Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uw carrière dromen

Hoe NEPTUNE IN WATERMAN JE CAREERDREAMS INVLOEDT

Neptunus is de astrologische heerser over onze dromen en doelen, onze illusies en ons intuïtief begrip van wat we kunnen bereiken. Neptunus heerst over onze drang om aan de werkelijkheid te ontsnappen en over het artistieke proces dat we gebruiken om de wereld vast te leggen zoals hij bestaat. Zonder Neptunus zou ons leven overzichtelijker zijn, maar het zou zeker saai zijn.

Neptunus is een verre planeet en doet er meer dan 160 jaar over om rond de zon te gaan. Als hij in een dierenriemteken komt, blijft hij daar een hele tijd. Voor ons op aarde betekent dit dat wanneer Neptunus van teken verandert, we het einde van een tijdperk en het begin van een ander kunnen markeren.

Sinds 1998 staat Neptunus in het dierenriemteken Waterman. Dit is het teken van populisme en groepsactiviteit. De intrede van Neptunus in dit teken verenigde ons allemaal elektronisch op het internet en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sociaal netwerkfenomeen. Het potentieel van Neptunus om dromen waar te maken, heeft zich vertaald in internetdating en efficiënte communicatie. De heerschappij van Neptunus over de fotografie heeft ervoor gezorgd dat digitale camera's het vastleggen en veranderen van de werkelijkheid een betaalbare mogelijkheid voor miljoenen mensen hebben gemaakt.

Op 3 februari 2012 zal Neptunus Waterman verlaten en naar Vissen gaan. Een nieuw tijdperk breekt aan! De veranderingen zullen aanvankelijk subtiel zijn, maar er vindt een reorganisatie plaats van de prioriteiten en het bewustzijn van de mensheid. Dit zal een uitdaging vormen voor de mensen van de Aarde, die zich kunnen verzetten tegen verandering en worstelen met de overgang. Voor een tijdje kunnen we terugverlangen naar hoe het was, en ons verzetten tegen het verlaten van onze comfortzone. Neptunus in Waterman was de

Als je je carrièredromen wilt verwezenlijken, kan inzicht in deze planetaire verschuiving van grote hulp zijn. Leer hoe je de wens om dingen bij het oude te laten, kunt respecteren, terwijl je vooruitkijkt naar hoe ze waarschijnlijk zullen zijn. Op deze manier lijkt u misschien een trouwe volger, maar u zult zich ontpoppen als een leider. Dit is de best mogelijke positie bij het nastreven van een carrièredoel. Lees hieronder wat uw dierenriemteken u de komende overgangsmaanden te bieden heeft.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Grote groepen binnen uw gekozen vakgebied zullen u met open armen ontvangen wanneer u zich aansluit. Je natuurlijke individualiteit verafschuwt misschien bijeenkomsten, maar in maart zal je gemak om jezelf te zijn de groep inspireren om zich aan jou aan te passen.

 • Stier april 20 - mei 20

  De obstakels bij het nastreven van je ware roeping in het leven zijn bijna voorbij. Je kunt nu beginnen met het leggen van een basis voor succes. Uzelf vandaag profileren als de hardst werkende persoon in uw vakgebied zal zich tegen het einde van volgend jaar uitbetalen.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Uw investeringsstrategie van de afgelopen dertien jaar zou zich ruimschoots moeten hebben uitbetaald. De uitdagingen die voor u liggen, vragen van u dat u echt gelooft in wat u financiert. Het tijdperk van impulsaankopen is voorbij.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Vind een passie die je motiveert om te transformeren. Het gemak waarmee je vooruit kunt komen op je carrièrepad stelt je in staat om het komende jaar risico's te nemen. Aandacht krijgen is het halve werk.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Het getrek aan je hart van een partner wordt losser. Relaties gaan steeds minder over emotie en steeds meer over gemeenschappelijke doelen. Uw zakelijke relaties overheersen en dit is geen kortetermijntrend. Het is tijd om rijk te worden.

 • Maagd August 23 - September 22

  U staat op het punt om verleid en gefixeerd te worden door een liefdesinteresse. Je carrièredromen en -doelen komen op de achtergrond te staan van passie en romantiek terwijl 2011 overgaat in 2012. Bind de losse eindjes voor de lange termijn aan elkaar tegen het einde van het jaar.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Je kunstenaarschap en creativiteit hebben je al zover gebracht. Nu zullen de dingen die je koestert echter werk worden. Je droombaan doemt op, maar voor je het weet leef je die droom als een dagelijkse sleur.

 • Scorpio October 23 - November 21

  Zoveel mensen hebben je in de weg gestaan en stonden erop dat je werkte aan hun visie van hoe de wereld zou moeten zijn. Welnu, neem afscheid van alles wat je niet verleidt en opwindt. Uw vooruitziende blik is de weg naar succes.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Geconfronteerd met het einde van een twaalfjarig feest, hebt u een paar opties. In plaats van met je vingers te knippen en te krijgen wat je wilt, leer je met Neptunus in Vissen dat een sluwe verleiding de boodschap overbrengt.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Je teleurstelling en gevoelens van verlatenheid nemen af. Je merkt plotseling hoezeer je meegaat met de grote trends. Op het juiste moment en op de juiste plaats opduiken geeft je dromen van

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Neptunus in jouw teken heeft ervoor gezorgd dat de aandacht en de glamour je gemakkelijk afgingen. Nu zal het een uitdaging zijn om vast te houden aan de manier waarop je de wereld ziet werken. De financiën staan echter op het punt drastisch te verbeteren.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Het is tijd om een aantal diepgewortelde overtuigingen te communiceren. Er zijn nu opties voor je; niet langer is er vijandigheid in overvloed. Nu Neptunus Waterman verlaat voor jouw sterrenbeeld, zullen mensen willen horen wat je te zeggen hebt.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld