.

Leeuw eigenschappen en gedrag

Leeuw mannen en vrouwen hebben de neiging om een overvloed aan passie, toewijding aan geliefden, loyaliteit, en flair voor elke situatie die alle ogen op hen gericht heeft. Uw humor, charme en overvloedig optimisme zullen moeilijk te missen zijn in een menigte. Als Leeuw voel je je waarschijnlijk aangetrokken tot alles wat helder, flitsend of zelfs luxueus is. Het helpt je niet alleen om bewonderende blikken op je gericht te houden, maar je voelt je ook echt op je best als je het beste draagt of hebt.

Uw zwakheden zullen bijna altijd te maken hebben met uw perceptie van uw status. Het is veel te gemakkelijk om af te glijden naar arrogantie, gevoelens van aanspraak en compromisloos gedrag. Kritiek is iets wat u van niemand anders dan van uzelf kunt verdragen en kan ertoe leiden dat u uw hakken in het zand zet, zelfs als u weet dat u het mis hebt. Leeuw-boren zijn fantastische vrienden en partners, met een loyaliteit die ongeëvenaard is. De enige factor die concurreert met degenen van wie je houdt komt vaak van binnenuit en is puur egoïstisch gedrag. Leeuwen zijn het meest levendig in hun sociale en liefdesleven, ze steken alle passie in hun partners, en alle energie in het vermaken van hun aanbiddende menigte. In relaties kunnen bezitterigheid en jaloezie de kop opsteken, dus het is een goed idee om deze gevoelens vroeg op te merken en aan te pakken.

Leeuw begeleiding en behoeften

Het leven van de Leeuw-geborenen is niet vaak erg moeilijk, maar je moet oppassen dat je niet over het hoofd ziet wat voor jou het belangrijkst is. Je geniet van uitdagingen, zodat je moet er altijd naar streven uzelf uit te dagen door uw krachtige eigenschappen in het gareel te houden. Bijna al je eigenschappen zijn positief met mate, maar frustrerend en zelfvernietigend bij overdaad. Als u ooit hebt gehoord dat hetzelfde wat mensen leuk aan u vinden, ook is wat ze haten, dan is dat de reden. Zelfs een koning of koningin heeft evenwicht nodig en moet zo nu en dan het podium delen met anderen. Partnerschap is waar u echt schittert en uw hartstochtelijke warmte toelaat om uw partner te omhelzen. Romantiek en dergelijke gaan je gemakkelijk af, dus zorg ervoor dat je iets extra speciaals doet wat moeite kost voor je partner om te laten zien dat je je liefde niet als vanzelfsprekend beschouwt.

Waterman mannen en vrouwen zijn je karmische partners, maar het is gebruikelijk dat je je aangetrokken voelt tot andere tekens die dezelfde warmte delen als jij doet. Een of man zorgt voor een ideale balans, en zal je ego niet voeden alleen omdat het bestaat. De waterdrager gedijt in de constante opwinding en plezier die je biedt, terwijl hij een perfecte match is voor jouw extraverte aard. Vissen en Weegschaal zijn ook goede opties die goed passen bij uw persoonlijkheid en behoeften, hetzij door overeenkomsten (in het geval van Weegschaal mannen en Weegschaal vrouwen), of een onopdringerig relatie waar uw sterke punten gewenst en nodig zijn (in het geval van Vissen mannen en Vissen vrouwen). Als je uiteindelijk op zoek naar een teken dat is net zo leuk-loving en high-spirited als jij,

Als je op zoek bent naar een teken dat net zo leuk en temperamentvol is als jij, dan passen Boogschutter mannen en vrouwen meestal goed bij elkaar, maar wees je ervan bewust dat er geen uitknop is voor de dagen dat je je lui of ontspannen voelt - niet iets dat zich goed vertaalt voor de spontane Boogschutter vrouw of man.

Als Leeuw-man en -vrouw zijn jullie gezegend met aangeboren vaardigheden waar de meeste tekens alleen maar van kunnen dromen. Steek je energie in het goede en je zult de wereld van de mensen om je heen doen oplichten. Tijden zullen moeilijk worden en u zult uiteindelijk fouten maken, maar het is hoe u besluit ermee om te gaan dat zal bepalen wie u bent. Laat uw trots voor wat het is in de omgang met uw dierbaren en geluk ligt in het verschiet.

Dit artikel was bedoeld om u een blik te gunnen op de gemeenschappelijke kenmerken van de gemiddelde Leeuw, ook al is ieder van u verschillend. Als u hongerig bent naar meer begeleiding die specifiek is voor uw behoeften en individuele situatie, overweeg dan een gesprek met een van onze vele online paranormale adviseurs voor dieper inzicht en duidelijkheid.