Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Week van 31 oktober liefdesvoorspelling

OCTOBER 31 - NOVEMBER 6: Bereid je voor op goed nieuws en planetaire harmonie

Net als november op het punt staat te beginnen, luidt Halloween een laatste wilde oktobernacht in! De hele week is er een opwindend planetair akkoord als Mercurius en Venus samenwerken voor een verbazingwekkende harmonie. Deze week komen de dingen samen op een grote manier. De stukjes van de puzzel voor veel van je projecten zullen eindelijk in elkaar passen. Het universum staat deze week aan ieders kant, met maar heel weinig uitdagingen.

Uw verbale uitspraken en non-verbale signalen (inclusief lichaamstaal) staan onder invloed van Mercurius, de planeet van de communicatie. Deze kleine planeet heeft een diepgaand effect op onze vijf zintuigen en hoe de wereld tot ons spreekt. Ons vermogen om informatie te absorberen wordt versterkt wanneer Mercurius op de scène is. Venus is de planeet van liefde, kunst en schoonheid. Wanneer de verbeelding de logica en het rationele denken uitdaagt, bemoeit de hand van Venus zich met menselijke aangelegenheden.

Wanneer Mercurius en Venus samenkomen, verwacht dan een extra dosis poëzie en finesse voor iedereen. Normaal gesproken duurt deze ontmoeting maar een dag, omdat Mercurius er dan doorheen snelt. Maar de kleine planeet vertraagt en houdt gelijke tred met Venus. Deze hele week zullen Venus en Mercurius snel na elkaar interacties hebben met andere astrologische entiteiten.

Op Halloweenmiddag krijgt Venus spanning met Neptunus. Mercurius volgt na middernacht. Venus gaat woensdagochtend vroeg het dierenriemteken Boogschutter binnen en Mercurius stapt daar voor de lunch over van Schorpioen. De planeet Uranus is in harmonie met het duo in de vroege uren van donderdag en spanning van de Maan in Vissen naar dit planetaire duo luidt de zonsopgang van vrijdag in.

De Maan regeert over onze emotionele gevoelens en gewaarwordingen. Later op vrijdag gaat het een stuk beter en een prettig weekend wordt afgesloten met de verhuizing van de Maan naar Ram op zondagmiddag.

Lees hieronder de voorspelling voor jouw sterrenbeeld om te zien hoe dit zeldzame en plezierige samenzijn van planeten kansen voor jou creëert om meer vreugde te grijpen.

 • Ram March 21 - April 19

  De schokkende gebeurtenissen van donderdag kunnen je op een plek brengen waar je nooit had verwacht te zijn. Als je een solide basis kunt leggen, kan zondag je beste middag en avond van de afgelopen maanden worden.

 • Stier April 20 - May 20

  Een gevoel van betrokkenheid verandert van betrouwbaar en gewoon in een wereld van nieuwe mogelijkheden. De oude manier van doen wordt op de proef gesteld met opwindende mogelijkheden om je eigen stem te vinden. Een ruzie op vrijdag is eigenlijk een uitnodiging om je een beter leven voor te stellen.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  De planeten geven je de kans om je zegje te doen, hetzij door overreding of door manipulatie. De truc voor jou is om precies uit te kiezen wie van jouw vleierij zal profiteren.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Een film of televisieshow zal je verbeelding beheersen. Je zult je leven deze week moeten organiseren rond kunst en andere succesvolle vormen van expressie. Een verleidelijke partner kan opdagen om samen met u van uw favoriete tijdverdrijf te genieten.

 • Leeuw Juli 23 - Augustus 22

  Het is moeilijk voor u om toe te geven dat u meer aandacht zoekt dan u begin van de week krijgt. Trek je terug en creëer in je eentje een meesterwerk. Deel je gave met iemand in een intieme, exclusieve omgeving.

 • Maagd August 23 - September 22

  Clues volgen elkaar in hoog tempo op. Het is niet een week van alleen maar een mysterie oplossen; je zult grote vooruitgang bij het oplossen van vele verwarrende zaken van de afgelopen jaren. Een beetje roddel kan de sleutel zijn tot uw doorbraak.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Als u niet voorbereid bent op de schijnwerpers, moet u een woordvoerder zoeken. Mensen zullen geïnteresseerd zijn in wat u te zeggen hebt en uw mening zal de overhand hebben. Dit is een week om uw invloed in hogere kanalen te duwen.

 • Scorpio October 23 - November 21

  U zou een manier kunnen vinden om te profiteren van het doen van datgene waar u van houdt. Het volgen van je geluk trekt mensen aan die onder de indruk zijn van het werk dat je doet. Dit is de week waarin u ontdekt dat u en een geliefde veel gemeen hebben.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Verwacht dat de rest van de wereld eindelijk uw natuurlijke gevoel voor stijl inhaalt. Plotseling zal je om tips worden gevraagd over hoe je precies datgene doet wat je doet. Een mogelijke liefdesinteresse zal onomwonden spreken over jullie toekomst samen.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Midden in de week zul je de puntjes met elkaar verbinden. In een geïnspireerd moment breng je vrienden uit verschillende werelden bij elkaar. Denk niet aan koppelen maar weet dat twee mensen

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Woensdagavond zou jouw stralende moment van het jaar kunnen zijn. Beoordeel van tevoren waar de juiste plek is en wat het juiste moment kan zijn om daar te zijn. De planetaire activiteit van die avond kan je persoonlijke status veranderen.

 • Vissen februari 19 - 20 maart

  De dingen in het leven die jij als je favoriete onderwerpen beschouwt, zullen plotseling voor bijna iedereen die je ontmoet een interessegebied zijn. In plaats van je aan de kant gezet te voelen, zoek je uit waarom anderen zich aangetrokken voelen tot datgene wat jij leuk vindt en word je weer helemaal opnieuw verliefd.

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld